Emberek!
Akkor most ez a Fórum végképp besz*rt? Nem örülök neki! :-( Ha van még valaki, akit érdekel Mylene Farmer, akkor ragadjon már billentyűzetet, azt' írjon!
Most találtam csak rátok!
Illetve erre a topicra.
Én is nagy rajongó vagyok!
Van egy-két mp3-am és videom.
Ha kell valamelyik soralbum, és tudtok tárhelyet, töltök fel szívesen ami kell nektek.
Vagy csereberélhetünk is.
Van 315 cd-ből álló mp3as gyüjteményem.
Persze ez nem mind Mylene :)
Ezt a képet én rajzoltam csak úgy rajongásból :)
Emberek! Itt a tavasz, a kikelet ünnepe, és erre a Mylene Farmer Fórum téli álomra vonul?
Írjatok már, vagy mi...!
"Giorgino"
Ui: Addig is egy kép egy történelmet író klipből. Mintha a Kate Ryan-é nem lenne ilyen kvalitású alkotás...
A filmet ezidáig nem adták ki semmiféle formátumban, bár gyakorta felröppen a pletyka, hogy Laurent Boutonnat (a rendező) végre kötélnek áll, és hozzájárul a film megjelentetéséhez. Addig is az a példány kering különféle kalóz másolatokban, amit a Canal+-ről vettek fel, ugyanis itt egy alkalommal leadták a filmet. Mivel a film csak francia nyelvterületen került bemutatásra, ezért semmilyen más nyelvre nem lett leszinkronizálva. Az eredeti nyelv az angol, ehhez van francia felirat, vagy szinkron.
"Giorgino"
Hát persze, hogy érdekel, miről is szól a film. De ha lehet, ne dióhéjban.:) Szívesen megnézném, de csak magyarul. A szöveg értése nélkül nem az igazi.
Sziasztok!
Gondolom, hogy az általam választott nickname-ből már következtetni lehetett arra, hogy közel áll a szívemehez Laurent Boutonnat nagyközönség által meg nem értett filmje, a "Giorgino". Látta ezt közületek valaki? Esetleg szeretné megnézni? Ha érdekel, akkor majd bepötyögök egy rövid ismertetőt a filmről.
"Giorgino"
Na, ezek vannak meg nekem eredetiben:
French single
Maxi-single
Maxi-single
German CD-single
CD 2 titres Pochette cartonée
CD 2 titres in Digipack Limited Edition
CD 2 titres
CD 2 titres
CD-single in digipack Dance Remix
CD-single in digipack Remix
CD 2 titres in digipack
CD 2 titres
CD-single CHEVALET limited edition
CD-Album
CD-Album
MC Cassette
Double CD
Double CD
Double CD Limited Edition
Unreleased & Rarities 2CD
Star Profile CD
Anthology #1 CD-ROM
Anthology #2 CD-ROM
Ezen kívül van még egy szintén orosz kiadású "Greatest Hits" CD-m, aminek sajnos nem tudom belinkelni a borítóját.
"Giorgino"
Ui: És ezek csak a lemezek... ;-)
Na, ez tetszene még nekem... :-) De ennek, ha be is lehet szerezni valahol Franciaországban, akkor is a csillagos égig rúg az ára. Lévén, hogy promóciós lemezről van szó. De a dizájnja az tuti!
"Giorgino"
Na, meg ne feledkezzünk meg a "Regrets" forgatási helyszínéről sem, ahol én nyáron jártam, és sajnos éppen zárva volt, lévén, hogy egy régi temetőről van szó... Ahol "szabbatot" tartanak...
"Giorgino"
Hát, ez sajnos nem megy... :-(
Helyette megkapjátok azt a képet, amit a "Desenchantee" forgatási helyszínén készítettem. Sajnos kb. tíz évvel később... Természetesen az emlékmű nem a klipforgatás tiszteletére emeltetett, de ma már csak ez található a régi gyárépület helyén, ahol anno Mylene Farmer kivívta a szabdságot. ;-)
"Giorgino"
Körkérdés:
Emberek! Ha nem vagyok túl indiszkrét, akkor megírhatnátok, hogy ki hol lakik, hátha össze tudnánk hozni egy Mylene Farmer rajongói találkozót.
"Giorgino"
Ui: Bármiféle - mylenes - kérdés, óhaj, sóhaj, írjatok az E-mail címemre!
Szia!
A legutolsó koncertalbum "Mylenium Tour" címen jelent meg, 2000-ben. A fémtokos verziója gyakorlatilag beszerezhetetlen kis hazánkban, a mezeit szerintem bármelyik nagyobb lemezboltban megkapod. Nekem is ez van meg...
"Giorgino"
Ui: Szerintem Mylene messze jobb, és főleg intelligensebb zenét csinál, mint Madonna, de ízlések és pofonok...
Most leletem rátok. Én is megszerettem a zenéjét. Klippjei fantasztikusak, koncertjeit - bár még nem voltam - állítólag valami eszméletlen show - már már madonnás??? - jellemzi. Baronira karizmatikus egy nőszemély. Ismerek pár francát és amikor megemlítettem a nevét és hogy nekem bejön a zenéje akkor ők csak a vállukat vonták meg úgy mintha nekünk mondaná valami magyarul tudó külföldi, hogy az Auth Csillát vagy a Koncz Zsuzsát szereti.
Egyébként én szeretném hamarosan megvenni a legutolsó??? koncertalbumát ami ha jól emlékeszem a Bercyben volt. Az aminek fém tokja van.
Bocs az újbóli elírásért... Természetesen "My mum is wrong" a szám címe, csak siettem, és ilyenkor összeszavakat a keverem. ;-)
Kellemes - mylenes - hétvégét mindenkinek!
"Giorgino"
Oké, az 1984-85 közötti korszakban valóban voltak feledhető számok ("My mum is wromg", "On est tous des imbeciles"), de a "Plus grandir"-ral aztán beindult valami, ami szerencsére a mai napig tart. Bár, hozzáteszem, hogy a "Les mots" ill. "C'est une belle journee" c. kislemezek egy kicsit langyosra sikerültek. A "Pardonne-moi" viszont megint a "régi" Mylene-t mutatja! Remélem, hogy ebbe az irányba megy tovább!
Amúgy, a kedvenc album (nem kislemezes) számaim a következők:
Cendres de Lune:
Au bout de la nuit
Chloé
We'll never die
Ainsi soit je… :
L'horloge
Allan
Déshabillez-moi (Látnátok, hogy adta elő anno a párizsi Operában!)
En Concert:
Puisque
A quoi je sers...
Libertine
L’autre…:
Agnus Dei
Psychiatric
Pas de doute
Dance Remixes (Export):
We'll never die (Techno Remix)
Anamorphosée:
Et tournoie…
Alice
Laisse le vent emporter tout
Live ŕ Bercy:
L'instant X
Désenchantée
Laisse le vent emporter tout
Innamoramento:
Pas le temps de vivre
Méfie-toi
Mylenium
Mylenium Tour:
Mylenium
Beyond my control
California
"Giorgino"
Nekem per pillanat a "Comme j'ai mal" digipak CD single a kedvencem a gyűjteményemből. Igaz, hogy használtan kaptam, de elég nagy ritkaság! Ja, meg persze a "Desenchantee" bakelit maxija. És a "Sans contrefacon" bakelit kislemez. Na, nem sorolom tovább... Minden, ami Mylene! :-)
Volt már nekem is néhány felvételem tőle, főleg az MCM-ről, de ez volt az első originál, celofánba csomagolt CD-m. Amúgy, ha annak idején többet játszák az MTV-n, akkor lett volna rá esély, hogy korábban belezúgok. Azóta persze már doktori disszertációt is írhatnék belőle... :-)
Ha más cucc is kell, akkor majd bugászd ki magadnak a Fórumos bejegyzéseim közül azt, ahol felsoroltam a gyűjteményemet! Van miből válogatni... :-)
"Giorgino"
Ui: Amúgy nekem is a "Live a Bercy" volt az első Mylene Farmer CD-m, még anno 1997-ben. Még be sem árazták a Fotex Records-nál, de már el is hoztam... :-)
Bocs, de Lara Fabian nem az esetem... Akkor inkább Nathalie Cardone (ő is a Laurent Boutonnat istálló tagja), vagy pedig Zazie. Na jó, Axelle Red még belefér... A "Toujours moi" c. albuma például nagyon tetszik!
"Giorgino"