Tudtam,hogy jobb lenne ott,ez nem meglepő,nekem is van egy-két hely ahol szívesen megpihennék éjszakánként,bár az otthoni ágyamnál nincs kényelmesebb!Nyugi,kell az SMS-ezés,aztán mjad 7végén beindul a nagyüzem.
Kösz a bizalmat,igyekszem meghálálni!Én mindig is ódzkodtam a puskázástól,bár néha már rászorultam,főleg még a középsuliban,amikor angolul kellett megtanulni a matek tételeket.Egy ideig tanultam lelkesen őket,de aztán az uccsó két évben már csak másoltam őket a dolgozatokban.Könnyű volt mert a tanár egyáltalán nem feltétezte rólam,így a kisérettségin az első padban a táskámból bányásztam elő a tételeket,ott azért rendesen paráztam.Oltári mákom volt,hogy a legelső,amit kivettem,pont az volt,amelyik kellett.
Ez a legnagyobb igazság:)))
Volt a gimiben egy haver, akivel mindig úgy volt, hogy ő tanult, én meg írtam az ötösöket...jókat röhögtem, mikor kiderült, hogy hüléyre tanulta magát, aztán összejött neki egy négyes...:)))
Hehehehehehehehe... Ja, igazad van, ott biztos sokkal jobb lenne. :-)))) Nem még nem válaszolt, idáig SMS-eztünk viszont. Nemrég hagytuk abba. Amúgy szerintem csak hétvégén fog írni, akkor szokott annyira ráérni. Mer ugye SMS meg e-mail egyszerre nehezen menne máskor. :-)))
Igazad van szintén, az a lényeg, hogy görbüljön. Az meg tuti meglesz. Én bízom Benned. :-) Nekem nincsenek lelkiismereti gondjaim, ha csalással jobb jegyet tudok elérni, gond nélkül meg is teszem. Tanulni hülyeség, a jegy számít. :-)
Azért tudnék olyan helyet,ahol szívesebben aludnál,mint a pihe-puha ágyikódban.Segítek:130 km.Jut eszembe,jött válasz a mailre,van valami haladás?
Ha úgy vesszük,akkor bebuktuk,de sejtettem,hogy el fognak hátulról ültetni.Ötös nem lesz,az biztos,de ha görbül,akkor tök mindegy a jegy,nem?Ösztöndíj nincs,csak a saját becsületemért számít a jegy,úgyhogy a lényeg a siker.Amúgy meg a tiszta lelkiismeretes hármas sokkal jobb,mint az összepuskázott ötös,legalábbis én így érzem.Legalább nem csapom be magam,és tudom,hogy elég volt -e a tanulás mennyisége,vagy rá kell még tenni egy lapáttal.
Birkozószőnyegen aludtál?Vagy netán a Hősök terén,mire ez a nagy keménység? :-))
Beültünk a szokásos bandával hátra,erre a tanár beszólt,hogy húzzunk előre.Úgyhogy,még ha akartam volna,akkor sem tudtam volna puskázni,de jobb is volt így,mintha állandóan azt kellett volna figyelnem merre járkál a tanár.Így tiszta lelkiismerettel adtam le a cuccost.
Nana,csillapodj,mért akarsz még egy sebhelyet a fejedre?Különben is tudd már hány éves vagy!!!
:-))
Két kérdés volt:egy életrajz,meg egy szövegelemzés.Az elemzés az szubjektív,írtam több mint 1 oldalt,majd a tanár elbírálja.Az életrajzot kicsit elszabtam,összekeveredtek a hülye fejemben a dolgok,és a kiadott személy életrajzán kivül még belekevertem egy másik emberke dolgait is.Remélhetőleg sikerült.
BP0133 4 240 MTIs4022 Tenisz - Ausztrália (2. rész), Sampras is játszik Adelaide-ben kod: tenisz/SPOR fk: AU/US ld: A sikertelen 2001-es szezon ellenére Pete Sampras neve még mindig rendkívül vonzó a tornaszervezôk számára: így nem meglepetés, hogy a december 31-én kezdôdô adelaide-i versenyen is örömmel látják ôt. A 13-szoros egyéni Grand Slam-gyôztes teniszezô szabadkártyát kapott a 375 ezer dollár összdíjazású viadalra, amelyen rajta kívül még a brit Tim Henman, a chilei Marcelo Rios, a német Nicolas Kiefer, a svéd Thomas Enqvist és az ausztrál Mark Philippoussis is elindul. Pete Sampras idén nem nyert versenyt, s ezzel 11 éves sorozata szakadt meg. Legutóbb ugyanis 1989-ben fordult elô, hogy tornagyôzelem nélkül fejezte be szezonját. +++ sba/sps 12.07 LMT 121201 0896