Mai:
J White Eng 5-2 J Swail NI
J Higgins Sco 5-1 M Campbell Sco
D Gray Eng 2-4 R Milkins Eng
G Dott Sco 1-4 D Dale Wal
1.30pm start:
M Williams Wal v S Pettman Eng
S Davis Eng v M King Eng
P Ebdon Eng v C Small Sco
S Lee Eng v B Pinches Eng
7pm start:
R O'Sullivan Eng v M Judge Ire
P Hunter Eng v D Henry Sco
K Doherty Ire v M Holt Eng
Q Hann Aus v A Hamilton Eng
Ez azért durva! Tavaly Hendry most Campbell. Kinek törik még darabokra a dákóját a repülőtéri csomag pakolók? (Szept 11 visszaüt itt is, hisz azóta nem lehet a fedélzetre vinni a profi játékosok cuccait)
Nem is tudom hogy tudják ezt a profik feldolgozni. Nem terem minden bokorban rögtön egy olyan dákó, amellyel ugyanúgy menne a játék mint egy 15-20 éve használttal.
Fu megkorra meglepetés, hogy Fu megverte Stevenst!
Remélem a Euro kicsit többet ad a héten, mint tegnap, mert a délutáni session-t én nem igazán tudom nézni!
Egy érdekes weboldal: http://www.laboremus.no/contest/index.asp?comp=6
Egy eredmény szimulátor ahol szavazni is lehet a profi nagyversenyek kimenetelére
Sziasztok, egy kis segítségre volna szükségem. A nagymúltú játékosok nevei mellett szokott szerepelni egy jellegzetes rövidítés. Az életrajzokban is kitérnek erre, mint valami fontos címre vagy rangra, amit ki kell érdemelni. Ez az MBE. Ám sajnos sehogy sem tudom "dekódolni", ám egy szövegfordítás miatt igen fontos lenne, hogy tisztába legyek vele...
Kérdésem tehát:
- mi az az MBE? (valami snooker-szervezet jelölő mozaikszó? különleges díj? elnökségi szerep?...)
Hát lesz egy két pikáns meccs.
Gondolok itt többek közt a
Hendry-White,
Stevens-Doherty,
Davis-Higgins meccsre.
Azt hiszem élesre kell állítanom a videót.:)))