moderálás után azt tanácsolod, hogy számoljuk meg a fikanickeket?"
Nem kell megszámolni mert tudjuk. Csak tegnap 93 db fickanick-nick tiltódott.
..
ezt te kérted tőlünk , "hány fika nick szolt hozzá? ," erre írtam, hogy ez nem végrehajtható mert már töröltétek.
..
-egyszerűen nem érted, hogy ez se nektek, se nekünk külön-kölön nem fog menni.
Én sem értelek. Ki beszélt erről?
Te leírtad, hogy mi mit nem értünk meg, én meg, szerintem ti mit nem értetek. azt, hogy ez sajnos sem nektek sem nekünk külön-külön nem fog menni, csak együtt.
..
aztán jelezzük (lásd tegnap D100) aztán órákig nem történik semmi..
Itt kérek elnézést tőled, hogy nem tudunk a 7 napon 24 órában bent lenni. Javasolom majd a moderátoroknak, hogy mindenki mondjon fel és csak itt bámulja ezt a kicsinyke légfegyveres-fegyveres fórumot..
..
ez kicsit sántít, mert egyebeket közben meg töröltetek/tiltottatok. nem gondolom, hogy nem áldozatos a moderátori munkátok, és nem jár nehézségekkel. (én spec nem is csinálnám)
..
-akiket most „jól gondolkodónak” nevezel azok még párhete „az állandóan szabályszegők” voltak.
Ezt nagyon benézted. A jól gondolkodók azok az évek óta fórumozó több ezer nick, akik megtanultak fórumozni, ignorálni. Itt is vannak ilyenek és 'hálistennek többen, mint aki képtelen erre.
..
lehet benéztem mert pont a beírásod előtt szajkózták ezt itt, azok akiket megemlítettem.
..
-évek óta biztos nem, mert a rehabig, (kb okt közepe: zen) addig irtottátok, aztán ránk erőltettétek az új módit
Mit nem évek óta? Azt hogy ezt szajkózzuk? Kezd el olvasgatni a moderációs topikot-topikokat. Meg fogsz lepődni, mennyit papolt ez ügyben a moderáció. Ha páran normálisan fórumoztatok volna és éhen halasztottátok volna a trollokat, akkor_ez_mind_nem_történt_volna_meg! Az új módinak rengeteg pozitív eredménye lett. Hidd el nekem!
..
azt, hogy trollkodás van - amivel ti sem bírtok (ezt beismerted a zen nyitása előtt)- nem elegáns ránk verni. én elhiszek mindent, de itt pl a karantén is megbukott.
..
- igen tényleg néha úgy kezelsz minket, mintha mi lennénk a trollok, lassan úgy tűnik, hogy az ignore gomb reklámozása, ( a tegnapi írásodban írtak nekünk, nem jönnekát, mert a gépházban csak 3 látszott) nagyobb prioritás lenne, mint a troll mentesítés.
Nagyon keversz valamit! Mi köze az ignore gombnak a Gépházhoz? Megsúgom: semmi! Nagyon sok mindent nem láttok, ezért megbocsájtható, hogy támadjátok a moderációt. Megszoktuk a meg nem értést..
..
a tegnapi utólagosan ki törölt hszedre gondoltam amiben írtad amit írtál. hogy abból a közleményekben csak 3 db látszott.
nem támadom a moderációt, de ha kicsit többet kommunikálnátok mi is jobban értenénk pár dolgot. már ettől is kisebb lenne a feszkó bennünk.
..
-pedig lenne megoldás: nekünk a totális ignore ( és ha kéritek csak akkor, a bejelentés), nektek meg az irtás.
Ezt kérjük, már évek óta! Tényleg nem jön le?
..
az én mondatomban a totális szón van a hangsúly, és azon, amit nem másoltál be, hogy erre rá is kéne venni mindenkit.
..
nézd meg a tegnapit, új eszköz a repertoárban: megy a mínuszolás ezerrel, aztán rijjatok hsze és hoppá csak beszart és befejezte
Akkor véletlenül sem azért mert egész nap folyamatosan ment rájuk a kisroot.. (vicc, hogy mennyire alúlértékeled a moderációt)
..
egész nap gyűlt mindenkinél a - jel aztán rijjatok hsze után állt le. én ezt látom csak, a kis rootot nem is tudom mit jelent.
nem értékelem a moderációt ezt nem is tehetem mint user.
..
akkor nektek akiknek picit több eszköze van……….
Ebben 1-t értünk. Használjuk is őket. 5% látvány, 95% láthatatlan.
..
ha ez így van akkor csak grat a munkátokhoz, de pl mi erről nem tudunk. nekünk az a 100% amit látunk
..
tudod mifelénk nem állunk szóba - verseket elemezgetni sem - egy suttoruttuval. ez van ha egyenes a gerinc.
SEMMI, de semmi mást nem kérünk egyebet, csak amit szépen leírtál, csináljátok ezt a trolloknak gondolt nickekkel!
..
én ezt csináltam, egyedül itt álltam szóba vele amikor betalált, de már ez is a múlté, már nem is érdekel.
..
és én ezt a témát is le zárom magamban, nem kell nekem ez!
ami nap meg mutatta számomra, hogy amíg itt pár hajlékony gerincű emberke jól érzi magát addig nekem semmi dolgom velük, értük.
a modik basztatása a védelmükre meg pláne.