Igen, végigböngésztem a björkographyt nagyjából, a Surrounded-et be fogom szerezni előbb-utóbb, de alkalmi vételek voltak, a a DVD-k darabja 299 CZK volt (~3000 HUF), a CD-ket 249 koronáért vettem, ennyi szerintem nagyjából reális ár eredeti hanghordozóért.
Egyelőre csak PC-ről hallgatok/nézek zenét, valami alap PCI hangkártyával, és "csak" 2.1-es hangrendszeren (bár a PC speaker kategóriában ők nem rosszak), úgyhogy az 5.1 varázsait nemigen tudnám úgysem kihasználni.
azt tudod, ugye, hogy a cd-kből van kétoldalas is (a Surrounded box, de külön is), ahol a cd oldal mellett egy dvd oldal is van, az album videoival és a zene 5.1 dts és Dolby Digital változataival. Én is hirtelen kattantam be és már rögtön ezeket szereztem be.
Minden aláírásra szükség van. Neked 20 másodperc, a tibetieknek az életük. Ha most, a Kína által rendezett olimpia reflektorfényében nem tudnak elég hangosan kiáltani, nem sok esélyük marad a szabadságra. Most segíthetünk nekik, miért ne tennénk???
Huh, srácok, asszem elkapott a gépszíjbőrszíj björkszíj, az utóbbi két hét bevásárló termése egy "Minuscule", "Cambridge", "Inside" DVD, a mai napon egy "Post", "Telegram" és "Homogenic" CD, asszem kicsit rákattantam a "bolond nőcire"... Eddig origibe csak a "Debut" volt meg, empéháromba néhány remix meg a "Volumen" másoltban.
irto jo, a dvdn tv logóó sincs de a dvd-n nincs rajta az Innocence, a 5 years, a Wanderlust és a Hyperballad a Flac-ben pedig a AIFOL, Pleasure is all mine, Hope, Jóga van teljes 17 számos verzió audióban vagy dvd-n? (Én ezeknek is nagyon örülök)
01. Earth Intruders 02. Venus As A Boy 03. Hunter 04. Pagan Poetry 05. All Is Full Of Love 06. Pleasure Is All Mine 07. Hope (with Toumani Diabaté) 08. Jóga 09. Army Of Me 10. I Miss You 11. Innocence* 12. Bachelorette 13. 5 Years* 14. Wanderlust* 15. Hyperballad* 16. Pluto
Wild in the Country is proud to announce that Björk will headline this year’s event. It will be her only UK festival appearance in the whole of 2008." So be it in Spain or UK: Be the Early Bird and get them tickets before the sell out. At WITC, she'll be headlining among acts such as Pendulum, Foals, Dan Le Sac Vs Scroobious Pip, Metronomy, Killa Kela, Late of the Pier, Battles, Booka Shade, The Field, XX Teens and Slagsmålsklubben (whom you might recall did a version for Björk's Army Of Mixes charity album). At OLA, she's on the bill with Massive Attack, Goldfrapp, Digitalism live!, The Enemy and Junior Boys..... ..
Hétfőn megnézem, úgy döntöttem, mármint nemcsak a Liliom utca felől. Nyomta a Magicben? Érdekes.
Most hétfőn a Bárka konténerben a Frankenstein-tervben láttam, ott filmrendező volt, tetszett, bár a darab meg a rendezés (Mundruczó) kivételesen nem jött be. Józsefvárosi nyomor kurvával, stricivel, nevelőintézetis gyerekkel, vajdasági mellrákos menekülttel, sok-sok közhely véresen.
Björk nem volt, ellenben a végén a szereplőgárda elénekelte az I can get no...-t. Az volt az utolsó csepp nálam.
Az már csak a hab volt a tortán, hogy micsoda hangulatot sikerült utána folyamatosan megtartania DJ Raba-nak (azaz Rába Rolandnak) a Mirrorsban. Az ő másik lemezlovas-művészneve DJ Mainstream, és mégse és mégse, és tudtam hogy így lesz, mégse ő volt az, aki miatt MA IS EL KELLETT SZENVEDNEM EGY BILLIE JEANT, hanem reggel négykor a MokkaCukában nyomta be valami iránytvesztett dj."