Keresés

Részletes keresés

judelaw Creative Commons License 2003.05.12 0 0 163
majd ha történik valami Mylene-nel, ami megbeszélhető (pl új lemez,stb), akkor majd úgyis beindul a forgalom megint...
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.05.12 0 0 162
Emberek!
Akkor most ez a Fórum végképp besz*rt? Nem örülök neki! :-( Ha van még valaki, akit érdekel Mylene Farmer, akkor ragadjon már billentyűzetet, azt' írjon!
gabihari Creative Commons License 2003.04.30 0 0 161

Remélem most sikerűl....

gabihari Creative Commons License 2003.04.30 0 0 160
Sziasztok!

Most találtam csak rátok!
Illetve erre a topicra.
Én is nagy rajongó vagyok!
Van egy-két mp3-am és videom.
Ha kell valamelyik soralbum, és tudtok tárhelyet, töltök fel szívesen ami kell nektek.
Vagy csereberélhetünk is.
Van 315 cd-ből álló mp3as gyüjteményem.
Persze ez nem mind Mylene :)
Ezt a képet én rajzoltam csak úgy rajongásból :)

MetaZoid Creative Commons License 2003.04.26 0 0 159
Hali!

Jó a kép! Nos, igen. Egy kicsit tényleg el lett hanyagolva ez a topic.

Előzmény: Giorgio Volli (158)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.04.26 0 0 158
Emberek! Itt a tavasz, a kikelet ünnepe, és erre a Mylene Farmer Fórum téli álomra vonul?
Írjatok már, vagy mi...!
"Giorgino"
Ui: Addig is egy kép egy történelmet író klipből. Mintha a Kate Ryan-é nem lenne ilyen kvalitású alkotás...
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.04.15 0 0 157
A filmet ezidáig nem adták ki semmiféle formátumban, bár gyakorta felröppen a pletyka, hogy Laurent Boutonnat (a rendező) végre kötélnek áll, és hozzájárul a film megjelentetéséhez. Addig is az a példány kering különféle kalóz másolatokban, amit a Canal+-ről vettek fel, ugyanis itt egy alkalommal leadták a filmet. Mivel a film csak francia nyelvterületen került bemutatásra, ezért semmilyen más nyelvre nem lett leszinkronizálva. Az eredeti nyelv az angol, ehhez van francia felirat, vagy szinkron.
"Giorgino"
Előzmény: MetaZoid (156)
MetaZoid Creative Commons License 2003.04.15 0 0 156
Hát persze, hogy érdekel, miről is szól a film. De ha lehet, ne dióhéjban.:) Szívesen megnézném, de csak magyarul. A szöveg értése nélkül nem az igazi.
Előzmény: Giorgio Volli (155)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.04.14 0 0 155
Sziasztok!
Gondolom, hogy az általam választott nickname-ből már következtetni lehetett arra, hogy közel áll a szívemehez Laurent Boutonnat nagyközönség által meg nem értett filmje, a "Giorgino". Látta ezt közületek valaki? Esetleg szeretné megnézni? Ha érdekel, akkor majd bepötyögök egy rövid ismertetőt a filmről.
"Giorgino"
judelaw Creative Commons License 2003.04.12 0 0 154
Ui: Szerintem Mylene messze jobb, és főleg intelligensebb zenét csinál, mint Madonna, de ízlések és pofonok...

Nem kéne összemérni a két nőt, mert jócskán merítettek egymásból/tól az évek folyamán...

Előzmény: Giorgio Volli (144)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.04.11 0 0 153
Na, ezek vannak meg nekem eredetiben:

French single

Maxi-single

Maxi-single

German CD-single

CD 2 titres Pochette cartonée

CD 2 titres in Digipack Limited Edition

CD 2 titres

CD 2 titres

CD-single in digipack Dance Remix

CD-single in digipack Remix

CD 2 titres in digipack

CD 2 titres

CD-single CHEVALET limited edition

CD-Album

CD-Album

MC Cassette

Double CD

Double CD

Double CD Limited Edition

Unreleased & Rarities 2CD

Star Profile CD

Anthology #1 CD-ROM

Anthology #2 CD-ROM
Ezen kívül van még egy szintén orosz kiadású "Greatest Hits" CD-m, aminek sajnos nem tudom belinkelni a borítóját.
"Giorgino"
Ui: És ezek csak a lemezek... ;-)

Giorgio Volli Creative Commons License 2003.04.11 0 0 152
Na, ez tetszene még nekem... :-) De ennek, ha be is lehet szerezni valahol Franciaországban, akkor is a csillagos égig rúg az ára. Lévén, hogy promóciós lemezről van szó. De a dizájnja az tuti!
"Giorgino"

Előzmény: pierre fanfan (150)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.04.11 0 0 151
Na, ezt a pillanatot sosem fogom elfelejteni... Bocs a kép minőségéért, de elég szerény géppel készült.
"Giorgino"
pierre fanfan Creative Commons License 2003.04.11 0 0 150
Itthon beszerezhetetlen de én nem régen jártam Paris-ban, ott volt asszem 35 Euro az ára. Remélem nekem hamarosan meg lesz.
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.04.11 0 0 149
Na, meg ne feledkezzünk meg a "Regrets" forgatási helyszínéről sem, ahol én nyáron jártam, és sajnos éppen zárva volt, lévén, hogy egy régi temetőről van szó... Ahol "szabbatot" tartanak...
"Giorgino"
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.04.11 0 0 148
Hát, ez sajnos nem megy... :-(
Helyette megkapjátok azt a képet, amit a "Desenchantee" forgatási helyszínén készítettem. Sajnos kb. tíz évvel később... Természetesen az emlékmű nem a klipforgatás tiszteletére emeltetett, de ma már csak ez található a régi gyárépület helyén, ahol anno Mylene Farmer kivívta a szabdságot. ;-)
"Giorgino"
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.04.11 0 0 147

Na, még egyszer...
"Giorgino"
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.04.11 0 0 146

Íme a mi Mylene-ünk lakása, Párizsban. :-) (Remélem, hogy megjelenik a kép!)
"Giorgino"
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.04.11 0 0 145
Körkérdés:
Emberek! Ha nem vagyok túl indiszkrét, akkor megírhatnátok, hogy ki hol lakik, hátha össze tudnánk hozni egy Mylene Farmer rajongói találkozót.
"Giorgino"
Ui: Bármiféle - mylenes - kérdés, óhaj, sóhaj, írjatok az E-mail címemre!
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.04.11 0 0 144
Szia!
A legutolsó koncertalbum "Mylenium Tour" címen jelent meg, 2000-ben. A fémtokos verziója gyakorlatilag beszerezhetetlen kis hazánkban, a mezeit szerintem bármelyik nagyobb lemezboltban megkapod. Nekem is ez van meg...
"Giorgino"
Ui: Szerintem Mylene messze jobb, és főleg intelligensebb zenét csinál, mint Madonna, de ízlések és pofonok...
Előzmény: pierre fanfan (143)
pierre fanfan Creative Commons License 2003.04.11 0 0 143
Most leletem rátok. Én is megszerettem a zenéjét. Klippjei fantasztikusak, koncertjeit - bár még nem voltam - állítólag valami eszméletlen show - már már madonnás??? - jellemzi. Baronira karizmatikus egy nőszemély. Ismerek pár francát és amikor megemlítettem a nevét és hogy nekem bejön a zenéje akkor ők csak a vállukat vonták meg úgy mintha nekünk mondaná valami magyarul tudó külföldi, hogy az Auth Csillát vagy a Koncz Zsuzsát szereti.
Egyébként én szeretném hamarosan megvenni a legutolsó??? koncertalbumát ami ha jól emlékeszem a Bercyben volt. Az aminek fém tokja van.
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.04.11 0 0 142
Bocs az újbóli elírásért... Természetesen "My mum is wrong" a szám címe, csak siettem, és ilyenkor összeszavakat a keverem. ;-)
Kellemes - mylenes - hétvégét mindenkinek!
"Giorgino"
Előzmény: Giorgio Volli (141)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.04.10 0 0 141
Oké, az 1984-85 közötti korszakban valóban voltak feledhető számok ("My mum is wromg", "On est tous des imbeciles"), de a "Plus grandir"-ral aztán beindult valami, ami szerencsére a mai napig tart. Bár, hozzáteszem, hogy a "Les mots" ill. "C'est une belle journee" c. kislemezek egy kicsit langyosra sikerültek. A "Pardonne-moi" viszont megint a "régi" Mylene-t mutatja! Remélem, hogy ebbe az irányba megy tovább!
Amúgy, a kedvenc album (nem kislemezes) számaim a következők:
Cendres de Lune:
Au bout de la nuit
Chloé
We'll never die
Ainsi soit je… :
L'horloge
Allan
Déshabillez-moi (Látnátok, hogy adta elő anno a párizsi Operában!)
En Concert:
Puisque
A quoi je sers...
Libertine
L’autre…:
Agnus Dei
Psychiatric
Pas de doute
Dance Remixes (Export):
We'll never die (Techno Remix)
Anamorphosée:
Et tournoie…
Alice
Laisse le vent emporter tout
Live ŕ Bercy:
L'instant X
Désenchantée
Laisse le vent emporter tout
Innamoramento:
Pas le temps de vivre
Méfie-toi
Mylenium
Mylenium Tour:
Mylenium
Beyond my control
California
"Giorgino"

Előzmény: cliftony77 (140)
cliftony77 Creative Commons License 2003.04.10 0 0 140
Giorgio Volli:

"Minden, ami Mylene!"

Na ezzel én nem így vagyok, nekem a korai dolgai nem tetszenek annyira, inkább 95-től kezdvem de onnan minden nagyon tuti.

Előzmény: Giorgio Volli (139)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.04.10 0 0 139
Nekem per pillanat a "Comme j'ai mal" digipak CD single a kedvencem a gyűjteményemből. Igaz, hogy használtan kaptam, de elég nagy ritkaság! Ja, meg persze a "Desenchantee" bakelit maxija. És a "Sans contrefacon" bakelit kislemez. Na, nem sorolom tovább... Minden, ami Mylene! :-)
Előzmény: cliftony77 (138)
cliftony77 Creative Commons License 2003.04.10 0 0 138
Nekem a Califronia maxi volt az első CD-m.
Előzmény: Giorgio Volli (135)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.04.10 0 0 137
Volt már nekem is néhány felvételem tőle, főleg az MCM-ről, de ez volt az első originál, celofánba csomagolt CD-m. Amúgy, ha annak idején többet játszák az MTV-n, akkor lett volna rá esély, hogy korábban belezúgok. Azóta persze már doktori disszertációt is írhatnék belőle... :-)
Előzmény: judelaw (136)
judelaw Creative Commons License 2003.04.09 0 0 136
szl ezexerint csak en vagyok olyan tulbuzgo, akinek mar 1989-ben agyonmasolt kazettai voltak a nenitol?
Előzmény: Giorgio Volli (135)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.04.09 0 0 135
Ha más cucc is kell, akkor majd bugászd ki magadnak a Fórumos bejegyzéseim közül azt, ahol felsoroltam a gyűjteményemet! Van miből válogatni... :-)
"Giorgino"
Ui: Amúgy nekem is a "Live a Bercy" volt az első Mylene Farmer CD-m, még anno 1997-ben. Még be sem árazták a Fotex Records-nál, de már el is hoztam... :-)
Előzmény: Martin Vazquez (123)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.04.09 0 0 134
Bocs, de Lara Fabian nem az esetem... Akkor inkább Nathalie Cardone (ő is a Laurent Boutonnat istálló tagja), vagy pedig Zazie. Na jó, Axelle Red még belefér... A "Toujours moi" c. albuma például nagyon tetszik!
"Giorgino"
Előzmény: tomlaker (127)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!