honey mérges rám, mert... (nem írom le :))
és megfogadta, hogy soha többé nem mondja ki azt a nevet, hogy exile
de nagy örömömre szolgált, hogy a fogadalom csak 10 percig tartott, mert ez azt jelenti, hogy van még esélyem kiengesztelni.... :) ugye?
egy szóval sem mondtam, hogy "bántani", pontosan ezt használtam: "kinyírni". egész mást jelent! így megrágalmazni engem! soha nem bántanék egy macskát...
ez a resze eleg szomoru. a tesokai mar nem voltak vele es az anyukajat itt latta utoljara. szoval pont akkor keszult a kep amikor elhoztak a mostani otthonaba. erted.
szia lina!
hoztam neked valami egyedit:) o vatta, aki rovid elete soran mar nagyon sokmindent megtanult: ajtobol labszarra ugrani, wc-bol inni:), fejen (mas fejen) aludni, stb.
edes, nemde?:)
mindig macskat hozok neked:))))
már megint itt vagyok :)
ez a sok lukas óra egyszer még a sírba visz....
na mi lesz ma este? Zed már velem tart, tettem az ügy érdekében. hát a többiek????
tök álmos vagyok. és még holnap is van nap...ez felettébb kiábrándító :(
na de sebaj, azért ott van még a ma este :)
igaz előtte még egy etika előadás, ami ugyan tök jó, csak nem ebben az időpontban :(
ma reggel info órán a tanár zaklatott :) odajött hozzám és megfogta az egerem, de vele együtt a kezemet is. erre ilyet szól, nem kell megijedni...utána még jobb volt. én úgy szokatam gépelni, hogy jól hátradőlök, és jól kihúzom a billentyűzetet. errefel elkezdi nyomkodni a spacet...ami azért eléggé jó helyen volt....khm
nem is szólnék egy szót sem, sőt, rendkívül izgatott lennék, ha a berzsenyis szívtipró számtech tanárról lenne szó, akibe természetesen szerelmes voltam, de ez a muki nem annyira vonzó, és akkor nagyon finoman fogalmaztam...:))
erről jut eszembe! Luna! jó lenne, ha a húgodon keresztül informálnál engem erről a bizonyos tanárról :)))))))) mellesleg kérdezd csak meg tőle, tuti ő is szerelmes belé...legalábbis nálunk mindenki az volt, már ami a lányokat illeti :))