tegnap be is csaptam a kepen lathato termekeket az arcomba, ugy befustoltem a szobat, hogy majdnem megfulladtam...
amugy a japanokrol annyit, hogy nem fujjak ki az orrukat, hanem szepen visszaszivjak az anyagot... persze mindegyik meg van fazva es itt szurcsognek a pofamba... rohadt gusztustalan. Kajanal meg ugyanez, csak szurcsolnek mint az allat... buzi egy nep ez...
vazzze itt a kolegáimmal a japócákróó beszélünk oszt mindenki szidja őket, hogy milen igénytelenek. az biztos, hogy ekkora hűttőbű Polír és Fröcs nem igen tudna beba. főleg ha kanadadrájja van tele. má fáj a szemem a sok internyetezéstű.
hazamenek...
mennyé szumómecsre SerLock! azok milyet sz...hatnak?
na nemreg fejeztem be a melot, itt most este haromnegyed 8 van...
tiszta klafa, ilyenkor mar meg se tudunk nezni semmit...
sort nem tudok nagyon hazahozni, mert mar idefele is nehezebb volt a cuccom, mint ami a repulon megengedett, alig tudtam kikonyorogni... max. majd kiszorok eztazt...
itt egy fenykep a hutomrol, csakis a legszuksegesebbeket vettem eddig
Polír akkó miko kezded e a sztorizgatást a munkádrú, igen csak kiváncsiak vagyunk egy-két szaftos történetre. Vazzze tényleg mi lenne ha SerLock is ilyen munkakörben dógozna? Szerintem harakirit követne e 3mp alatt....
tovabbra is minden fasza, tegnap vettem szaket, de meg nem ittam meg. majd ma.
a sert fogyasztom mindennap eloszeretettel...
amugy nagyon elbaszott egy nep ez a japan... qrvabenak....
benaznak a palcikajukkal ebedkor. Tegnap egy barom elottem pacikaval evett meg egy halom kukoricat szemenkent, meg egy bazi nagy fasirozottat avval szeletelgetett... tiszta barmok...
amugy tragyazom rendesen a japan foldet... napi 2x....
olyan hazakban laknak ezek a pocsok, amilyeneket nalunk mar reg lebontottak volna... szoval igenytelen egy banda...
most megszakitom adasomat, ujra hiv a kotelesseg, majd meg jelentkezem...
De azt tudod, ha valami gyanút fognak, hogy esetleg Te tüntetté e valamit beléd néznek......de ez neked mán természetes lesz, lehet megtalálják a börönd fülét. Tényleg nem emlékszel, nem ücsörögté rajta vhol?
Ha már ilyen rengeteget tejelnek neked pluszban, akkor hozhatnál nekem sört, amit beígértél! (ill. a Füles is bejelentkezett valami üvegesre, tudod kell a gyűjteményébe...)
Vedelj qrva sok szakét, zabálj szusit,de vigyázz a szamurájokkal, állítólag jól kardoznak...
A kárpótlásul kapott pénzből meg hozzál egy halom szeszt, azt jól megisszuk!
na szevasztok bazze... nem akar a gepem csatlakozni a nethez, igy most az egyik sargatol kaptam egy laptopot, azt hasznalom.
minden klafa, a japan sor ihato, van jo is, rossz is... a kaja eheto, de ettem olyat is, amitol majdnem elhanytam magam.... a nok valami qrvarondak... amugy az egesz japan nep total idiota... vihognak mindig mint az allat... de mindenki bagozik.
egy dolog nem tetszik, hogy mindenki ferde szemmel nez rank....
amugy faszan elvesztek a csomagjaink, vagyis nem ertek el a csatlakozast, es igy egy napig nem volt semmi cuccunk, de vegulis ideertek... kaptunk karpotlasul 18e Ft-nyi jent.... remelem hazafele is elveszik majd :-)
plusz letortek a borondom fulet... azert is remelek majd valami lovet...
na most ennyi mert megyek dolgozni, itt most du. egy mult....