ÜDV MINDENKINEK!MAI NAPTÓL MEGPRÓBÁLOM TOVÁBB SZINESITENI AZ EGYÉBKÉNT IS SZIVÁRVÁNYOS FÓRUMOT!AHOGY OLVASGATTAM A HOZZÁSZÓLÁSOKAT KÉPESNEK LÁTOM MAGAM ARRA,HOGY MINDENKINEK BESZOLJAK ÉS MINDENKIT LEUGASSAK!VASÁRNAP TALÁLKOZUNK!
Vaze Tuji már megint Te szerepelsz az újságban! Már többet vagy benne mint a polgármester, bár az is igaz, hogy Te mindíg egy poharat tartasz a kezedben! :-)
Igen-igen, igaza van a Tujinak! Talán egy kicsit vigasztal majd, ha meglátod az Ajkai Szóban a képet, ugyanis a borverseny zsűrijéről készült kép van benne!!!:)
Jah még valami, Magyarország-Svédország 2-1 hosszabítás után!!!! Ezek a svéd srácok azért hajtanak hogy bekerüljenek a vb csapatba az NHL-esek mellé...szerintem ma majd jól elvernek minket, de ne legyen igazam. Biztonság kedvéért azért tegnap a rávezetésekben is megvertük őket!:)) Hihetetlen volt...
Bocsánat, de lemerült a telefonom, és elfelejtettem felhozni pestre a töltőjét.
Úgyhogy sjna azért nem tudsz elérni.
Valószínű én nem tudok kocsival menni, mert a család többi része megy a Somlóra és kell nekik az autó. Hacsak el nem intézed, hogy essen az eső és nem tudnak akkor kint semmit sem csinálni. :)
De ha kell vezetni valamelyik autót tudom vállalni, ha esetleg sokat inna valaki előző este.
Nekünk csak az első verzió lenne jó, ugyanis előre lefixált autók jönnek értünk a rossz közlekedés miatt. Tehát szeretném kérni hogy a mi meccseink maradjanak az eredeti időpont szerint, azaz 9:00 és 13:30.Köszönöm
Mindenki figyelmébe....!!! Ajka város rendezhe-ti meg április 5-6-án a férfi röplabdázók Magyar Kupa négyes döntőjét, ahol az ország legjobbjai vetélkednek majd: Phoenix-Mecano Kecskeméti RC, a Dunaferr SE, a Kométa Kaposvár és a Vegyész RC Kazincbarcika. Várjuk a résztvevő csapatok szurkolóit, és az ajkai és a környékbeli települések sportszerető közönségét! A rendezvény ingyenesen tekinthető meg a Sportcentrumban!