Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Sziasztok! némi anyagi megszorulás lehet, hogy arra kényszerít, hogy eladjam az E-3ast és az E-400assal dolgozzak tovább, ha így lenne, lenne rá jelentkező? 127832 expó van benne, 2011 szeptemberig garis. portrémarkolat van hozzá két gyári akksival, kézikönyv CD minden meg van hozzá természetesen
Köszönöm az érdeklődéseket az Oly 35mm-es macro objektív elkelt.
Az alábbi termékek még várják új gazdájukat:
- Olympus EX-25 macro közgyűrű / 2009.06. irányár 29e Ft
- Olympus ZD 70-300mm f/4.0-5.6 objektív + UV szűrő / 2008.07. irányár 79e Ft
- Olympus ZD 40-150mm f/3.5-4.5 objektív + UV szűrő / 2007.02. irányár 29e Ft
(ez még az első sorozatú objektív! nagyobb fényerő a jelenleg forgalmazott tipushoz képest, japán gyártmány)
Minden termék karcmentes, eredeti tartozékokkal, eredeti dobozokban.
Megtekinthető, átvehető napközben Budapest XVIII.ker. Esti órákban egyeztetés után IV.ker is megoldható. Érdeklődéseket, ajánlatokat a mickey7@freemail.hu címre várok.
Van egy fölösleges Olympus E-1 vázam, akkuva, töltővel, és egyéb tartozékaival. tökéletesen működik, természetesen a gumi markolat kicsit megnyúlt. E-mail publikus
Sziasztok,
Kategória váltás miatt eladnám a következő E-system termékeket:
- Olympus ZD 35mm f/3.5 macro objektív + UV szűrő
- Olympus EX-25 közgyűrű
- Olympus ZD 70-300mm f/4.0-5.6 objektív + UV szűrő
- Olympus ZD 40-150mm f/3.5-4.5 objektív + UV szűrő
(ez még az első sorozatú objektív! nagyobb fényerő a jelenleg forgalmazott tipushoz képest, japán gyártmány)
Minden termék tökéletes állapotú, hibátlan, karcmentes, eredeti tartozékokkal, dobozokban. Igény esetén tudok fotót küldeni a termékekről.
Megtekinthető, átvehető napközben Budapest XVIII.ker. Esti órákban egyeztetés után IV.ker is megoldható.
Érdeklődéseket, ajánlatokat a mickey7@freemail.hu címre várok.
Sziasztok. Van egy eladó PANASONIC Lumix DMC-GF1K kit fekete + 14-45 mm OIS, minden gyári tartozékával, dobozában, új állapotban. Magyarországi számla és garancia. Tartozéka még, Hoya UV szűrő, GGS LCD Protector. Érdeklődést emailben kérek.
fénytől függ. jó fényekben mehet kézből is. gyenge fényeknél állvány. az obi relatíve pici, könnyű kezelni szerintem. használtam E-330-on is. nem volt gond.
vaku keresőknek ajánlanám esetleg amit épp el akarok adni: Metz 44 AF-4O. Erősebb, mint az Olympus FL-36-os, 8 egységnyi(?) kulcsszámmal, 'majd mindent tud amit az és ráadásul 4 elem megy bele, ami ugye jóval több villantást jelent.
Én nagyon szerettem csak márkaváltás miatt eladó most.