Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.20 0 0 29
Neked nem látszik a privát email címed, vagy csak én nem találom?
Előzmény: ezustgolyo (25)
genoveva Creative Commons License 2006.03.19 0 0 28
Lehet, hogy újat már nem ad, nekem is van, de vonja folyamatosan, és nincs semmi megjegyzés az egyenlegközlőn. De a kisebbik gyerekem ráült a plasztikjára, eltört, és bement újat igényelni, akkor mondták neki, hogy fordulónappal megszüntetik
Előzmény: Törölt nick (27)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.19 0 0 27
Én úgy tudtam, hogy már rég megcsinálta, de ezek szerint mégsem :)
Előzmény: genoveva (26)
genoveva Creative Commons License 2006.03.19 0 0 26
Hallottatok róla, hogy a c hitelt megszünteti az otp, átalakítja személyi kölcsönné?
ezustgolyo Creative Commons License 2006.03.18 0 0 25
3,5 m van még a lakáson, 600.000 a c hitel ezt mindenképp kiváltanám az újból, most elég labiris vagyok anyagilag ezért általában kések az pedig nem jó adós, rohadt drága a c hitel csak a kamat 13 e körül van havonta.
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.17 0 0 24
Mennyi hitel van rajta? Mit jelent az, hogy rossz adós vagy? Mi a gondod a c-hitellel?
Előzmény: ezustgolyo (23)
ezustgolyo Creative Commons License 2006.03.16 0 0 23
Szerinted menjek oda barlistával és kérdezzem meg, hogy adnak e ha már ők tettek fel? az a baj hogy elég rossz adós vagyok mostanában ezért is kéne egy kis tőke injekció és a c-hitellel is gondjaim vannak.Egy szóval nem hiszem, hogy engem szívesen látnának. Meg én is utálom őket, de ez lenne a legkevesebb.
Előzmény: Törölt nick (22)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.16 0 0 22
És mit mondott a JOPT? Elvileg ott is bele kéne férnie.. ha az értékbecslő is úgy akarja.
Előzmény: ezustgolyo (19)
mr_qwert Creative Commons License 2006.03.15 0 0 21

Valami jó bank tipet szívesen vennék hova induljak először ezeket ismerem:

OTP-nél LAFO, fizút oda utaljak + a legtöbb automata még az utosó falúban is van

Raiff-nél bef.alapok: RAAK, RANRA +

ERSTE-nél részvény: RICHTER,MOL,SYNERGON,EGIS,PHYAXIA,FHB,YHOO /mindenből egy kevés/

mr_qwert Creative Commons License 2006.03.15 0 0 20

Hi

Bocs, hogy csak most de nem voltam itthon.

Támogatott lakáshitel vagy piaci kamatozású jelzáloghitel. Lehet forint vagy deviza.

Szüleim ingatlana + a vásárolni kivánt ingatlan volna a zálog + van érték papirom de ehez nem szeretnék hozzá nyúlni. Kb 5MFt kell majd olyan 20évig

Előzmény: Törölt nick (11)
ezustgolyo Creative Commons License 2006.03.14 0 0 19
A köcsög OTP( c hitel) , és anélkül visszafizettem, hogy tudtam volna róla, egy év múlva tudtam meg egy hiteligénylésnél.
ezustgolyo Creative Commons License 2006.03.14 0 0 18
A köcsög OTP( c hitel) , és anélkül visszafizettem, hogy tudtam róla, egy év múlva tudtam meg egy hiteligénylésnél.
Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.14 0 0 17
Na, akkor ez ott nem fog menni, ahol én gondoltam...

Egyébként ki rakott fel?
Előzmény: ezustgolyo (16)
ezustgolyo Creative Commons License 2006.03.13 0 0 16

Van most rajta egy erstes hitel, gondolom ez sem gond( a kiváltása), meg van még egy két hitel amit szeretnénk ebből kifizetni. Én passzív baros vagyok, asszony az rendben van, viszont én vagyok a tulaj. mennyít tudnánk fölvenni szerinted?

a 6 az reális elképzelés?

Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.13 0 0 15
Eddig sima ügy. Más kérés? :)
Előzmény: ezustgolyo (12)
ezustgolyo Creative Commons License 2006.03.13 0 0 14
Káposztás 2, 8 em. cseréptetős panel.
Előzmény: rókalány (13)
rókalány Creative Commons License 2006.03.13 0 0 13
Ha A osztályú az ingatlan, én tudok egy tippet adni (burkolt út, nem vályog, nem fa, összközmű van, nincs a közelben temető, gyár stb.stb.)
Előzmény: ezustgolyo (12)
ezustgolyo Creative Commons License 2006.03.13 0 0 12

Szia!

Van egy 12 millás forgalmi értékű lakás amit a bank ált. 10-re értékel, de nekem legalább 6 kéne.(ha több az nem baj)

Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.13 0 0 11
Szia!

1.) Általában semennyire. Ha bonitásvizsgálat van, figyelembe vehetik, de ekkora törlesztőnél meg ekkora nettonál nem szabad számítania. Ha mégis, irány másik bank :)

2.) A kamatperiódus az a időszak, amíg az ügyleti kamat mértéke feltétel nélkül állandó.
Magyarul ennyi ideig nem fog változni a törlesztőrészleted felfele - de lefele sem!

Milyen hitelt vennél fel?
Előzmény: mr_qwert (9)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.13 0 0 10
Szia!

Van. Mennyi kéne?
Előzmény: ezustgolyo (8)
mr_qwert Creative Commons License 2006.03.12 0 0 9

Hello Mindenki 

1. Lakásvásárlás előtt álok mennyiben befolyásolja a hitel kérelmemet, ha van kb.350eFt tartozásom / személyi kölcsön, áruvásárlási hitel / fizetve van rendszeresen még 11hó/16eFt van hátra ?

a törlesztő részlete a lakásnak kb.45eFt

Igazolt jövedelmem nettó 160eFt

2. Mit jelent ha egy lakás vásárlási hitel

1 éves kamatperiódusú, vagy 5 éves kamatperiódusú

ezustgolyo Creative Commons License 2006.03.12 0 0 8

Sziasztok!

Jelzálog hitelt kéne felvennem, van olyan bank aki többet ad mint az ingatlan 50%-a?

Örülnék egy komoly ügyintézőnek is akivel nem csak az értékbecslői díj kifizetéséig jutok el(egy pár ilyenen már túl vagyok).

Köszike!

u.i.: nem vagyok egyszerű eset, de ezt majd később

Philippa Creative Commons License 2006.03.05 0 0 7

Csak most jártam megint erre. Köszi, de közben megoldódott az ügy.

Előzmény: mejlen (6)
mejlen Creative Commons License 2006.02.20 0 0 6
Szia!!

Van olyan bank is és pénzintézet is ahol nem kötelező bevonni a férjet.
Ha gondolod segítek, irj priviben.
hitel@meilen.hu
Előzmény: Philippa (5)
Philippa Creative Commons License 2006.02.18 0 0 5

Hátha valaki tud segíteni:

Adott egy anyuka, egyedül is hitelképes, lakása van, stb. Beadott egy hitelre kérelmet (férj egyetértett), azonban most úgy döntöttek, válnak, és kérdéses, hogy a férj (mint adóstárs) aláírja-e a hitelszerződést. A kérdéseim: mindenképp kötelező a házastársat bevonni a hitelfelvételbe? (amúgyis az anyuka fizette volna vissza a hitelt) Ha igen, mikortól kérhet egyedül is hitelt, ha már beadta a válókeresetet, vagy ha már kimondták a jogerős válást?

pami. Creative Commons License 2001.08.21 0 0 4
Köszi, édeseim.
Okosabb ugyan nem lettem, de legalább kidühöngtem magam kicsit.
...aminek így a nap végére meg is lett az eredménye, mert úgy döntöttem, nem görcsölök ezen tovább.
Munkahelyváltás lassan realizálódik, a többi meg úgyis ennek folyományaként alakul.

Addig pedig?
Marad a két szép szemem....:)))))))
De az már egy másik topic...

Köszi az együttérzést!
Pusz:
Pami.

Előzmény: BZoltan (3)
BZoltan Creative Commons License 2001.08.21 0 0 3
pami,

csak hogy te es meg sokan masok is a valosag es a realitasok talajan tudjatok maradni.....

Sehogy...Ha nincsen az ismeroseid kozott olyan a ki hozomra a ket szep szemedert a kezedbe rakna a penzt, akkor ezt jobb ha elfelejted.

Az a szar, hogy a penznek megvan az a mocskos tulajdonsaga, hogy alapvetoen vallalkozassal, befektetessel es munkaval lehet szerezni. Ezt sokan nehezen latjak be, de igy van. Szoval azt ajanlom, hogy valtsal munkahelyet, lakhelyet, eletmodot...

sok sikert

z

im2lazytosetthis Creative Commons License 2001.08.21 0 0 2
nincs mást ötlet. Rulettezni meg ne menj. :)
Előzmény: thequo (1)
thequo Creative Commons License 2001.08.21 0 0 1
Ilyen feltételek mellett a 300000 ft-ot ugy birod megkeresni ha elmégy pl:valahova dolgozni potmunkába.Aztán majdcsak összejön.
Előzmény: pami. (-)
harm2 Creative Commons License 2001.08.21 0 0 0

Nulla Ft hitelt adhatok neked.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!