Köszi, végre én is el tudtam olvasni a főszerkesztőit. Érdekes dolog ám ez, azonban természetesen a néplap sem mindig hibátlan, erről tanuskodik például néhány jobbikos vélemény, egyszerűen nem érdekli az unéplapot a pártok sajtótájékoztatója. És ezt an block értheted, mert pl. itt volt a liberális hét, ahol pl, két érdekes sajttájt is szerveztünk az szdzs-ben: az egyiknek a híre ugye az volt, hohy az szdsz bnyujtja a volt Tüdőkorház területének helyi védelem alá helyezését. A másik az info miniszter előadása, amiből szívesen beidéznék ide, de tényleg nagyon érdekes onfókat mondott. Ezen a két sajttájon a néplap nem vett részt, mert úgy döntöttek, hogy "kampány" eseményen nem vesznek részt.
Vagyis félreérthetetlenül: nem politikai szempontok alapján döntenek, hanem saját és sajátos szakmai érvek alapján. Ezen érvek miatt a néplap lemaradt két friss hírről is, de hát végül is ez tényleg az Ő dolguk.
elképzelhető, hogy ezután a sajtó meghívó mellé rövid sajtóanyagot is küldünk majd, hogy le ne maradjanak valamiről... de tervezem, hogy az interneten megpróbáljuk majd kiegészíteni a híreket.
off: Sárkány, nincsenek nagyobb felbuntású fotóid?
Ha megírod e-mailban melyekből kellene nagyobb felbontású, utánanézhetek.
Sokat lebutítottam, mert a tar.hu-ra 2 megapixelnél nagyobb felbontású nem tehető fel. Elképzelhető, hogy megtalálom némelyiket valahol nagyobb felbontásban is...
Ja: "üvegzseb" a szolnoki honlapon, elég könnyen megtalálható :))
Köszönöm, ráleltem... :))
Más.
Ma délután hallottam az Aktív híreiben, hogy napirend előtt felemlítetted a már elkészült aszfaltozások minőségi hibáit!
Szolnok Megyei Jogú Város honlapján üzemeltetett fórum mûködésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy a levelére – tekintettel arra, hogy tartalma a Hivatal köztisztviselõit, illetve informatikai szakmai kérdéseket érint – Szolnok Megyei Jogú Város Jegyzõje válaszol.
Az abból derült ki, hogy a névtelen levél mellékleteként, ott volt kinyomtatva annak a bizonyos két romákról szóló topicnak a tartalma is és benne volt néhány hozzászólásom.
egy ilyen topik még a jobbik honlapján sem kéne, hogy legyen, nemhogy egy városi honlap fórumán
Megállapításod igazára legyen mondva, erre én is többször felhívtam wagner figyelmét a "Roma program" című topicban.
Valami olyasmit írtam (ha nem is szó szerint), hogy nem bitos, hogy erre a hangnemre van szüksége a JOBBIK-nak, gondolja meg mit beszél, mert így szvazatokat fog veszíteni a JOBBIK 2006-ban.
Mindent elkövettem, hogy valami jobb szkennelési minőséget érjek el, de olyan krucifixes betűtípussal íródott... Képtelenség volt jobb minőséget elérni.
Ha kívánod, átküldhetem Neked mailon, más fájlformátumban is megvan (pl. *.pdf-ben is), de azt a tar.hu nem húzta magára.
Ha Windows XP-t használsz, akkor le tudod tölteni, ha megnyitod és szabadon nagyítható...
Kicsit nehezen olvasható, de azért nagyítóval igen Inkább buta a levélíró, bár én sem helyeslem azt a topikot. Viszont ahhoz mi köze, hogy Te honnan írsz? A tartalommal érdemes lenne fogalkozni, én pl. ahogy már írtam, simán zárnám a topikot (az én véleményem szerint egy ilyen topik még a jobbik honlapján sem kéne, hogy legyen, nemhogy egy városi honlap fórumán). De eszembe nem jutna Wagnert azzal b..tatni, hogy félredug egy kémnővel ... :)))
Egy olyan kellemetlen ügyrõl vagyok kénytelen Önt tájékoztatni, ami a város honlapján üzemeltetett fórum mûködésével kapcsolatos és amilyenre a szolnoki internetes közösség eddigi életében még nem volt példa.
Történt, hogy egy levélíró, névtelen levélben kereste meg munkaadómat, azt állítva, hogy a szolnok.hu fórumán tett hozzászólásaim munkaadóm szerverérõl érkeznek. A levelet digitalizált formában, kétféle fájlformátumban, jelen levelemhez mellékelem.
A névtelen levél írója ezzel a tettével megsértette a személyhez fûzõdõ jogaimat (pl. jó hírnévhez való jog, becsülethez való jog), egzisztenciálisan veszélyeztetett, valamint olyan erkölcsi károkat okozott, melyekbõl a jövõben még akár anyagi károm is származhat.
Az alapvetõ állampolgári jogaim megsértésén és a személyemnek okozott károkon túl azonban az ügy felvet néhány olyan kérdést, ami már a városházának is erkölcsi károkat okozhat!
A névtelen levél szerzõjének kijelentései alapján ugyanis, az elkövetõ személyével kapcsolatban, az alábbi lehetõségek állíthatók fel: - A városháza egy vagy több dolgozója a levél szerzõje, aki(k) a fórum szereplõinek IP címeihez hozzáférhet(nek) és ezzel az információval visszaél(nek). - Valamelyik hivatali dolgozó, a fórumra írogatók IP címeihez hozzáfért és azokat a névtelen levél szerzõjének, közvetve vagy közvetlenül kiadta.
Fentiek ellenkeznek a köztisztviselõktõl elvárható magatartás alapvetõ normáival.
Létezik azonban egy harmadik alternatíva is, ami talán még az elõzõ kettõnél is rosszabb! Neveztesen az, hogy a névtelen levél írója semmilyen kapcsolatban nincs a városházával, a levelében megfogalmazott állítások hamisak! Ebben az esetben viszont, az elkövetõ tette csupán arra volt alkalmas, hogy személyem besározásán túl a városháza dolgozóit is lejárassa.
Fentiekre tekintettel, kérem Önt, tisztelt Polmester Asszony, hogy az ügyben vizsgálatot elrendelni szíveskedjék! Úgy gondolom, valamennyiünk közös érdeke, hogy ez a sajnálatos eset tisztázódjon és ne vethessen árnyékot sem a köztisztviselõi karra, sem pedig személyemre.
A névtelen levélnek van egy nyelvi fordulata, amihez hasonlót, mint magánember, 1996. júniusában írtam valakinek.
Ezt a levelet rajtam kívül nagyon kevesen ismerték és olvasták. Kisértetiesen hasonlít...
Szóval, lenne nevesíthető gyanusítottam is, ami illeszkedik az alább vázolt három verzió egyikébe, de inkább tőből harapom le a nyelvem... annyi bizonyítékom nincs...
Az IP címet nem küldte el az illető, de azt írja a levelében, hogy kutatást végzett személyemet és fórum tevékenységemet illetően és ennek alapján állítja, amit állít...
Érdekessége a dolognak, hogy szolnok.hu fórumrára (is) legalább hat IP címröl írok! A hatból öt magánlakáshoz köthetö IP cím. Furcsa módon arra a maradék öt címre nem érkezett névtelen levél.
Hát elég gányság az kétségtelen. Egész egyszerűen ki akartak veled baszni. Ha a dolog "érdemi" részével foglakoztak volna, akkor már rég törölték volna a topikot, Wagnert meg bannolnák néhány hónapra. De nem, nem ezzel foglakoznak, hanem S személyével. Nagyon szomorú.