az idei Hornets is gyakran alkalmazza sikerrel ezt a figurát, amihez a centernek nem szükségeltetik nagy magasság (Magloire nem valami magas), annál jobban jön a nagy tömeg (ami J-Magnek megvan) a befutó ember utáni terület lezárásához.
Nézd meg a Dallas-Heat meccset. 2. félidő közepén csinálja Stackhouse. :)))
Vagy kérdezd meg Török Pétert, ő biztos tudja... :))))))
Amúgy:
Sajna nem tudnám magyarra fordítani, de valami olyasmi, hogy középen megáll a center és lepasszolja az alapvonal mellett befutó játékosnak, aki átmegy a gyűrű alatt és palánkról ziccert dob.
Jaja, ez az ultis megoldás nekem is tetszene... :DDD
Más.
Jelentem, van NBA+ csatornám. Ez egy francia adó, ahol 24/7 NBA meccseket és magazinműsorokat adnak.
Ma reggel megtekintettem a Heat-Mavs meccs első félidejét. (Utána sajna dolgozni kellett jönni.) Wade nagyon brutális volt! A látványból ítélve minimum egy Kobe-szintű játékos lesz! Shaq meg az, aki volt. Kétkezes letöröm a gyűrűt dunkot nyomott úgy hogy a nyakán lógott DJ Ilunga-Benga, Shawn Bradley és Alan Henderson. (Nem egyszerre.) Dampier sztem béna volt. Nowo elég durván dobott, 24 pontja volt az első félidőben. Nekem Stackhouse játéka volt meglepetés, megcsinált egy backdoor cut-reverse layupot nagyon gyorsan és atletikusan. Udonis Haslem se volt rossz.
Nagyon jó iramú meccs volt, ide-oda szaladgáltak a játékosok, csomó penetration volt, több, mint jumper. A Heatnél Keyon Dooling szaladgált ide-oda, csak Iversonnak hitte magát és a jab-step utáni visszalépős jumpereket elrontotta. De Wade király, higgyétek el nekem. És jó a Heat.
(Akit érdekel, hogy hogyan lehet ilyen csatornát szerezni otthonra, írjon egy mailt.)
viszonylag korrekt, bár a Seattle, Toronto, Phoenix hármas előkelő helyezését túlzásnak érzem.
és talán a Portland sem ilyen rossz.
ráadásul a tegnapi események még nincsenek bekalkulálva (a Heat az első "komolyabb" csapattól csúnyán zakózott, Big Ben nélkül a Pistons is kevés lehet).
Az NBDL-ben megváltoztatták a 3 pontos szabályt. Minden negyedben csak az utolsó 3 percben ér három pontot a hármas.
A liga nem tervezi a szabály bevezetését az NBA-ben, de ha tervezné is 2/3-os többség kellene a megszavazásához.
Szerintem azért az USA-ban is vannak emberek akik ráérő idejükben mindenféle szabályokat találnak ki.
Ötletem nekem is lenne. Mi lenne ha a csajoknál aki faultol levenne magáról valamit?
Vagy az első öt percben először a legmagasabb számú játékos dobhat kosarat, aztán folyamatosan az egyre kisebb. Amikor a legkisebb is bedobta az egy ulti, és utána kezdődhet előlről, és az győz akinek több ultija van. :)))))))))
Yaot olyan szempontból megértem hogy az Uj év az elég nagy ünnep Kínában. Olyan mint a Karácsony ott. De Artest szituja tényleg loál :DDD ,ezen már csak nevetni tudok, pedig jol kikaptunk a Clipperstől .
ezt én is olvastam, valami nagyon gáz. Adna bármely csapat fizuban megfelelő embert a Pacersnek érte? ez komolyan durvább, mint yao kínai karácsonya, pedig az se volt nulla sztori
Artest november 20-án adja ki az új rap-albumát. Ennek a promóciója miatt ide-oda röpködött az utóbbi időben, ezért szólt Rick Carlisle-nak, hogy szeretne egy hónap szabadságot kivenni, amíg az album megjelenik.
Artest: "November 20 után tényleg a bajnokság megnyerésére összpontosítok, de most nagyon fontos nekem ez a rap-album."
Hihetetlen ez a sonics. Mindenki leírta őket, erre milyen jól nyomják. Bár most a kezdőket elnézve, nem tudom miért lettek főlúzereknek kikiáltva, van jó pár olyan csapat, amelyiknek sokkal rosszabb a kezdője.
Wow, idegenbe sikerült 1 ponttal megverni a Wolvest, azért ez engemt picit meglepett főleg úgy hogy Artest meghatározatlan indokokból csak a padról nézhette végig a mecset. (gondolom megvert vkit az edzésen :DDD) JO ismét kezdő volt és Jackson is dobott 20+ pontot. Annak ellenére hogy sok sérült van nálunk 4-0val kezdtük, ami eléggé biztato a jövőre nézve. Remélem idén megnyerjük a bajnokságot, bár addig nagyon hosszu még az ut ,de a végső harcokban biziti hogy ott leszünk! GO PACERS!
Azért a reprezentatív mintavételt ne keverjük össze a digitális mintavételezéssel...
Ettől függetlenül szerintem is baromság a sport1 mostani műsorpolitikája. Tegnap volt szerencsém kb. 5 percet nézni a "roppant izgalmas" francia bajnokság összefoglalóját. Hááát, finoman fogalmazva is határeset...
Igazából nem értem, hogy aki olyan férfiaknak akar eladni valamit akik sportot szeretnek. Miért az űberbuzi balázs_sóban reklámoznak. Még ha az agb azt mutatja ki, hogy 15 millió magyar azt nézi. Ez marhaság azt csak öregasszonyok nézik így esetlcsak valami borotva reklám mehetne oda, de bank, mobil ilyesmi semmiképp. :)))
Az agb nek ha lenne legalább 3-5 ezer mérőkészüléke nem beszélnének ennyi hülyeséget. ráadásul abból a 800 darabból ami van nekik 700 állandó helyen tartanak, csak 100-t cserélgetnek évente. (Olyan dörzsölt maffiózóknak mint amilyenek a producerek az rtl klubnál nem téma ennyi emberből párat befolyásolni, a milliárdos reklámtorta szelet érdekében.) Aztán mindíg azzal jönnek milyen "tudományos módszerrel" dolgoznak. Ilyen szar mintavétellel ha valamilyen cd-ről mp3-t akar valaki csinálni, nézze meg mi lesz az eredmény. Vagy mondjuk a dvd filmer ilyen szar aránnyal besűrítenek. Arra nem érdemes plazma tv-t venni. Ennyit a tudományos alapokról.