World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Ismerős. Harc végén a maradék szellemek szétbaxták a raidet. Lootosztás kutyafuttában, palák bubi+hs, többiek befutottak éledni (szerencsére pont raidend volt).
Valóban még a bug is egy lehetséges megoldás. Tegnapelőtt Teronnál nem esett le a shadow debuff, amikor meghalt a boss, a még kiosztott shadow-k lejártak és jöttek a constructok. Aranyos volt.
lol, latom sikerult jo kis vitat kavarnom, elnezest :P
csak meg annyit tennek hozza, hogy bar combat logot nem neztem - tul elfoglaltak voltunk a wipolassal :) - Stormheraldot hasznalok 3,60as speed-del, ilyen ritmusnal siman latom melyik utesre dob >immune<-t
lehet viszont hogy rossz ritmusban voltam es valami olyat probaltam pummelezni amit nem lehet
bar min.4-5szor jott ez az immune cucc
franc tudja
mindenesetre koszonom a segito szandekot mindenkinek, tegnap kara lett, ugyhogy majd lejelentem ha visszakerulunk Hex-hez hogy volt-e valtozas
De ezt magyarázom hogy NEM. A megszakításoknak az a része hogy a kasztolást megszakítja ÉS megakadályozza egy ideig a kasztolást az adott iskolából az EGYBEN van, soha nem működik külön és soha nem immunis semmi csak vagy az egyikre vagy csak a másikra. Valszeg ki van rakva az improved pummeled ami rootol néha, na arra biztosan immunis és azt az üzenetet láthatod. Úgyhogy pummelelj csak szépen, de időben :) Ami nehéz mert 1.5ös healjei vannak, szóval ha a gcd foglalt (és általában az) akkor nehéz beérni időben.
akkor valszeg a 4mp-es "prevent any spell being casted in that scholl" ra immunis es a pummel atment, de nekem ettol fuggetlenul azt irta ki hogy >immune< minden alkalommal, en meg - mint igazi noob- el is hittem neki:P
legalabb akkor legkozelebb-valszeg ma este- mar tudni fogom mi ujsag, koszi az infokat
Pummel
Rank 1
10 Rage
Melee Range
Instant
10 sec cooldown
Requires Berserker Stance Pummel the target for 20 damage. It also interrupts spellcasting and prevents any spell in that school from being cast for 4 sec.
Én sem értem. Nyilván nem azt akartam mondani neki hogy pajzzsal dpseljen de nem értem mitől lett volna immune a pummelre a boss, ilyesmiről még nem hallottam.
Ilyen akkor szokott lenni ha egy interrupt effekt egyúttal silencel is és a silencere immune a boss (de az interrupt effekt bemegy).
További egy pluszpont a Blizzardnak, Sylvanas legujabb modelje annyira nem szörnyű, mint az első, és majdnem 4 év után lecserélték azt a borzalmat a kezéből, amit eddig íjnak hívtak.
További két pluszpont Alextrassa skinjéért.
És egy pár minusz a DK repcsirkéjéért, azt az istennek nem bírják eltalálni, hoyg nézzen is ki valahogy.
Mivel a shadowboltozás és a boss mindenfajta sebzése 10%kal nő minden shadowbolt fázis után, így ez egy soft enrage timer, tehát elsősorban DPS check. Attól még hogy nem könnyű kihealelni nem feltétlen healről szól. Amikor 3 healerrel csináltuk akkor is a DPSen múlt :)