Keresés

Részletes keresés

python 357 Creative Commons License 2015.02.07 -4 0 1150

Egyik sem!!!

Ismerjük személyesen!!!.....Jó lővész a fonyódi csapatból!!!.....

Előzmény: Törölt nick (1147)
najooo Creative Commons License 2015.02.07 -1 3 1149

Na jó. Akkor hozzászólok én is. Ti rossz helyen keresitek az ellenséget. Bármelyik gyilkosságis nyomozó első kérdése az a helyszínen: kinek az érdeke volt? ki nyer vele? Szerintem meg kell nézni, vissza kell menni mikor kezdődött ez az egész és mindjárt kék fényben fog ragyogni a nyilvánvaló válasz. Ez amit itt most láttok nem egy ember tevékenysége, hanem egy csoporté. Közöttük egy Judit nevű 45 év körüli nagyon csinos restaurátor, aki nem mellesleg zseni. A referrereket kell visszanézni és már a regisztráció pillanatában kiderül ki a visszatérő. A böngésző verzióját és az oprendszer verzióját is viszik a csomagkérések, továbbá a videokártya chipset adatait. Amikor feltöltötök egy képet, akkor megy az egész könyvtár strutúra a kép elérési helyéig a felhasználó nevű könyvtár névvel együtt. Azután a hibás süti is ősrégi trükk, a sakkozók weboldala ezt használja, megnéztem. Szóval rossz irányba gondolkodtok.

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.02.07 -3 1 1148

Egy mondathoz fűznék kommentet.

azt, hogy trollkodás van - amivel ti sem bírtok (ezt beismerted a zen nyitása előtt)-

Ezt bemásolhatnád, mert öregszem és erre úgy emlékszem, hogy teljesen felesleges tovább csinálni, amit évek alatt nem sikerült véghezvinni..

nem elegáns ránk verni. én elhiszek mindent,

Most őszintén! Ha páran, nem személyes harctérnek tekintenék a fórumot és szépen ignorálnátok a trollgyanusakat...ez mind itt tartana?

de itt pl a karantén is megbukott.

Meg... Miért is? Mert 100 %-ban longi volt a hibás... Ugye?

(Már az is közelít az igazsághoz, ha azt mondod, hogy csak 99%-ban)

Előzmény: nzsolt18 (1144)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.07 -3 1 1147

Te indafa hanyadik nickje vagy?

Előzmény: Törölt nick (1145)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.07 -2 1 1146

Mármint tudtátok ti MINDANNYIAN? :-D Inkább nyomj egy mínuszt, akarom mondani nyomjatok TI MINDANNYIAN :-)))

Előzmény: MPF (1138)
Törölt nick Creative Commons License 2015.02.07 -3 0 1145

Ezt eddig nem is tudtam rólad :-) De azért ne dicsekedj vele nagyon :-D

Előzmény: Törölt nick (1136)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.02.07 -5 0 1144

moderálás után azt tanácsolod, hogy számoljuk meg a fikanickeket?"

Nem kell megszámolni mert tudjuk. Csak tegnap 93 db fickanick-nick tiltódott.

..

ezt te kérted tőlünk , "hány fika nick szolt hozzá? ," erre írtam, hogy ez nem végrehajtható mert már töröltétek.

..

-egyszerűen nem érted, hogy ez se nektek, se nekünk külön-kölön nem fog menni.

Én sem értelek. Ki beszélt erről?

Te leírtad, hogy mi mit nem értünk meg, én meg, szerintem ti mit nem értetek. azt, hogy ez sajnos sem nektek sem nekünk külön-külön nem fog menni, csak együtt.

..

aztán jelezzük (lásd tegnap D100) aztán órákig nem történik semmi..

Itt kérek elnézést tőled, hogy nem tudunk a 7 napon 24 órában bent lenni. Javasolom majd a moderátoroknak, hogy mindenki mondjon fel és csak itt bámulja ezt a kicsinyke légfegyveres-fegyveres fórumot..

..

ez kicsit sántít,  mert egyebeket közben meg töröltetek/tiltottatok. nem gondolom, hogy nem áldozatos a moderátori munkátok, és nem jár nehézségekkel. (én spec nem is csinálnám)  

..

-akiket most „jól gondolkodónak” nevezel azok még párhete „az állandóan szabályszegők” voltak.

Ezt nagyon benézted. A jól gondolkodók azok az évek óta fórumozó több ezer nick, akik megtanultak fórumozni, ignorálni. Itt is vannak ilyenek és 'hálistennek többen, mint aki képtelen erre.

..

lehet benéztem mert pont a beírásod előtt szajkózták ezt itt, azok akiket megemlítettem.

.. 

-évek óta biztos nem, mert a rehabig, (kb okt közepe: zen) addig irtottátok, aztán ránk erőltettétek az új módit

Mit nem évek óta? Azt hogy ezt szajkózzuk? Kezd el olvasgatni a moderációs topikot-topikokat. Meg fogsz lepődni, mennyit papolt ez ügyben a moderáció. Ha páran normálisan fórumoztatok volna és éhen halasztottátok volna a trollokat, akkor_ez_mind_nem_történt_volna_meg! Az új módinak rengeteg pozitív eredménye lett. Hidd el nekem!

..

azt, hogy trollkodás van - amivel ti sem bírtok (ezt beismerted a zen nyitása előtt)- nem elegáns ránk verni. én elhiszek mindent, de itt pl a karantén is megbukott.

..

- igen tényleg néha úgy kezelsz minket,  mintha mi lennénk a trollok, lassan úgy tűnik, hogy az ignore gomb reklámozása, ( a tegnapi írásodban írtak nekünk, nem jönnekát, mert a gépházban csak 3 látszott) nagyobb prioritás lenne, mint a troll mentesítés.

Nagyon keversz valamit! Mi köze az ignore gombnak a Gépházhoz? Megsúgom: semmi! Nagyon sok mindent nem láttok, ezért megbocsájtható, hogy támadjátok a moderációt. Megszoktuk a meg nem értést..

..

a tegnapi utólagosan ki törölt hszedre gondoltam amiben írtad amit írtál. hogy abból a közleményekben csak 3 db látszott.

nem támadom a moderációt, de ha kicsit többet kommunikálnátok mi is jobban értenénk pár dolgot. már ettől is kisebb lenne a feszkó bennünk. 

..

-pedig lenne megoldás: nekünk a totális ignore ( és ha kéritek csak akkor, a bejelentés), nektek meg az irtás.

Ezt kérjük, már évek óta! Tényleg nem jön le?

..

az én mondatomban a totális szón van a hangsúly, és azon, amit nem másoltál be, hogy  erre rá is kéne venni mindenkit.  

..

nézd meg a tegnapit, új eszköz a repertoárban: megy a mínuszolás ezerrel, aztán rijjatok hsze és hoppá csak  beszart és befejezte

Akkor véletlenül sem azért mert egész nap folyamatosan ment rájuk a kisroot.. (vicc, hogy mennyire alúlértékeled a moderációt)

..

egész nap gyűlt mindenkinél a - jel aztán rijjatok hsze után állt le. én ezt látom csak, a kis rootot nem is tudom mit jelent. 

nem értékelem a moderációt ezt nem is tehetem mint user.

..

akkor nektek akiknek picit több eszköze van……….

Ebben 1-t értünk. Használjuk is őket. 5% látvány, 95% láthatatlan.

..

ha ez így van akkor csak grat a munkátokhoz, de pl mi erről nem tudunk. nekünk az a 100% amit látunk

..

tudod mifelénk nem állunk szóba - verseket elemezgetni sem - egy suttoruttuval. ez van ha egyenes a gerinc.

SEMMI, de semmi mást nem kérünk egyebet, csak amit szépen leírtál, csináljátok ezt a trolloknak gondolt nickekkel!

..

én ezt csináltam, egyedül itt álltam szóba vele amikor betalált,  de már ez is a múlté, már nem is érdekel. 

..

és én ezt a témát is le zárom magamban, nem kell nekem ez!

ami nap meg mutatta számomra, hogy amíg itt pár hajlékony gerincű emberke jól érzi magát addig nekem semmi dolgom velük, értük.

a modik basztatása a védelmükre meg pláne.

Előzmény: SzótlanJoe (1140)
nedolaci Creative Commons License 2015.02.07 -5 0 1143

OK!Ezt (részemről)megígérem!

Előzmény: SzótlanJoe (1141)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.02.07 -4 0 1142

tudod mifelénk nem állunk szóba - verseket elemezgetni sem - egy suttoruttuval. ez van ha egyenes a gerinc.

SEMMI, de semmi mást nem kérünk egyebet, csak amit szépen leírtál, csináljátok ezt a trolloknak gondolt nickekkel!

Előzmény: nzsolt18 (1115)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.02.07 -4 0 1141

T.Joe!

Reménytelennek,sőt egyre reménytelenebbnek tűnik az "ügy"

Te mondod"ignorálni",éhen dögleszteni!NEM megy!Önuralom hiány,megosztottság,keserűség,stb stb.

Mi mondjuk Takarítani,megdögleszteni!NEM megy!!Technika,taktika hiány,"szembeszél"főnökség,stb,stb

Konklúzió:hagyjuk az egészet a csába,oszt menjen ki-ki,merre lát!

Szép! 

Akkor legalább hagyjátok meg azoknak ezt a fórumot akik tudnak fórumozni.

Ne legyen már az, hogy akkor dögöljön meg a szomszéd lova is...

Előzmény: nedolaci (1110)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.02.07 -5 0 1140

"moderálás után azt tanácsolod, hogy számoljuk meg a fikanickeket?"

Nem kell megszámolni mert tudjuk. Csak tegnap 93 db fickanick-nick tiltódott.

-egyszerűen nem érted, hogy ez se nektek, se nekünk külön-kölön nem fog menni.

Én sem értelek. Ki beszélt erről?

aztán jelezzük (lásd tegnap D100) aztán órákig nem történik semmi..

Itt kérek elnézést tőled, hogy nem tudunk a 7 napon 24 órában bent lenni. Javasolom majd a moderátoroknak, hogy mindenki mondjon fel és csak itt bámulja ezt a kicsinyke légfegyveres-fegyveres fórumot..

-akiket most „jól gondolkodónak” nevezel azok még párhete „az állandóan szabályszegők” voltak.

Ezt nagyon benézted. A jól gondolkodók azok az évek óta fórumozó több ezer nick, akik megtanultak fórumozni, ignorálni. Itt is vannak ilyenek és 'hálistennek többen, mint aki képtelen erre.

-évek óta biztos nem, mert a rehabig, (kb okt közepe: zen) addig irtottátok, aztán ránk erőltettétek az új módit

Mit nem évek óta? Azt hogy ezt szajkózzuk? Kezd el olvasgatni a moderációs topikot-topikokat. Meg fogsz lepődni, mennyit papolt ez ügyben a moderáció. Ha páran normálisan fórumoztatok volna és éhen halasztottátok volna a trollokat, akkor_ez_mind_nem_történt_volna_meg! Az új módinak rengeteg pozitív eredménye lett. Hidd el nekem!

- igen tényleg néha úgy kezelsz minket,  mintha mi lennénk a trollok, lassan úgy tűnik, hogy az ignore gomb reklámozása, ( a tegnapi írásodban írtak nekünk, nem jönekát, mert a gépházban csak 3 látszott) nagyobb prioritás lenne, mint a troll mentesítés.

Nagyon keversz valamit! Mi köze az ignore gombnak a Gépházhoz? Megsúgom: semmi! Nagyon sok mindent nem láttok, ezért megbocsájtható, hogy támadjátok a moderációt. Megszoktuk a meg nem értést..

-pedig lenne megoldás: nekünk a totális ignore ( és ha kéritek csak akkor, a bejelentés), nektek meg az irtás.

Ezt kérjük, már évek óta! Tényleg nem jön le?

nézd meg a tegnapit, új eszköz a repertoárban: megy a mínuszolás ezerrel, aztán rijjatok hsze és hoppá csak  beszart és befejezte

Akkor véletlenül sem azért mert egész nap folyamatosan ment rájuk a kisroot.. (vicc, hogy mennyire alúlértékeled a moderációt)

akkor nektek akiknek picit több eszköze van……….

Ebben 1-t értünk. Használjuk is őket. 5% látvány, 95% láthatatlan.

Előzmény: nzsolt18 (1105)
MPF Creative Commons License 2015.02.07 -4 1 1138

Köszönjük a rövid de lényegre törő megállapítást! Ezt eddig is tudtuk! :-))) -de mi így szeretjük! Kicsit zöld, kicsit éretlen, de a mienk Bildiri!

nedolaci Creative Commons License 2015.02.07 -5 0 1137

De jót akar!

Törölt nick Creative Commons License 2015.02.07 -6 1 1136

Barom.

Előzmény: Törölt nick (1084)
potyaverso Creative Commons License 2015.02.07 -3 13 1135

Én csak nézek ki a fejemből.Komolyan mondom ilyen társaságot még nem láttam.Már egymásnak is nekiestek?Ha nincs veszekedőpartner Longi vagy inda személyében akkor egymás közül fikáztok ki valakit magatoknak?Gusztustalan.Már ne is haragudjatok!Xarkeverők itt rendesen egyes tagokBocsánat és tisztelet a kivételnek de ennek ki kellett jönnie belőlem!Pfuhhh!

nedolaci Creative Commons License 2015.02.07 -7 1 1134

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=133230805&t=9220712

Már itt kezdted a csótánykodást!Ha lenne gerinced,el mondhattad volna ,(ha tényleg ez volt a véleményed)mailban,vagy akár Skype-n is!De nem!Sunyin,alattomban!

A "madarat tolláról.......",úgy látom kettőtök esetében már songira nézve sértés!!

Előzmény: nedolaci (1133)
nedolaci Creative Commons License 2015.02.07 -8 2 1133

Te Béla!Ha a szöveg értelmezésem(vagy a Tiéd) nem alapjaiban téves,Te lejjebb küzdötted magad,a "környezet"szintjénél is!!!!!Bogárkám!!! Hát tudod !;-(

Előzmény: norinco (1126)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.02.07 -8 3 1132

megcsináltátok a tüzet itt karácsonykor aztán elvonultatok máshova fórumozni, nekünk meg itt hagytátok a katyvaszt.ennek a levét isszuk most,  és ezek után jössz vissza okoskodni. ez fel sem tűnik neked, a magas lóról.  

Előzmény: norinco (1130)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.02.07 -9 1 1131

nincs semmi pont ahova eljutottam volna, pontosan tudom miket írok és még hergelni sem kell magamat. (ehhez elég a gerinctelenség)

te meg kavarás és frázis pufogtatás, és álszenteskedés nélkül/helyett egyszer leírhatnád már amit akarsz. neked is jó étvágyat. 

Előzmény: norinco (1130)
norinco Creative Commons License 2015.02.07 0 6 1130

azt gondolom, hogy eljutottál egy olyan pontra, amikor már nem vagy képes átgondolni miket írsz. nem szeretném, ha tovább hergelnéd magad, így maradok csak az olvasásnál. jó étvágyat az ebédedhez.

Előzmény: nzsolt18 (1129)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.02.07 -9 0 1129

és ez azért különösen aljas mert te is tudod, hogy páran (közülletek?) gyártják a londa klónokat kavarás céljából.

Előzmény: nzsolt18 (1127)
norinco Creative Commons License 2015.02.07 -1 4 1128

ha halkan "írod" hogy szerinted, azt is megértem. és, hogy ki a troll... és mikor, azt mindenki másképpen értékeli.

Előzmény: nzsolt18 (1127)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.02.07 -8 1 1127

te írtad sok-sok név!  a Nedó  a már régen tudott dolgot most meg ismételte +2 név és mind tiltva lett 1-1 hsz után !! a miértjét is indokolta.

de nembaj te leakarod rántani a troll szintjére. ez  szánalmas. Szerintem!

Előzmény: norinco (1126)
norinco Creative Commons License 2015.02.07 0 12 1126

kérlek tedd hozzá, hogy szerinted. ez az egyetlen szó sok mindenre képes.

szvsz a vád akkor hazug, ha nincs beismerés. jelen esetben ez megtörtént.

Előzmény: nzsolt18 (1125)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.02.07 -13 2 1125

Csalódást te okoztál nem is kicsit. Hazug módon vádolsz valakit. A rébuszokat meg hagyhatnád. 

Előzmény: norinco (1124)
norinco Creative Commons License 2015.02.07 -1 11 1124

csalódást okoztál.

ha az ez én falkám kölyke ugat, az zene. ha a másik falka kutyája (erősen kérdőjeles), akkor az vonyít.

Előzmény: nzsolt18 (1122)
norinco Creative Commons License 2015.02.07 -1 4 1123

az első minuszt én adtam neked

Előzmény: nzsolt18 (1122)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.02.07 -16 1 1122

A lehető legalantasabb eszközhöz nyúltál most. Mint a mestered, megvàdolsz valakit olyannal ami ellen nem lehet védekezni. Grat. Van még alàbb? 

Előzmény: norinco (1116)
python 357 Creative Commons License 2015.02.07 -5 0 1121

Felnőtt komoly ember vagy!!!!!!...:-D

Előzmény: norinco (1119)
norinco Creative Commons License 2015.02.07 0 4 1119

olvaslak benneteket

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!