Lehet, hogy újat már nem ad, nekem is van, de vonja folyamatosan, és nincs semmi megjegyzés az egyenlegközlőn. De a kisebbik gyerekem ráült a plasztikjára, eltört, és bement újat igényelni, akkor mondták neki, hogy fordulónappal megszüntetik
3,5 m van még a lakáson, 600.000 a c hitel ezt mindenképp kiváltanám az újból, most elég labiris vagyok anyagilag ezért általában kések az pedig nem jó adós, rohadt drága a c hitel csak a kamat 13 e körül van havonta.
Szerinted menjek oda barlistával és kérdezzem meg, hogy adnak e ha már ők tettek fel? az a baj hogy elég rossz adós vagyok mostanában ezért is kéne egy kis tőke injekció és a c-hitellel is gondjaim vannak.Egy szóval nem hiszem, hogy engem szívesen látnának. Meg én is utálom őket, de ez lenne a legkevesebb.
Van most rajta egy erstes hitel, gondolom ez sem gond( a kiváltása), meg van még egy két hitel amit szeretnénk ebből kifizetni. Én passzív baros vagyok, asszony az rendben van, viszont én vagyok a tulaj. mennyít tudnánk fölvenni szerinted?
1.) Általában semennyire. Ha bonitásvizsgálat van, figyelembe vehetik, de ekkora törlesztőnél meg ekkora nettonál nem szabad számítania. Ha mégis, irány másik bank :)
2.) A kamatperiódus az a időszak, amíg az ügyleti kamat mértéke feltétel nélkül állandó. Magyarul ennyi ideig nem fog változni a törlesztőrészleted felfele - de lefele sem!
1. Lakásvásárlás előtt álok mennyiben befolyásolja a hitel kérelmemet, ha van kb.350eFt tartozásom / személyi kölcsön, áruvásárlási hitel / fizetve van rendszeresen még 11hó/16eFt van hátra ?
a törlesztő részlete a lakásnak kb.45eFt
Igazolt jövedelmem nettó 160eFt
2. Mit jelent ha egy lakás vásárlási hitel
1 éves kamatperiódusú, vagy 5 éves kamatperiódusú
Adott egy anyuka, egyedül is hitelképes, lakása van, stb. Beadott egy hitelre kérelmet (férj egyetértett), azonban most úgy döntöttek, válnak, és kérdéses, hogy a férj (mint adóstárs) aláírja-e a hitelszerződést. A kérdéseim: mindenképp kötelező a házastársat bevonni a hitelfelvételbe? (amúgyis az anyuka fizette volna vissza a hitelt) Ha igen, mikortól kérhet egyedül is hitelt, ha már beadta a válókeresetet, vagy ha már kimondták a jogerős válást?
Köszi, édeseim.
Okosabb ugyan nem lettem, de legalább kidühöngtem magam kicsit.
...aminek így a nap végére meg is lett az eredménye, mert úgy döntöttem, nem görcsölök ezen tovább.
Munkahelyváltás lassan realizálódik, a többi meg úgyis ennek folyományaként alakul.
Addig pedig?
Marad a két szép szemem....:)))))))
De az már egy másik topic...
csak hogy te es meg sokan masok is a valosag es a realitasok talajan tudjatok maradni.....
Sehogy...Ha nincsen az ismeroseid kozott olyan a ki hozomra a ket szep szemedert a kezedbe rakna a penzt, akkor ezt jobb ha elfelejted.
Az a szar, hogy a penznek megvan az a mocskos tulajdonsaga, hogy alapvetoen vallalkozassal, befektetessel es munkaval lehet szerezni. Ezt sokan nehezen latjak be, de igy van. Szoval azt ajanlom, hogy valtsal munkahelyet, lakhelyet, eletmodot...