Rajtuk keresztül a Gonosz rossz példát mutat, bűnre csábít. El kell őket pusztítani... Látszik, hogy semmi közük a természethez. Még ma puffantsd le őket!
A mi egyik macskánk is pont ilyen színű, és nagyon szeret "pecázni", még akkor is ha vizes lesz. A másik ellenben kis piperkőc és nem vizezné össze magát semmi "pénzért".
Az európai vadmacskával való keveredést nehéz nem észrevenni. A tunéziai vagy egyiptomi házimacskáknak teljesen más színű és tapintású a bundájuk.
Az egyik macskánk fél perc alatt kipecázza a lavorból a kis törpeharcsákat. Már gondolkozom, nem kellene-e lelőni, mert hátha kimegy a tóhóz és kipusztítja a törpeharcsa-állományt, súlyos kárt okozva a természetnek.
neem..nem vagyok hazudós. Csak gyermek korom óta rendszeresen kirándulok. Aztán meg Orfűn éltem elég sokat és minden nap sétáltam az erdőbe a kutyáimmal.
A Mecsekben láttam a rókák nagy részét (bár lehet némelyiket több alkalommal..nem tudtam őket ugyanis beazonosítani)
De most meg Szentendrén élek és a pilisi erdőkben is láttam jó párat.
Nálatok is megy? Nálunk még a sütőtöknek és a paradicsomlének is nagy sikere van.
Viszont a csirkemáj nem vonatkozik rájuk..mert a húst nem hajlandók megenni a finnyásak. Se nyersen se főve, se sülve. Ja és még a halat se! Pedig múltkor direkt nekik fogtam vagy 10 kishalat..