András,ha erre jársz,akkor sürgősen helyezd rá a csinos kis újjacskáidat a billentyűzetre és írd le,amit megigértél pénteken(kispál koncert,Pécs stb.,dereng vmi?)
Ha meg nem jár erre,akkor aki találkozik vele legyen olyan szíves és említse meg neki,hogy írjon nekem erről mailt.Előre is köszi!Jók legyetek!Pusszedli:Gerda
Úgy látom csak én merészkedtem ki ebben a csodás időben..Mindenki más kinézett az abalkon nyugtázta az időmilyenségét és inkább átfordult a másik oldalára.Én is oda akarok fordulni!!! Nem akarok kémiagyakra menni!!!
Boldog Jónás napot :) kívánok én is igy utólag...., pironkodva... megelőztek sajna, pedig akartam én, csak nem voltam gépközelben. Node sebaj, a jókivánságok 40 napig érvényesek! :) Képzelj ide egy igazán igazi, nem giccses sünpapát, képem sajnos nincs...
Na idefigyeljeteknekem a mindenségeteket: Tábor Sándort valami miatt fel kell hívni, amivel kapcsolatban Zsuzsával is beszéltem és neki nem biztos, hogy összejön a témával kapcsolatbos dolog, mire én jó ötletekkel álltam elő, továbbá ideges is lettem(ezért húzhattam a hajánál fogva).
No de azért verbálisan te sem tudod recenzálni illetve interpretálni a történetet. Szóhoz sem jutok. Tábor Sándor, mint Kata tudatalattijának lakója. És mit jelenthet a sztori? A jeges tó az elfojtott vágyak, melyben egy lány fuldokol? De Kata mégis "belemegy"?
Szerintem Tábor Sándor az alvó libidó szimbóluma (ugye, titokban hív "tanácskozni" a kiskamrába, emlékeztek???) Zsuzsa felmerülése az álomban pedig egyértelmû utalás leszbikus elferdülések iránti szimpátiára. Tehát az álom tulajdonképpen nem más, mint egy Tábor Sándorral a kiskamrában lebonyolítandó gruppenszex létesítésének latolgatása, amiben Zsuzsa is részt szeretne venni, de nem mer, azonban Kata bátorítja és hösként segít levetközni a gátlásait. Mindezt pedig Ági vojörként kukkolja a kisablakon át és röhög. Miközben Ákos örködik. Én meg elásom a hálózsákom.
Nyúl professzor, a pszichoanalízis 21. századi megújítója