Ez egy varázskép (aka: animált gif), a címe: Kicsi Sevvy elkapta a varázsinfluenzát.
Elsősorban Snarry-rajongóknak ajánlom, de nem korhatáros, és a képből nem feltétlenül következik, hogy Snarry - akár Enahma trilógiájának végéhez is lehetne illusztráció. (Egyébként Lilyseyes Breath Series című nagyon édes drabble-sorozatához készült.) Egy hét kemény munka eredménye, életem első gif animációja, de remélem, ez nem látszik rajta :)
Komolyan :) Bár Enahma portáján már igyekeztem figyelmeztetni mindenkit, itt is szólok, hogy ebben a részben - és még a következő részben is - gyakorlatilag végig az ágyban játszódnak az események, és ez nem könnyíti meg a fordítást. Kihagyni mégsem lehet, mert sokat agyalnak közben, és az fontos a továbbiakban.
Lesz még egy meglepetésem is, lehet, hogy még ma :) (A FF-kal nem kapcsolatos, de a fandommal igen)
Baba, te már írtál ide, de már akkor is tévedésben voltál. Ez nem SCIENCE fiction topic, hanem FANfiction, mégpedig abból is a Harry Potter világából. Kérlek, ezt vedd figyelembe, és ne ide írj ezentúl, hanem valamelyik sci-fis topicba. Köszi. :-)
Örömmel jelentem, hogy megjelent - Támadás - címmel az első sci-fi regényem. A lenti linkeken érhetők el az egyes részek.
Lo Hai bohém, gondtalan fickó. Békésen repked a megszokott Deimos-Titán útvonalon, aztán az egyik útján egy idegen űrhajót talál. Élete egy csapásra megváltozik. Még aznap tagja lesz az űrhajót felderítő csoportnak, és nemsokára már az ő nevéhez fűződnek a legnagyobb felfedezések. Pár héttel később végre sikerül bejutniuk az űrhajóba, ahol megtalálják a személyzetet. Egy félreértésnek köszönhetően két túlélőre lelnek, de az egyiket később elveszítik.
Lo Hai élete, ha eddig csak megváltozott, mostantól fenekestül felfordul, mert a kómában lévő idegen a hatalmába keríti.
Filmszerű látomások jelennek meg a betegszobában, és Lo furcsa képességekre tesz szert. Ezek miatt a vezetőség veszélyesnek bélyegzi, és megpróbálják száműzni.
Ki lehet az idegen, és honnan jött? Miért történnek a látomások? Hogyan került a Naprendszerbe az idegen űrhajó? És vajon sikerül Lót a Földre száműzni?
Ezekre a kérdésekre keresi a választ a többek szerint izgalmas trilógia első része.
Véleményeket a virtusra, vagy a publikus e-mail-re küldhettek.
Szánd meg szegény szenvedőket! (köztük a náhtában fulladozó, makettekkel és tervrajzokkal elborított, tustól csöpögő, ragasztótól ragadó, szerencsétlen építészleányzót, azaz engem) Benned van minden reményünk!
3 versenyt hirdetek meg! 3 kép alapján kell történetet írni, méghozzá úgy, hogy mindegyik képen szereplő helyzetek és személyek beleíródjanak a történetbe is. Remélem erre több jelentkező akad, majd mint az előzőre! A történeteket kérlek, küldjétek az aranypacsirta@citromail.hu -ra a nevetekkel együtt. Határidő: egészen addig tart a verseny míg legalább 10 történetet nem kapok Eredmény az oldal látogatóinak szavazata alapján születik.
nyammmm! Pont elfogytak az Agatha Christie-eim! :) Remélem ez is jó lesz! :) Hehe, még nem tudom kik szerepelnek, de szerintem Neville a gyilkos... vagy nem? :) Na, majd ma éjjel elolvasom :)
Ha most elárulom neked, h az első rész (A hetedik fiú) az Astoriánál lévő Alexandrában van csak meg, 1 (egy!) példányban, amennyire én láttam, akkor én hogyan fogom elolvasni? :D Na mindegy, már elárultam. Ott megvan a második rész is - A rézbőrű próféta. A második-harmadik-negyedik pedig a Nyugatinál lévő Alexandrában (A kovácsinas, Vándorlegény). Én egyébként csak a Kovácsinast olvastam - ügyesen kezdem, mindjárt a közepén :) De félig belerágtam már magam, mire rájöttem, h van előzmény is :)
Eta:
Megyek gportálra vadászni, de tisztára elfelejtettem, h hol van, linkjeim meg nincsenek... Na mindegy. Majd lehet, h megírom az LJ-n, ha egy órán belül nem találom az oldaladat. Ott is mindenkinek nyilvánosan válaszolok, de mégis mindenki külön-külön megkérdezi, h mi van... :/