Tudom,csúnya dolog,hogy csak akkor nézek ide,ha keresek valamit,de ismét ez van. Nos:a '90es évek elején láttam 1 feltehetőleg német filmet a Bem moziban,amiből a következő dolgokra emléxem: 1 pasi és 1 nő volt összezárva valamiért 1 lakásban,és a nácik minde szobát lehallgattak,és hanglemezre vették az ott elhangzottakat. Ha valaki erről ráismer,írjon.
Sziasztok! Én hajós filmek címét keresem, melyek leginkább megtörtént esetek, és komp van benne! Ha valaki tud nekem ilyen film címeket küldeni azt megköszönném!
Nemrég sikerült egy piacon használtan megszerezni a Lángoló Partot és a Kard Hatalmát (ebből a két Wilbur Smith könyvből született a film forgatókönyve) és nemrég a férjem előtúrta egy antikváriumból nekem a folytatást is: a Harag c. könyvet.
Ha a film tetszett, akkor a könyveket is ajánlom megszerezni, imádni fogjátok!!!
Egyébként erről a linkről le is lehet tölteni ezt a filmet? De ha igen, akkor is csak angol nyelven, igaz?
Én is már vagy 5 éve nyomoztam ez után a film után, végül a Japán-magyar baráti társaságtól arra tippeltek, hogy "húsgolyó" a címe, ami nagyon sokat segített, egyből beugrott a magyar cím.
Minden esetre nagyon örülök, hogy itt is szóba került ez a kíváló alkotás (háboruellenes szatíra), amelyet saját költségére hozta létre Okamoto. (Lehet, hogy ez a keresztneve?!?)
Keresem a következő dokumentum filmet: Rendező: Szobolits Béla - 104, avagy "... de könyörgöm tisztelettel!" Ha valaki tudna segíteni, hogy hol találom, nagyon megköszönném
Sziasztok! A Kísértet az ágyban című francia filmet keresem, kérem, aki tud bármit a fellelhetőségéről, segítsen nekem!! Annyit tudok, hogy 1990-ben egyszer leadta az mtv, már nekik is írtam, az archívumukban nincs meg, és tudomásom szerint dvd-n sem adták ki, Franciaországban sem tudnak róla, úgyhogy az egyetlen reményem, hogy valaki felvette annak idején (mint például én is, csak sajna letöröltem....) , és még nem törölte le, amire valljuk be, elég kicsi az esély, de azért próbálkozni lehet. Az eredeti cím: Fantômes sur l'oreiller, 1989 a gyártási év, a szereplők pedig: Michel Aumont, Agnes Soral, Christian Clavier. Nagyon vicces film, és 18 éve szeretném újra megnézni :) Köszi előre is!
A Viharlovag című francia filmsorozat utoljára 1996-ban ment a magyar tévében. Én akkor nagy örömmel felvettem két kazira a 13 részt, de sajnos mindkettő tönkrement!
Nincs meg véletlenül valakinek?
Nagyon jó volt, különösen a magyar hangok tekintetében:
Fülöp Zsigmond, Gombos Katalin, Szabó Gyula, Somogyvári Pál, Kautzky József
Valakinek tudna segíteni ennek a filmnek a megszerzésében:
Trükkös Tomi és a bélyegutazás (Tommy Tricker and the Stamp Traveller) http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=91082&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_where=1
Trükkös Tomi visszatér (The Return of Tommy Tricker) http://port.hu/trukkos_tomi_visszater_the_return_of_tommy_tricker/pls/fi/films.film_page?i_film_id=42057&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_where=2&i_topic_id=2
Keresem az Üvöltő szelek című filmet. Azt a változatot amiben Ralph Fiennes játszik. A Vaterán van eladó, de nagyon drágán. Hátha valakinek megvan és boltolhatok vele.
Egy film címmel kapcsolatban kérném a segítségeteket
Régebben vetítette a tv, a főszereplő egy szőke nő volt akit talán a tenger sodort partra Afrikában és megmentették a busmanok, talán valami gyémántbányába vitték, ennek köszönhetően később gazdag lett...
Tudom, hogy ez nem sok (sőt kimondottan kevés), de hátha valakinek beugrik...