Kérdésem a következő, mi a tarkatehén tőgyéért csinálja a gép, hogy beülök, gyújtás, antenna ki rádió be aztán fél perc múlva antenna be rádió kikapcs!:-((
Szia! A tanksapkád be fog szarni hamarosan,rendelj másikat Rick hozott többünknek is már, nem drága ,ez elő szokott fordulni. A fűtés sok minden lehet,ha főleg álló helyzetben csinálja megnézném a termosztátot,hűtőt,fűtőradiátort stb...
En is nemreg jottem megf a boardozasbol, egy het tura Les deux Alpes, 3600 m a csucs, az osszpalya majdnem 300 km, plusz a szuzhavas vadpalyak ;)
Semmi fa, vagy bokor, ellenben napi 6 oras boardozas 3000 felett elinditotta mindenkinek az orrverzest. Nagyon nagy a ho, orankent tobb mint 10 cm uj ho, minusz 25 fok, es folyamatosan robbantjak a gleccsert a lavina miatt.
Sajna terepjaro nelkul jartuk meg, de sokan tettek igy rajtunk kivul is... Ellenben rengeteg vilaghaboru utani land rover defender, kocka pajero, es LC, de meg a keskeny verzio amit meg par eve is gyartottak. ;)
Marcius Mende nekem tutira megfelel, jon egy haverom is egy regi patrollal ha nem gond
Sziasztok, Explorer driver-ek, én sajnos most árulom az enyémet, megyek ki melozni,ha kell alkatrészenként is odaadom, bár sajnálom,benzin-gázos,4.0 SOHC, 1997-es. Akit érdekel, itt elér softmail@freemail.hu vagy 20/4810555. 300 000FT
No, megjártam a hétvégén a géppel Donovaly-t. Semmi gondunk nem volt fogyasztás is ok, egyedül az rondít bele e képbe, hgy vársoban sikerült levennie 62-vel egy Zbor-i zsarunak. Állatira bújkálnak a nyomorúltak, nekik nincs zöld mellénykéjük. 50 euróm bánta.
Nagyon jó ez explorer 4kerék hajtása, audi quattró nem bírt felmenni ahol nekem sikerült.
Örömmel közlöm veletek, hogy január 26.-tól én is explorer tulajdonos lettem! Régóta szemezgettem a nagy vassal csak nem találtam igazán ínyemre valót. Rászántam két hetet egy zsák pénzt utazásra telefonálásra körbejártam az országot, keresve az igazit. Egyik siralmasabb állapotban volt mint a másik. Kompromisszum hegyek. Elkeseredés, elkedvtelenedés. Már azon gondolkodtam kiutazom angliába és ott keresek, aztán majd csak átalakítjuk itthoni használatra. Aztán megtaláltam , megvettem, egy újabb zsák pénz olajakra, szűrőkre, hosszbordásszíj, kutyacsont, vonóhorog, CD tár, új gyertyák, gyújtáskábel. Jövő héten központizár javítás, valamiért nem zár, csak nyit.:-( Na, hirtelen ennyi. De a szerelem nem múlik.!szeretnék vásárolni egy garnitúra felnit és rápakolni egy garnitúra nyári gumit, hogy lehessen cserélgetni és ne kelljen szerelgetni időszakonként. Örömmel veszek minden jó ajánlatot illetve tanácsot felni ügyben. Méretek variálása, esetlen nem gyári ford felni? Valami igazán jó nyári gumifajta? BF Goodrich szimpatikus de drága mint a dög!
Na, további szép napot mindenkinek! Most kimegyünk a fiammal, teszteljük a gépet hóban fagyban.:-)
Az automata valtoba a Dexron III. es Mercon specifikációnak megfelelo olaj kell. 2-3000 HUF literje es majdnem 10 liter megy bele. Nekem holnap csinaljak... Jah kell meg hozza egy tomites es szuro. Ezek 9000 korul vannak egyutt. Valamint 2 ora melo, ha jol tudom.
Szép estét! Nemrég tulajdonosa lettem egy explorernek és olajat cserélnék benne. A szerelőm rám ijesztett. hogy csak valami horror árú olajat lehet az automatába és a hátsó difibe tenni? Igaz ez? Mennyi az olajcsere periódus az autóban? 2000 4.0 sohc. előre is köszönöm: mojo
Nem az a kérdés, hogy kell-e a téli gumi a kocsira. Nekem az exploreren nincs mert itthon nincs rá szükségem. Marha keveset megyek előbb elöregedne mint elkopna.
Ha muszáj, kötelező kint akkor nem azzal megyek hanem a másik 2 közül valamelyikel ami van, mert napira használjuk.