Gyulai Miki lassan este 11-hajnal 5 között beleférő nyögései megerősítik azt, miért is jó streammel bajlódni, ahol vagy angol vagy semmilyen alákommentálás nincs :)
Én nem értettem mégse azt a lökést olyan szituàcióban esetleg M.Williams vàllalta volna be azt a megoldást.Akkor màr inkàbb ràgutíthatta volna a fehéret a pirosra hogy Selby még véletlenül se próbàlkozzon belökéssel.Szerintem ezt sokàig a fejében marad neki.
Azt nyilatkozta, hogy nem látott bombabiztos safety-t, így inkább megpróbálta. Tudta, hogy nehéz lökés és bukhatja vele a meccset, de ezt választotta egy kétes safety helyett.
Ha lök egy rossz safetyt és abból nyer Selby, valószínű jobban hibáztatná most magát, mint így.
Jó volt ez a döntő,a végére jöttek a 100-asok is.Murphy szépen zárkózott,de túl nagy volt a hátránya.Azt azért nem értettem hogy azt az utolsó pirosat 17:15-nél miért vállalta be Murphy!
Az nagyon nehéz lökés volt,azt még szerintem Trump vagy Sullivan se vállalta volna be főleg akkor,abban a helyzetben.Inkább lökhetett volna rá egy biztonságot és nyugodtan zárkózhatott volna egy frame-re.Így tálcán kínálta Selby-nek a befejezést.
Sajnos nem lett meg a 13-12, így nem sok esélye lesz Sónnak este, de legalább Vicky örülhet majd, tavaly úgyis szomorú volt, ő az egyetlen jó dolog Selby-kében.