Keresés

Részletes keresés

eR-dei Creative Commons License 2005.10.16 0 0 2657
Köszi, végre én is el tudtam olvasni a főszerkesztőit.
Érdekes dolog ám ez, azonban természetesen a néplap sem mindig hibátlan, erről tanuskodik például néhány jobbikos vélemény, egyszerűen nem érdekli az unéplapot a pártok sajtótájékoztatója. És ezt an block értheted, mert pl. itt volt a liberális hét, ahol pl, két érdekes sajttájt is szerveztünk az szdzs-ben: az egyiknek a híre ugye az volt, hohy az szdsz bnyujtja a volt Tüdőkorház területének helyi védelem alá helyezését.
A másik az info miniszter előadása, amiből szívesen beidéznék ide, de tényleg nagyon érdekes onfókat mondott.
Ezen a két sajttájon a néplap nem vett részt, mert úgy döntöttek, hogy "kampány" eseményen nem vesznek részt.

Vagyis félreérthetetlenül: nem politikai szempontok alapján döntenek, hanem saját és sajátos szakmai érvek alapján. Ezen érvek miatt a néplap lemaradt két friss hírről is, de hát végül is ez tényleg az Ő dolguk.

elképzelhető, hogy ezután a sajtó meghívó mellé rövid sajtóanyagot is küldünk majd, hogy le ne maradjanak valamiről...
de tervezem, hogy az interneten megpróbáljuk majd kiegészíteni a híreket.
goog Creative Commons License 2005.10.13 0 0 2656
:-)
Sarkany Creative Commons License 2005.10.13 0 0 2655

Itt egy másik link a cikkről, ha az előbbi nem lenne olvasható:

http://www.szolnokinaplo.hu/bjblneplap.jpg

Előzmény: Sarkany (2654)
Sarkany Creative Commons License 2005.10.13 0 0 2654

ÜN kontra Botkáné

A vita...

http://img.tar.hu/furzschrank/size2/16830310.jpg

(A linken levő képet töltsd le, mentsd el, utána szabadon nagyíthatod olvasáshoz a képnézegetővel.)

eR-dei Creative Commons License 2005.09.24 0 0 2653
És hozzá szeretném tenni, hogy Csoór képviselő szintén foglakozott - szélesebben a kérdéssel.
Előzmény: eR-dei (2652)
eR-dei Creative Commons License 2005.09.24 0 0 2652
Az Aktív ilyen aktív ? Nem is tudtam.
A képek listáját majd küldöm.
Előzmény: Sarkany (2651)
Sarkany Creative Commons License 2005.09.22 0 0 2651

off: Sárkány,
nincsenek nagyobb felbuntású fotóid?

Ha megírod e-mailban melyekből kellene nagyobb felbontású, utánanézhetek.

Sokat lebutítottam, mert a tar.hu-ra 2 megapixelnél nagyobb felbontású nem tehető fel. Elképzelhető, hogy megtalálom némelyiket valahol nagyobb felbontásban is...

Ja: "üvegzseb" a szolnoki honlapon, elég könnyen megtalálható :))

Köszönöm, ráleltem... :))

Más.

Ma délután hallottam az Aktív híreiben, hogy napirend előtt felemlítetted a már elkészült aszfaltozások minőségi hibáit!

Gratula!

tibra Creative Commons License 2005.09.22 0 0 2650
Csodálkozol?:)
Előzmény: Tiborcsik (2649)
Tiborcsik Creative Commons License 2005.09.22 0 0 2649
Ice Wall, nem tudlak telefonon elérni. Jelentkezz lécci!
Sarkany Creative Commons License 2005.09.22 0 0 2648
Az ügyben levél érkezett!

Íme:

Tisztelt XY Úr!

Szolnok Megyei Jogú Város honlapján üzemeltetett fórum mûködésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy a levelére – tekintettel arra, hogy tartalma a Hivatal köztisztviselõit, illetve informatikai szakmai kérdéseket érint – Szolnok Megyei Jogú Város Jegyzõje válaszol.

Kérem szíves türelmét.

Szolnok, 2005. szeptember 16.

Botka Lajosné
Előzmény: Sarkany (2634)
Sarkany Creative Commons License 2005.09.16 0 0 2647
Nahát! :))
Előzmény: IceWall_ (2646)
IceWall_ Creative Commons License 2005.09.16 0 0 2646
Én értelmeztem a zagyvaságot. Tiborcsik fel van háborodva, hogy nem követtem el bűncselekményt. Te is így értelmezed?
Előzmény: Sarkany (2645)
Sarkany Creative Commons License 2005.09.16 0 0 2645
Lehet, hogy hallásvizsgálatra kellene mennem, de én - egy-két trágár szó kivételével - egy büdös szót sem értettem ebből a felvételből.
Előzmény: IceWall_ (2644)
IceWall_ Creative Commons License 2005.09.15 0 0 2644
Best of Tiborcsik - Kommentár nélkül

Hangposta üzenet (922 KB - wav)
eR-dei Creative Commons License 2005.09.13 0 0 2643
jó megérzés , én nem biztos , hogy rájöttem volna :DD
respect
Előzmény: Sarkany (2642)
Sarkany Creative Commons License 2005.09.13 0 0 2642

Ha rám célzol, most olvastam jó egy heti termést. Neked két válasz-mail ment.

Külföldön voltam...

Előzmény: eR-dei (2641)
eR-dei Creative Commons License 2005.09.13 0 0 2641
off: szoktad olvasni az emailjaidat?
Enzo Creative Commons License 2005.09.02 0 0 2640
Oké, értem.
Előzmény: Sarkany (2639)
Sarkany Creative Commons License 2005.09.02 0 0 2639

Az abból derült ki, hogy a névtelen levél mellékleteként, ott volt kinyomtatva annak a bizonyos két romákról szóló topicnak a tartalma is és benne volt néhány hozzászólásom.

Azok a bizonyos szombati napon íródottak... :)))

Előzmény: Enzo (2637)
Sarkany Creative Commons License 2005.09.02 0 0 2638

egy ilyen topik még a jobbik honlapján sem kéne, hogy legyen, nemhogy egy városi honlap fórumán

Megállapításod igazára legyen mondva, erre én is többször felhívtam wagner figyelmét a "Roma program" című topicban.

Valami olyasmit írtam (ha nem is szó szerint), hogy nem bitos, hogy erre a hangnemre van szüksége a JOBBIK-nak, gondolja meg mit beszél, mert így szvazatokat fog veszíteni a JOBBIK 2006-ban.

Esetleg olvass vissza, ha bírja a gyomrod...

Előzmény: eR-dei (2635)
Enzo Creative Commons License 2005.09.02 0 0 2637

Elmeháborodott.

Azt viszont nem értem, hol deül ki, hogy melyik topicra, mely "szélsőséges" beírásra gondol? 

Előzmény: Sarkany (2636)
Sarkany Creative Commons License 2005.09.02 0 0 2636

Igen tudom, nehezen olvasható.

Mindent elkövettem, hogy valami jobb szkennelési minőséget érjek el, de olyan krucifixes betűtípussal íródott... Képtelenség volt jobb minőséget elérni.

Ha kívánod, átküldhetem Neked mailon,  más fájlformátumban is megvan  (pl. *.pdf-ben is), de azt a tar.hu nem húzta magára.

Ha Windows XP-t használsz, akkor le tudod tölteni, ha megnyitod és szabadon nagyítható...

Előzmény: eR-dei (2635)
eR-dei Creative Commons License 2005.09.02 0 0 2635
Kicsit nehezen olvasható, de azért nagyítóval igen
Inkább buta a levélíró, bár én sem helyeslem azt a topikot.
Viszont ahhoz mi köze, hogy Te honnan írsz?
A tartalommal érdemes lenne fogalkozni, én pl. ahogy már írtam, simán zárnám a topikot (az én véleményem szerint egy ilyen topik még a jobbik honlapján sem kéne, hogy legyen, nemhogy egy városi honlap fórumán).
De eszembe nem jutna Wagnert azzal b..tatni, hogy félredug egy kémnővel ... :)))
Előzmény: Sarkany (2634)
Sarkany Creative Commons License 2005.09.02 0 0 2634

Szolnok Megyei Jogú Város
Polgármesteri Hivatal

Botka Lajosné
polgármester asszony

Szolnok

Tisztelt Polgármester Asszony!

Egy olyan kellemetlen ügyrõl vagyok kénytelen Önt tájékoztatni, ami a város honlapján üzemeltetett fórum mûködésével kapcsolatos és amilyenre a szolnoki internetes közösség eddigi életében még nem volt példa.

Történt, hogy egy levélíró, névtelen levélben kereste meg munkaadómat, azt állítva, hogy a szolnok.hu fórumán tett hozzászólásaim munkaadóm szerverérõl érkeznek. A levelet digitalizált formában, kétféle fájlformátumban, jelen levelemhez mellékelem.

A névtelen levél írója ezzel a tettével megsértette a személyhez fûzõdõ jogaimat (pl. jó hírnévhez való jog, becsülethez való jog), egzisztenciálisan veszélyeztetett, valamint olyan erkölcsi károkat okozott, melyekbõl a jövõben még akár anyagi károm is származhat.

Az alapvetõ állampolgári jogaim megsértésén és a személyemnek okozott károkon túl azonban az ügy felvet néhány olyan kérdést, ami már a városházának is erkölcsi károkat okozhat!

A névtelen levél szerzõjének kijelentései alapján ugyanis, az elkövetõ személyével kapcsolatban, az alábbi lehetõségek állíthatók fel:
- A városháza egy vagy több dolgozója a levél szerzõje, aki(k) a fórum szereplõinek IP címeihez hozzáférhet(nek) és ezzel az információval visszaél(nek).
- Valamelyik hivatali dolgozó, a fórumra írogatók IP címeihez hozzáfért és azokat a névtelen levél szerzõjének, közvetve vagy közvetlenül kiadta.

Fentiek ellenkeznek a köztisztviselõktõl elvárható magatartás alapvetõ normáival.

Létezik azonban egy harmadik alternatíva is, ami talán még az elõzõ kettõnél is rosszabb! Neveztesen az, hogy a névtelen levél írója semmilyen kapcsolatban nincs a városházával, a levelében megfogalmazott állítások hamisak! Ebben az esetben viszont, az elkövetõ tette csupán arra volt alkalmas, hogy személyem besározásán túl a városháza dolgozóit is lejárassa.

Fentiekre tekintettel, kérem Önt, tisztelt Polmester Asszony, hogy az ügyben vizsgálatot elrendelni szíveskedjék!
Úgy gondolom, valamennyiünk közös érdeke, hogy ez a sajnálatos eset tisztázódjon és ne vethessen árnyékot sem a köztisztviselõi karra, sem pedig személyemre.

Szolnok, 2005. szeptember 2.

Tisztelettel:

nicknéven: Sarkany

Melléklet: http://img.tar.hu/furzschrank/size2/15295120.jpg

Sarkany Creative Commons License 2005.09.01 0 0 2633

A névtelen levélnek van egy nyelvi fordulata, amihez hasonlót, mint magánember, 1996. júniusában írtam valakinek.

Ezt a levelet rajtam kívül nagyon kevesen ismerték és olvasták. Kisértetiesen hasonlít... 

Szóval, lenne nevesíthető gyanusítottam is, ami illeszkedik az alább vázolt három verzió egyikébe, de inkább tőből harapom le a nyelvem... annyi bizonyítékom nincs...

Előzmény: eR-dei (2631)
Sarkany Creative Commons License 2005.09.01 0 0 2632
Az IP címet nem küldte el az illető, de azt írja a levelében, hogy kutatást végzett személyemet és fórum tevékenységemet  illetően és ennek alapján állítja, amit állít...
Előzmény: eR-dei (2631)
eR-dei Creative Commons License 2005.09.01 0 0 2631
Na jó, hát nyilvánvalóan tudják, hogy ki vagy. (mondjuk ez nem csoda)
Viszont ha jól értem IP címet is kimásoltak és elküldték a mh-edre, nem ?
Előzmény: Sarkany (2630)
Sarkany Creative Commons License 2005.09.01 0 0 2630
Érdekessége a dolognak, hogy szolnok.hu fórumrára (is) legalább hat IP címröl írok! A hatból öt magánlakáshoz köthetö IP cím. Furcsa módon arra a maradék öt címre nem érkezett névtelen levél.
Előzmény: eR-dei (2629)
eR-dei Creative Commons License 2005.09.01 0 0 2629
Hát elég gányság az kétségtelen. Egész egyszerűen ki akartak veled baszni.
Ha a dolog "érdemi" részével foglakoztak volna, akkor már rég törölték volna a topikot, Wagnert meg bannolnák néhány hónapra.
De nem, nem ezzel foglakoznak, hanem S személyével. Nagyon szomorú.
Előzmény: Sarkany (2627)
Enzo Creative Commons License 2005.09.01 0 0 2628

Ennyire ostoba legyen valaki...

Félelmetes.

Előzmény: Sarkany (2627)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!