Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tapasztalatok, hibák, vélemény ezekről a gázriasztókról
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Fég-ék becsületére legyen mondva,hogy nagyon rendes felületkezelést választottak, a lekrómozandó alkatrészeket eddig nem naon tudtam megszabadítani a fekete felülettől.
Nincs hozzá,csak büdös bakelit markolathéj. Abból viszont van ujjtámaszos is, meg sima is -előbbi megvastagítja a cuccost,de komfortosabb fogást eredményez.
Mike ; Létezik. Emlékszel, amit a havernak vettem, azé akadt, javítani kellett. A kengyel fölötti rugófészek feltúrt alja miatt összefeküdt a benne levő rugó. 10 perces munka volt, azóta sincs semmi baj vele.
Éjjenéjjen. Mégaszongya a Gvass, hogy akadozó szán,meg kacskarugó van a GRP-ben. Régen bezzeg a világ egyik legjobb pisztolyának nevezte, most arra hivatkozik, hogy azóta a FÉG már szarul gyártja. Na jó, de ismerje be, hogy ha én ki tudom küszöbölni ezeket a gyártástechnológiai hibákat, akkor ott vagyunk a régi állapotnál !
Olyasfele Diszitoelemen az igenybevetel mi is? nedves/szaraz, suti a nap/nem suti, azaz minimalis hoterheles, meg nagyritkan letorlod... Semmi mechanikai igyenybevetel. Ha nap mint nap taperalnad igenhamar lejonne az :) Fegyvercsovon, kipuffogocsovon sokkal nagyobb hoterheles van pl. onnann mar tapera nelkul is lejon az ilyen diszitoszinezes.
Világos. Ez nem króm, hanem ahogy írtam "krómszerű" bevonat. Korábban elhangzott h. vki ugyis csak "dísztárgynak" krómoztatná a GRPt, arra gondoltam ötletként. Amugy nekem a motoromon van pár gyárilag igy bevonatolt műanyag elem, es azért azok kibirtak röpke 20 évnyi igénybevételt.
Persze azokat nem hordtam minden nap az övemen tokban:))
ha nikkeleztetni akartok akkor a Zágon műveket ajánlom .ha nincs sok melójuk akkor még aznap el lehet vinni.a minőség nagyon jó,van matt,fényes nikkel+króm is. Ha cim kell akkor megkeresem. Elötte érdemes hivni őket.
Muanyag "ilyen kromszeru" bevonatolasa ugy tortenik, hogy rezet gozolnek raja, aztan galvanizaljak picit krommal. Ugy hijjak, hogy DEKOR KROM.
Tipikusan kisebb a retegvastagsag. HI-FI diszlecnek jo, de ha taperalod ugy lejon, mint doglott macska a farol. Eloszor a sarga rezbevonat tunik elo, aztan a muanyag. Szoval ujan csilivili, aztan nagyonhamar iszonyatocsmany lesz. Markolatra a legnagyobb balgasag ilyet csinalni, hacsak nem gyartatsz le belole egybol tizet, hogy ha picit megkopik maris tudd cserelni, es vidd ujrakezelni az elozot...
Mondtam a hölgynek, hogy ezt így kéne hagyni - nekem ez így tetszik. Mondta ő is, hogy szép - de azt is hozzátette, hogy valami felületkezelés azért kell.
Króm: az Innopressnél ~1 hetet mondtak rá.
Kép: csinálok, minőséget nem ígérek. Xar gép, hüle ember... majd meglássuk.
Na msot nem ertelek... miert reszelted, csiszoltad, ha egyszer elvitted homokfuvasra??? Egyebkent nem rozsdasodik az acel, csak ha nagyon paras a levego, pl dohos pince, vagy folyton viz eri. ha szaraz, vagy pindurt olajos, akkor nem korrodalodik. (pl. 4 hete poliroztam egy csovet, aztan meg mindig olyan, mintha most vegeztem volna vele, pedig ezen olaj senincs...
Kromozasra milyen hataridot mondottak neked? mondtam volt, hogy otthon leszek 1 hetet (2 het mulva) aztan megvarhatnal vele... gondolom masnapra megvan, ha nincsenek nagyon tele meloval...
ahol homokoltattad ott mast is csinalnak? Gondolok itt az uvegszorasra, az ils olyan, mint a homokfuvas, csak nagyobb szemcsekkel dolgoznak, picit durvabb feluletet ad.
Kepet (jo minosegut) raksz fel a lehomokolt alkatreszekrol?
projekt állása: kolléga javaslatát megfogadtam. Egy nap csiszolás & reszelés (őrület határa) után elment a GRP homokfúvásra. (Cső + tok + krómozandó apróságok)
Idő: 15 perc.
Költség: 1000HUF
Hely: BP. XIII. Balzac u. 30. Mattfény Gmk. (Fegyver homokfúvásban láthatóan jártasak. Hölgy nem lepődött meg, megkért hogy itt várjam meg még végeznek, merthogy fegyver.)
Gyönyörű lett az egész. Ha nem rozsdálódna az acél, akkor így maradna. Nagyon szép lett a felület.
A FÉG-nél azt mondták,hogy az alutokos GRP tokját 5k HUF-ért,újra felületkezelik, (festés,ráégrtés),mielőtt a többi alkatrésze lekromozodna,asszem megéri megcsináltatani.