lővésem nincsen..germany..megoldás,de ha tudsz németűl,leírom mit ír pontosan a gépkönyv rá.....Nekem pl ahol ez a gomb van,van egy icipici rács,és mögötte 1 érzékelő,mindkét oldalon...És van a belső világitás alatt is 1...gondolom ezek még a mozgásérzékelős tipusok,és azt iktatja ki
Lenne egy kérdésem: Mit vezérel az a kapcsoló ami a jobb oldali B oszlopba van beépítve és egy autó ábrája van rajta egy "sugárral" a tetején! Az istenért sem tudok rájönni. A gép '99-es évjáratú
naha ennyi 2,0- 3,0 TDI quattro tulaj van, akkor lenne pár kérdésem:
kitaposva a belét mennyit eszik
+ ha állandó ótópályás 130-at tartod, a városi nem érdekel mert az mindenkinek sok
Akinek meg "sima" A4 vagy A6-ja van az is írhatna, miként is viselkedik szar úton,havon, mert kiváncsi vagyok a "szimpla" és a quattro kivitelek tulajdonságaira.
gondolom ez abba mutakozik, hogy a qvatró 2,5 lityivel többet eszik, valamint nyugodtan lehet hóba sárba csapatni, csak mély nyomvályúk ne legyenek
azért faggatózok, mert meguntam hogy hátsókerekes vesés vagyok
270000ft tudok vadi ujjakat, s már az ujjabb tipusu. minden benne van még a porlasztók is,csak fel kell csapni a helyére és kész. A kettő együtt annyi.
Az A6-osban benne van a gyári GPS, de Magyarországot nem tudja. Az szervíz úgy tájékoztatott, hogy nem is lehet belerakni magyar verziót! Ez elég szomorú. Esetleg közüületek tud valaki az ellenkezőjáről? Egyébként a kocsi magyerországi forgalombahelyezésű! Jó lenne, ha nem kellene külüön más GPS a kocsiba, ha már eleve van benne egy!
Vettem egy 98-as 2.4 automata quattro -t, a kérdésem olajcsere, ilyesmi csak a szervízben tudakolhatómilyet tegyek bele, vagy kiírja valahogy, mint a bmw? ( km nullázó+gyújtáskulcs). Nem fed. computeres. Amúgy tetszik, igaz a gyári értéket ( 16L ) be is dobja a városban, és a 18-as felnikkel meg gyorsulásban nem nagyon merek versenyezni senkivel :-(