Egyszerre happolni el a liberálisok és a szélsőjobb elől a szavazókat az valami barom nehéz lehet ám... Előbb-utóbb szanaszét széled a szedett-vedett nyáj.
Ezt az orbáni attitűdöt Te komolyan veszed, miközben a fél munkásmozgalmi pantheon már a Fideszben van (Csintalan, az egykori MSZMP KB tag, Pozsgai, stb.)?
A magam részéről még Berecz János Fidesz tagságán sem lepődnék meg... :))
Nem tudom tibra, de tényleg. Bizonyos helyzetek meghatározzák a lehetőségeinket (másként nem tudok rá válaszolni :D ) Ez elég politikusra sikeredett :DD
Egyébként hol olvastál Te SZDSZ-Fidesz együttműködésről?
Én régóta rem olvasom a néplapot, mert akányhányszor megvettem pl.szombaton, hogy tájékozódjak a hétvége kulturális programjairól, nem találtam a korábban (az átkosban) megszokott híreket.
Köszi, végre én is el tudtam olvasni a főszerkesztőit. Érdekes dolog ám ez, azonban természetesen a néplap sem mindig hibátlan, erről tanuskodik például néhány jobbikos vélemény, egyszerűen nem érdekli az unéplapot a pártok sajtótájékoztatója. És ezt an block értheted, mert pl. itt volt a liberális hét, ahol pl, két érdekes sajttájt is szerveztünk az szdzs-ben: az egyiknek a híre ugye az volt, hohy az szdsz bnyujtja a volt Tüdőkorház területének helyi védelem alá helyezését. A másik az info miniszter előadása, amiből szívesen beidéznék ide, de tényleg nagyon érdekes onfókat mondott. Ezen a két sajttájon a néplap nem vett részt, mert úgy döntöttek, hogy "kampány" eseményen nem vesznek részt.
Vagyis félreérthetetlenül: nem politikai szempontok alapján döntenek, hanem saját és sajátos szakmai érvek alapján. Ezen érvek miatt a néplap lemaradt két friss hírről is, de hát végül is ez tényleg az Ő dolguk.
elképzelhető, hogy ezután a sajtó meghívó mellé rövid sajtóanyagot is küldünk majd, hogy le ne maradjanak valamiről... de tervezem, hogy az interneten megpróbáljuk majd kiegészíteni a híreket.
off: Sárkány, nincsenek nagyobb felbuntású fotóid?
Ha megírod e-mailban melyekből kellene nagyobb felbontású, utánanézhetek.
Sokat lebutítottam, mert a tar.hu-ra 2 megapixelnél nagyobb felbontású nem tehető fel. Elképzelhető, hogy megtalálom némelyiket valahol nagyobb felbontásban is...
Ja: "üvegzseb" a szolnoki honlapon, elég könnyen megtalálható :))
Köszönöm, ráleltem... :))
Más.
Ma délután hallottam az Aktív híreiben, hogy napirend előtt felemlítetted a már elkészült aszfaltozások minőségi hibáit!
Szolnok Megyei Jogú Város honlapján üzemeltetett fórum mûködésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy a levelére – tekintettel arra, hogy tartalma a Hivatal köztisztviselõit, illetve informatikai szakmai kérdéseket érint – Szolnok Megyei Jogú Város Jegyzõje válaszol.
Az abból derült ki, hogy a névtelen levél mellékleteként, ott volt kinyomtatva annak a bizonyos két romákról szóló topicnak a tartalma is és benne volt néhány hozzászólásom.
egy ilyen topik még a jobbik honlapján sem kéne, hogy legyen, nemhogy egy városi honlap fórumán
Megállapításod igazára legyen mondva, erre én is többször felhívtam wagner figyelmét a "Roma program" című topicban.
Valami olyasmit írtam (ha nem is szó szerint), hogy nem bitos, hogy erre a hangnemre van szüksége a JOBBIK-nak, gondolja meg mit beszél, mert így szvazatokat fog veszíteni a JOBBIK 2006-ban.