Nem is kicsivel lenne ott jobb, már csak azt kéne elintézni, hogy a suli, a szerkesztőség meg minden lekerüljön oda, hogy ne kelljen sokat utazgatnom. :-))) Sejtem, hogy Neked is akadnak olyan helyeid, ahol szívesen ellennél. Naná, hogy kell az SMS, beteg is lennék már nélküle, teljesen részévé vált a napomnak. Komolyan.
Angolul a metekot??? Én még magyarul sem értettem soha. Nem csodálom, hogy kipuskáztad. Azér képzelem, hogy kicsit azér szar érzés lehetett, hogy annál a tanárnál puskáztál, aki nem is feltételezte volna Rólad. Mikor én csináltam ilyet, nekem is gáz volt. Nem csodálom, hogy akkor paráztál, azér az bátor dolog volt. Tudtam én, hogy mákos gyerek vagy Te! :-)
A három legnehezebb nem sikerült (a félév). Illetve igazából négy nagyon nehéz van, és abból egy sikerült, így is mondhatjuk :)
Ezen kívül van egy, amiből nem kell mennem, mert megajánlották, másik kettő meg nem lehet probléma. SZóval ez a helyzet.
ja, és van egy, amiből nem kell vizsgázni - testnevelés:)))
Tudtam,hogy jobb lenne ott,ez nem meglepő,nekem is van egy-két hely ahol szívesen megpihennék éjszakánként,bár az otthoni ágyamnál nincs kényelmesebb!Nyugi,kell az SMS-ezés,aztán mjad 7végén beindul a nagyüzem.
Kösz a bizalmat,igyekszem meghálálni!Én mindig is ódzkodtam a puskázástól,bár néha már rászorultam,főleg még a középsuliban,amikor angolul kellett megtanulni a matek tételeket.Egy ideig tanultam lelkesen őket,de aztán az uccsó két évben már csak másoltam őket a dolgozatokban.Könnyű volt mert a tanár egyáltalán nem feltétezte rólam,így a kisérettségin az első padban a táskámból bányásztam elő a tételeket,ott azért rendesen paráztam.Oltári mákom volt,hogy a legelső,amit kivettem,pont az volt,amelyik kellett.
Ez a legnagyobb igazság:)))
Volt a gimiben egy haver, akivel mindig úgy volt, hogy ő tanult, én meg írtam az ötösöket...jókat röhögtem, mikor kiderült, hogy hüléyre tanulta magát, aztán összejött neki egy négyes...:)))
Hehehehehehehehe... Ja, igazad van, ott biztos sokkal jobb lenne. :-)))) Nem még nem válaszolt, idáig SMS-eztünk viszont. Nemrég hagytuk abba. Amúgy szerintem csak hétvégén fog írni, akkor szokott annyira ráérni. Mer ugye SMS meg e-mail egyszerre nehezen menne máskor. :-)))
Igazad van szintén, az a lényeg, hogy görbüljön. Az meg tuti meglesz. Én bízom Benned. :-) Nekem nincsenek lelkiismereti gondjaim, ha csalással jobb jegyet tudok elérni, gond nélkül meg is teszem. Tanulni hülyeség, a jegy számít. :-)
Azért tudnék olyan helyet,ahol szívesebben aludnál,mint a pihe-puha ágyikódban.Segítek:130 km.Jut eszembe,jött válasz a mailre,van valami haladás?
Ha úgy vesszük,akkor bebuktuk,de sejtettem,hogy el fognak hátulról ültetni.Ötös nem lesz,az biztos,de ha görbül,akkor tök mindegy a jegy,nem?Ösztöndíj nincs,csak a saját becsületemért számít a jegy,úgyhogy a lényeg a siker.Amúgy meg a tiszta lelkiismeretes hármas sokkal jobb,mint az összepuskázott ötös,legalábbis én így érzem.Legalább nem csapom be magam,és tudom,hogy elég volt -e a tanulás mennyisége,vagy rá kell még tenni egy lapáttal.
Birkozószőnyegen aludtál?Vagy netán a Hősök terén,mire ez a nagy keménység? :-))
Beültünk a szokásos bandával hátra,erre a tanár beszólt,hogy húzzunk előre.Úgyhogy,még ha akartam volna,akkor sem tudtam volna puskázni,de jobb is volt így,mintha állandóan azt kellett volna figyelnem merre járkál a tanár.Így tiszta lelkiismerettel adtam le a cuccost.
Nana,csillapodj,mért akarsz még egy sebhelyet a fejedre?Különben is tudd már hány éves vagy!!!
:-))
Két kérdés volt:egy életrajz,meg egy szövegelemzés.Az elemzés az szubjektív,írtam több mint 1 oldalt,majd a tanár elbírálja.Az életrajzot kicsit elszabtam,összekeveredtek a hülye fejemben a dolgok,és a kiadott személy életrajzán kivül még belekevertem egy másik emberke dolgait is.Remélhetőleg sikerült.
BP0133 4 240 MTIs4022 Tenisz - Ausztrália (2. rész), Sampras is játszik Adelaide-ben kod: tenisz/SPOR fk: AU/US ld: A sikertelen 2001-es szezon ellenére Pete Sampras neve még mindig rendkívül vonzó a tornaszervezôk számára: így nem meglepetés, hogy a december 31-én kezdôdô adelaide-i versenyen is örömmel látják ôt. A 13-szoros egyéni Grand Slam-gyôztes teniszezô szabadkártyát kapott a 375 ezer dollár összdíjazású viadalra, amelyen rajta kívül még a brit Tim Henman, a chilei Marcelo Rios, a német Nicolas Kiefer, a svéd Thomas Enqvist és az ausztrál Mark Philippoussis is elindul. Pete Sampras idén nem nyert versenyt, s ezzel 11 éves sorozata szakadt meg. Legutóbb ugyanis 1989-ben fordult elô, hogy tornagyôzelem nélkül fejezte be szezonját. +++ sba/sps 12.07 LMT 121201 0896