Hát ha Sancika benne van egy kis próbában (mert nem lakunk ugye messze, kb 1 km? :-))) akkor szivesen megnézném sötétben a lámpáit, mert én a GP-jével nem igen vagyok megelégedve. Akár össze is hasonlíthatnánk a kettőt, és akkor kiderülne hogy csak én vagyok e a vak... :-)
Érdekes hogy a Lineára azt mondjátok, nagyon jó a fénye, nem gondolnám, hogy akkora küldönbség lehet GP és Linea fényei között...
Ez a BLUE akármi izzó mennyibe kerül? és hol kapható?
Nem rossz a gyári DE én sajnos nem látok hagyományos izzókkal ezért a már megszokott BLUE XE 80w-os izzót tettem ebbe is mint az előző autókba! Na ezzel lehet látni annyira mintha nappal lenne! Csak úgy megjegyezném hogy ugye a Törökök gyártják a Linit és MAGYAR IZZÓK VANNAK BENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én csak éjjel utazom hosszú útra,mert tökéletesen bevilágítja az útat a fényszoró páros és megmerek indulni az ismeretlenbe is éjjel,mert tényleg jó mondom....:)))))
Milyen a Linea világítása? Korábbról köztudott (és általam is tapasztalt) hogy a Fiatok fényereje nem valami hűdejó. A Bravokkal és a Stiloval is trükközni kellett, hogy megfelelő fényerővel borítsák be az utat. Növelt fényerejű izzókkal (Tungsram MegaLight Plus, Hella Blue Light, Osram Silver Star) tudtam némileg orvosolni a problémát, viszont azokat elég sűrűn megették az autók. Javult a helyzet ezen a téren?
Megtörtént, ott hagytam a kissé elnyűtt Tháliát, és hazadöcögtem a Lineával. Egy nagy gond van, a garázsba rendet kell tenni, mivel kicsit több helyet igényel, mint az előző lakója. A garázsban pedig - köztudott - a kupleráj minden szabad teret kitölt, és ez nálam is így van. Tapasztalatokról majd egy pár ezer km után.
Most már csak az kell, hogy egy szakember is rábólintson, hogy a 6,5*15 ET43 felmehet a 6*15 ET44 helyére! :)
Mondjuk ez a gumitéma elég érdekes dolog. Nekem 185/55R15-ös gumi van szerelve a 7*15"-os Borbet A felnikre, amik a Ladán vannak, pedig a dokumentációk szerint a 185/55-ös méret 5 - 6,5" szélességű felnikre szerelhető.
Igen én is ebben bíztam ezért is nem adtam oda a kocsival a lemezfelniket. Bár lehet az alukkal jobban jártam volna:( Mindenképpen megírom majd mit mondott a gumis.
Köszi a segítséget a gumis majd dönteni fog :) Örülök hogy a Stilósok közül mások is Lineát vesznek. Annak idején sokat olvastam a fórumot és rengeteg infót kaptam tőlük igaz nem írtam soha :(