Nem véletlen, hogy jó pár éve lelépő játokosok meséltek érdekes (mármint egy nem itt élőnek) dolgokat a klubról. Mindennek csak a nagy látszata van, de közben belül meg üres. Asszem eddig csak marketinggel nem nyertek még rangos európai kupát. Hiába csilivili minden (kívülről), ha belül rohad az egész. És a játékosok sem hülyék ki előbb ki utóbb leveszi. Persze van akinek a pénz a fontos az meg leszarja, sőt ki is használja.
Emlékezzünk csak, hogy bő egy évvel ezelőtt valaki pontosan elmondta a véleményét (igaz a saját stílusában) Lacinak erről az egészről (és Momoról). És mi lett az illetővel.....?
Innen a Tisza partjáról kívánom nektek, hogy legyetek túl ezen a szörnyű helyzeten, szükség van rátok, hogy legalább minimális értéke legyen a címeknek!
Elég lenne csak annyi, hogy a szakmát meghagyja azoknak akik értenek hozzá, elég annyi hogy az irodában meg a VIP-páholyban marad. A pálya, az öltöző nem az ő terepe. Ez azért még ebben a közegben sem lehetetlen csak alázat kell hozzá.
A veszprémi G-nap. Ezek tényleg mindent tönkretesznek az egójukkal és a cinikus gátlástalanságukkal. Nincs gazdája ennek a klubnak, ez teljesen világos.
Köszönöm. De a fővezér Mészáros, rosszul tudom? Döglődik a 2Rule-ja, legalább azért nyúljin bele, hogy jövőre jó reklámot kapjon Kölnben. Voltunk már párszor bajban edzők miatt, de ekkorában talán még nem.
Én kétlem hogy az ideit nézegetik, a maradék meccsre teljesen felesleges lenne kitenni őket. Ez alapján pedig igazad van, ha abba van záradék az baj, bár ez függ magától a záradéktól is. Ha a záradék egy idei F4-os szereplés akkor ahogy korábban mondta valaki, ezt egy közepes jogász bele tudja úgy írni, hogy ne legyen gond a felbontással. Más záradéknak a jövő évi szerződés szempontjából szintén nem sok értelme van - hacsak nem jövő évi F4-os szereplések de ez most meg nem lenne aktuális. Egy szó mint száz: Szimplán el kell tőlük köszönni év végén normál körülmények között.
Szerintem a legfontosabb kérdés, hogy milyen szerződésben van az a záradék! Az ideiben?, mert ez esetben szerintem tök mindegy. 3 max 4 meccs van vissza a szezonból, egy félig széthullot szeged ellen.
Ha a jövőévi szerződést vizsgálják az kurva nagy gond, mert akkor az egy már létező és aláírt papír, ami egyben azt is jelenti, hogy nem igazán készültek más opcióval, mint a hosszabbítás....