Keresés

Részletes keresés

otterlo Creative Commons License 2007.02.04 0 0 2496

"... elküldtem a Kádár-korban szavazóurnával megjelenőket azzal, hogy én ezekre nem szavazok. "

Neked házhoz mentek? Azért ez komoly dolog!

Előzmény: Törölt nick (2479)
Árpi Creative Commons License 2007.02.03 0 0 2495
Azért nektek sem árt, ha valaki (van aki) inspirál! :o)) Ti kis vörösök-szőkék-barnák... :o*
Előzmény: Ró-Ka (2493)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.03 0 0 2494

Mi is lenne velünk Nélkületek ? :-DDD

Előzmény: Ró-Ka (2493)
Ró-Ka Creative Commons License 2007.02.03 0 0 2493

Az alább olvasottak meggyőztek arról, hogy a 21. század valóban a nők évszázada lesz. Csak ezzel a mentalitással lehet megmenteni az országot a nemzethaláltól, ahová az erősebbik nem erősködése taszította.

Hajrá, lányok!!!:)

kígyószisz Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2492
Az tényleg egy aranyos kismalac volt, ráadásul okosabb, mint a border collie-k.
De nem azért, hanem mert szerintem illik Rád ez a név, becézésre is használják, nem? A cserfesség is stimmel :-)
Előzmény: babydevil (2491)
babydevil Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2491
"Babe" nos, ő egy kismalac volt. Igaz, hogy legalább olyan kis pofátlan, cserfes, mint én, nadeazé' a 62 kilómmal csak nem vagyok még besorolható a malac rendbe:-DD
Bár az uram szokott igy becézni, Hernádi Judit-Gálvölgyi János után szabadon: "kicsi zsirsertésem" :-DDD
Előzmény: kígyószisz (2489)
babydevil Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2490
Majd ha lesz makkom, akkor biztos én is ilyen profin vágom majd a dolgokat:-DD
Előzmény: Árpi (2487)
kígyószisz Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2489
Egy kis vörös ördög :-)
Babe, nagyot alkottál, jókedvűen megyek aludni. :-))))
Előzmény: Árpi (2485)
babydevil Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2488
a má' igaz, meg logikai bukfencem van, meg liba vagyok, időnként szőke nő, stb stb.
De legalább OTTHON a CSALÁDi életem nemcsak abból áll, hogy az uram jól megkefél.
Ha már ott tartanánk, akko'már olyan mindig lenne, hogy vörös, vagy fekete-fehér, vagy naracs, vagy citrom...
Előzmény: Árpi (2485)
Árpi Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2487
Ráadásul rosszul is írtad. A mondás helyesen (az esetre alkalmazva): "Éhes makkal disznókat álmodsz."
Előzmény: babydevil (2484)
babydevil Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2486
"otthon a családjukkal"
Ezt azért másolom ide Neked még1x, hogy próbáld meg újra felfogni a szavak jelentését egyenként:
otthon
család
Ha Te ebből csak a "nejjel való kefélésre" tudsz asszociálni, akkor teljes szívemből és mélységesen sajnállak. Nem azért, mert a kefélés nem jó dolog.:-))
Egyszerűen azért mert az otthon (fészek, vacok, odú) és család kifejezés még az állatvilág egyes monogám fajainak is többet jelent a sima ösztönök kiélésénél.
Előzmény: Törölt nick (2483)
Árpi Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2485
Te ne beszélj! Te vörös vagy! :DDDDDDDDD
Előzmény: babydevil (2484)
babydevil Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2484
Elég egysikú a gondolkodások-olyan éhes desznyó makkal űlmodik jellegű-, én azt irtam, hogy a családjukkal. Lehet, hogy a "családjukkal" kifejezés neked annyit jelent, hogy kefélni a nej-el, egy normális embernek szerintem annyit, hogy otthon közösen vacsizik papa mama gyerekek, háziállatok, netán beszélgetnek, társasoznak, stb...
Ha neked csak a "kefélné a kis nejét" állapot jelenti a családdal való együttlétet, akkor fohászkodj, hogy legközelebb tenyésznyúl baknak születhess újjá.
Nem feltételezem a rendőrökről, hogy gyanúsan, csendben, békésen toporgó embereknek eccercsak nekiugranának mindenféle ok nélkül. A saját testi épségüket szerintem ők se kockáztatnák fölöslegesen.
És még egy: nem ők akartak odamenni. Ők azért vannak ott, mert oda vezényelték őket a békés tüntetők miatt. Akik viszont önszántukból és dalolva vannak ott. (mondjuk ahelyett, hogy otthon kefélgetnék a kielégítetlen nejüket...)
Baromi nagy különbség.
Felnőtt fejjel meg annyit már tanulhattál volna, hogy olyan, hogy "kimentünk gyanútlanul egy naggyűlésre" ez a fogalom nem lézetik. Vagy naivnak kell lenni hozzá. Vagy nem tanulni az elmúlt idők történéseiből.
Ne vesszünk össze ezen, de én a rendőröket sajnálom, hogy mindig elb.sszák a szabadnapjukat valamivel.
Előzmény: Törölt nick (2483)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2483
Ez egy érdekes álláspont. Ha üt a rendőr, hagyjuk, mert dolgozik szegény, szívesebben kefélné kis nejét. Szégyelljük magunkat. Mi, akik kimentünk egy nagygyűlésre, gyanútlanul. Ők meg munkaköri kötelességből belénk lőnek könnygázzal. Hát sajnáljuk őket. Meg a szegény, kielégítetlen nejüket.
Előzmény: babydevil (2482)
babydevil Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2482
félelmetes, hogy az emberek mennyire le tudnak aljasulni.
Komolyan mondom a macskámat és a kutyámat többre becsülöm némely emberpéldánynál.
Miért kell azokat a nyomorult rendőröket piszkálni? Azt hiszik egyesek, hogy a rendőrök nem lennének szivesebben otthon a családjukkal, mint még jópármillióan kishazánkban? nem szórakozásból vannak ott, hanem munkaköri kötelességből.
Istenem, annyira szégyenletes egy faj vagyunk. Nekünk kéne a föld alatt élnünk a sötétségben, nem a vakondokoknak.
Előzmény: Törölt nick (2481)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2481

Most jött info egy, a térről hazatért barátomtól: Az elhangzott hazugságokkal szemben a "tüntetők" folyamatosan gyalázzák, hergelik a rendőröket. Komcsizás, hazaárulózás, nemi perverziók ordibálása.

Hangfelvételek készültek, már el lettek küldve külföldi szerverre. A barátomat meg akarták rugdalni, mert tanuk jelenlétében rögzítette és élőben tette át a netre.

kígyószisz Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2480
Jó az idei kordontermés a városban. Már a TV-t és a rádiót is bekordonozták a városban.
Elhiszem, hogy a Fidesz célja a kordonok megszüntetése volt, de mintha ellenkezőleg sült volna el.
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2479
Nem. Én akkor sem féltem. Alapító tagja voltam az MDF-nek, előfizettem a Hitel-re, elmentem minden tüntetésre, sohasem voltam tagja az MSZMP-nek, elküldtem a Kádár-korban szavazóurnával megjelenőket azzal, hogy én ezekre nem szavazok. Most sem félek, nem sajátom a félelem, még akkor sem, ha emiatt esetleg egzisztenciális fenyegetést sejtenek egyesek. Akinek a gerince egyenes, annak nincs oka félni, mert az élet nem pillanat.
Előzmény: Corleone11 (2476)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2478
Nincs antagonisztikus ellentét a kettő között.

A vezetők - képviselők, pártvezetők stb. - tárgyalnak, de ők is azt akarják elérni, hogy „monnyonle”, vagy legalábbis vonják vissza, ismerjék be, mondjanak le, menjenek kolostorba stb. Az utca népe pedig tüntet, demonstrál, zászlót lenget, de nem gyújtogat, nem lövöldöz. A jobboldal - mint a baloldal sem - természetesen nem egységes. A Magyar Nemzet nem azonos a Magyar Világ-gal. A www.gondola.hu nem azonos a www.kurucinfo.com-mal. A józan jobboldalt mindig is védeni fogom, az alkotmányos jogukkal élő tüntetőket is, a jogukért kiállókat is, védeni fogom a megalázottakat akkor is, ha nem jobboldaliak.
Előzmény: Corleone11 (2471)
kígyószisz Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2477
Mindenesetre, pedig újra áll a kordon, azért elég szabadon gyülekeznek és szólnak, éppen most is. Olvasom, hogy már sámán is fellépett a színpadon, s az általad is említett Ekrem Kemál sem maradt távol.
Akár ezt akarja a Fidesz, akár nem, akár kihátrál utóbb, akár nem, ezek a csoportosulások mindig is ott lesznek, s ezek nem foghatók vissza, ha egyszer kiszabadulnak. A Fidesz mai akciója megint rászabadította őket az emberekre.
Ezért, az ilyenek miatt kell a teret védeni.
Amúgy nem tudom a jó megoldást, biztos, hogy a kordon sem jó, de az sem jó, ha megint letiporják, ott randalíroznak - a Fidesz is inkább tárgyalásos alapon akarná az ellentéteket megoldani, többre is menne, de talán ezek a csoportok is türelmesebbek lennének. Nem gondolod?
Úgy vélem, hogy ősszel is az Orbán beszédei voltak a gyújtóbombák, az események aztán túlhaladnak rajta, de az utcaiak egyre agresszívebbekké válnak, ezért az további agressziót szül.
A kormánypártokkal együtt kellene megoldani ezt a helyzetet.
Előzmény: Törölt nick (2474)
Corleone11 Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2476

Te félsz?

Árpi Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2475
Épp azért félünk, mert a szabadságot rosszul értelmezi a hatalom is. És félünk, hogy a szabadjára engedett indulatokat szakszerűtlenül fékező rendőrség által felbőszített csőcselék tetteinek az árát nekünk kell megfizetni. Amikor nem merünk kimenni az utcára, meg amikor majd meg kell termelni azt a pár plusz milliárdot.
Azt meg azért ne felejtsd el, hogy Grószék előre gyűjtötték be, akit úgy láttak jónak. Nem örülnél annak se, hidd el!
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2474
Sok mindenki fordítva ül a lovon.

Az ősszel kezdődött tüntetéseket a Fidesz - halkan mondom, nehogy fent meghallják - cserben hagyta, így az összefogó erő híján mindenféle gyülevész szervezetecskék, akik egymással is hadakoztak, tolakodtak előtérbe, részint lejáratva az eseményeket. Hogy kinek volt ez az érdeke, mindenki tetszésére bízom.

Ezért lett kloáka a Kossuth tér.

Október 23-án némi provokáció után sikeresen szétverték és megfélemlítették a jobboldal konszolidált részét. Te is tudod: a jobboldal nem egyenlő Ekrem Kemállal és tsaival. Tüntetni, véleményt nyilvánítani, tiltakozni viszont állampolgári jog. Nem tudom, emlékszel-e a régi szép időkre: pl. a Dunaszaurusz-tüntetésre? A Vörösmarty téren kezdtük, Grósz Károly országlása alatt, és „demokráciát” skandálásba ment át. És sehol vízágyú, lovasroham, könnygáz. Pedig akkor még diktatúra volt.

Most jobban félünk, mint akkor? Miért? Demokráciában?
Előzmény: Árpi (2465)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2473
A józan jobboldal se balhét, gyújtogatást és felfordulást akar. Tárgyalni. Ezért fizetjük adóinkból (nem is rosszul) a képviselőket. De egyesek nem tárgyalni, hanem szinházasdit játszani mennek a mi forintjaikból. Vagy ezek nem a józan jobboldal képviselői? Akkor kiéi?
Előzmény: Törölt nick (2464)
babydevil Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2472
A közvélemény kutató cégek olyan valamik, amik x összegért y időre produkálnk eredményeket. Mivel tudnak egymásról, sőtmitöbb még jóban is vannak egymással, igyekeznek nagyjából azonos eredményeket letenni a különböző asztalokra. felmérésí íveket pedig másodállásos diákok töltik ki elég szép zsebpénzért, fejentként 50 féle irásmódban, stilusban... halál komolytalan cég mindegyik, viszont jól megélnek ebből.
Engem sem a választási eredmények, sem az igéretek nem érdekelnek. Engem csakis a kézzelfoghatóan megvalósult fejlesztésekkel lehet meggyőzni.
Még1x hangsúlyozom: ha itt akármelyik pártnak köszönhetően, de lesz helyi kis fekete erdő klinika, lesz csatorna, lesz normál minőségű útrendszer és netán egész városunk ganyé jellegéből valaki igazi kisvárosi jelleget varázsol, netán még a tömegközlekedés is elérhető lesz normálisan minden városlakónak, stb stb. szóval sorolhatnám még az én kis normál, de egészen emberi vágyaimat. De ha ezekez valaki végre nemcsak igérgeti, hanem meg is csinálja, akkor valszeg venni fogom a fáradságot arra, hogy elmenjek szavazni.
Nekem a megvalósulás jelent valamint, nem az ígéretek, nem a "tán".
Annyira szegény még én sem vagyok, hogy ne tudnék igérgetni:-)
Előzmény: Törölt nick (2459)
Corleone11 Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2471

"A józan jobboldal tárgyalásokat akar, megegyezést, nem diktátumokat."

Ezek szerint, akik kint kiabálják az utcán, hogy "Monnyonle!", azok a tüntetők nem tartoznak a józan jobboldalhoz? Eddig még mindig nagy hévvel védted őket. Most kicsit összezavarodtam...

Árpi Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2470
Mit várjunk azoktól, akik szerint jogos, hogy nekik még csak elszámolniuk sem kell a rájuk bízott pénzzel?
Előzmény: kígyószisz (2466)
Árpi Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2469
Csakhogy a józan jobboldalt már rég nem a Fidesz képviseli az országos politikában! Orbánban nyoma nincs valódi tárgyalási hajlandóságnak.
kígyószisz Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2468
"Mikola szerint sem működik jól az egészségügy (mármint financiálisan), de nem a magántőke bevonásával kell rendbe tenni, hanem egy határozott koncepció szerint, alulról építkezve."

Ezt mióta mondja a Mikola? Ugyanis eü. miniszterként éppen ő hangoztatta a kórházak privatizációjának fontosságát, sőt, hozzá is kezdett ahhoz.

Amúgy sok igazság van abban, amit írsz, de ezeket a szempontokat a regionális eü. tanácsoknak kellene képviselniük, amelyek ahelyett, hogy módosító javaslatokat tennének és egyeztetni akarnának, közös kidolgozást javasolnának, elhatárolódnak a miniszter javaslatától, visszadobják és ezzel nem vállalják a felelősséget. Így aztán a miniszter fog dönteni, pedig talán lehetne más megoldás is.
Árpi Creative Commons License 2007.02.02 0 0 2467
Ma délelőtt még lehetett 2x annyi. De aztán színrelépett a szőlőbányász... Majd meglátjuk, kinek lesz igazán savanyú az a szőlő...
Előzmény: Törölt nick (2450)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!