Keresés

Részletes keresés

Tiborcsik Creative Commons License 2005.10.25 0 0 2717
Hozd el a cd-t, oszt kösd be a gépet.

Vagy mondd ki, hogy nem, mert egy utolsó hitszegő szar alak vagy.
IceWall_ Creative Commons License 2005.10.25 0 0 2716
Én még nem láttam az Alapszabályt...
Előzmény: Sarkany (2713)
Tiborcsik Creative Commons License 2005.10.25 0 0 2715
Qrvára tudja ez a gyerek, hogyan működik egy egyesület, aminek még a közelében sem járt, Sarkany meg elalél az élvezettől, hogy ismételje a hülyeséget.

Ja, Sarkany lopós a kurva anyád!
Sarkany Creative Commons License 2005.10.25 0 0 2714

Elmondom nektek, hogy a Szolnokiak Szolnokért Egyesület miért van. Azért, mert Tiborcsik titkolt/nem titkolt vágya, hogy civil képviselőként egyengesse az önkormányzatnál piciny kis életünket. Erről szól az Egyesület.

Végül is, miért ne! Minden adottsága megvan hozzá!

Érteni nem ért semmihez, sóher a végtelenségig, ha hazugságon kapják meg tud sértődni és tupírozza a semmit, mellébeszélni is tud rendesen, nyilván szeretne privatizálni is (magának), képviselné magát alaposan, stb. Igazi megélhetési politikus tipus...

Arról végképp nem ő tehet, hogy lopásban még csak egy bogrács+állvány erejéig próbálhatta ki a tehetségét... :))

Gond talán azzal van, hogy az elmúlt 15 évben valamennyi képviselő ilyen volt. A választók hócipője nagyon tele van már az ilyenekkel... :))

Előzmény: IceWall_ (2707)
Sarkany Creative Commons License 2005.10.25 0 0 2713

Ellenkező esetben nincs szavazati joga, nem gyakorolhatja az Alapszabályban foglaltakat, tanácskozási joga van egyedül.

A Megyei Bíróságon átment ez az Alapszabály?

Csupán azért kérdem, mert ez a kitétel durván ellenkezik az egyesülési jogról szóló törvénnyel....

Sarkany Creative Commons License 2005.10.25 0 0 2712
No, akkor csak van valamiféle "politikai" motivációja ennek a vitának... :)))
Tiborcsik Creative Commons License 2005.10.25 0 0 2711
A tagság lemondásáról itt most a neten nyilatkozott.

Zsolti, mikor jössz összarakni a gépem, amint még 2 hete is ígérted? (Pont két hete, október 11-én kedden beszéltünk utoljára - mellesleg léppente hívtál) akkor abban egyeztünk meg, hogy én másnap, szerdán megcsináltatom a Karakterben a zsinór végét, letesztelik és aztán vissszahívlak, hogy mikor jössz pontosan. Emlékszel?
És azóta játszol kámfort. Én meg hívlak éjjel-nappal. Mit összeaggódtam magam, hátha bajod esett, "én meg a mankimmal még segíteni sem tudok, jaj, mi lett ezzel a szerencsétlen gyerekkel! Pedig olyan rendes, szolgálatkész volt szegény."
Előzmény: tibra (2709)
IceWall_ Creative Commons License 2005.10.25 0 0 2710
Mail ment
Előzmény: tibra (2709)
tibra Creative Commons License 2005.10.25 0 0 2709

Már nyilatkozott. Legalábbis azt olvasom ki a szavaiból.

Előzmény: Tiborcsik (2708)
Tiborcsik Creative Commons License 2005.10.25 0 0 2708
De kis hülye vagy te Zsolti. Aki eljött taggyűlésra, az befizette a tagdíjat, el is költöttük akciózásra. Mindenesetre örvendetes, hogy a feleségem "káébel-iszonya" ráébresztett és végre itt a neten ezt kinyilatkoztad, hogy tagfelvételi kérelmed ellenére mégsem kívánsz tag lenni, azonnak kihúzunk a taglistáról.

De nem nyilatkoztál, mikor jössz el hozzám befejezni amit ígértél.
IceWall_ Creative Commons License 2005.10.25 0 0 2707

Elmondom nektek, hogy a Szolnokiak Szolnokért Egyesület miért van. Azért, mert Tiborcsik titkolt/nem titkolt vágya, hogy civil képviselőként egyengesse az önkormányzatnál piciny kis életünket. Erről szól az Egyesület. Én ebben nem kívánok részt venni.

Alapszabályt és egyesületi számlaszámot, ahová mehet tagdíj, nem közölt velem senki idáig. Az Egyesületnek valaki akkor tagja jogilag, ha befizette az éves tagdíjat. Ellenkező esetben nincs szavazati joga, nem gyakorolhatja az Alapszabályban foglaltakat, tanácskozási joga van egyedül.

Enzo Creative Commons License 2005.10.25 0 0 2706
Jó, hát baszogasd még egy kicsit, hátha mégis kedve támad megcsinálni!
Előzmény: Tiborcsik (2704)
Sarkany Creative Commons License 2005.10.25 0 0 2705
Okos eneged, szamár szenved... :))
Előzmény: Enzo (2703)
Tiborcsik Creative Commons License 2005.10.25 0 0 2704
Én hagynám a francba, amellett, hogy a srácban óriásit csalódtam, na de miért hagynám? Én azt vállaltam, hogy a cuccokat nekiadom, ő elfogadta. Egyrészt nem is tudom mennyi cucc volt (néhány doboznyi kacat) másrészt nekem azok vissza nem kellenek, én lemondtam róluk, ezt vállaltam, harmadrészt nem is tudná visszaadni, mert állítólag kihajigálta, ami az ő baja. Másfelől nekem kell az a szolgáltatás, amit nekem ő megígért: műküdőképes régi gép bekötve az új géphez. Hát olyan sokat kérek? Olyan sokat ígért?

Én azt mondom, jöjjön el, végezze el a munkát, és csak aztán felejtsük el egymást.

Mellesleg ígért ő mást is, amit azóta sem tart be. Aláírta a tagfelvételi kérelmet a Szolnokiak Szolnokért egyesületbe, azóta sem jött el egyetlen rendezvényünkre sem, pedig mindig meghívom és ígéri, hogy jön. Tagdíjat sem fizetett még. Pedig ő akart belépni, én nem győzködtem.

Előzmény: Enzo (2703)
Enzo Creative Commons License 2005.10.25 0 0 2703
Hagyd a francba, kérd vissza a cuccaidat vagy a pénzedet vagy amid nála van, és felejtsétek el egymást!
Előzmény: Tiborcsik (2702)
Tiborcsik Creative Commons License 2005.10.25 0 0 2702
Nem Zsolti, tudod minek képzellek? Egy kis hülye köcsögnek, aki mindent megígér, mindent megszeg, aztán idejön a netre rinyálni.

Szégyelld magad, amiért az ígéreteidnek nagy részét nem tartottad be!

Még vagy kétszer mondd el, hogy ráderőszakoltam a kacatjaimat, hátha valaki megsajnál. Nem egyszerűbb lett volna akkor rögtön IGEN helyett NEM-et mondani, vagy most utóbb elismerni, hogy "de hülye voltam, nem ér a nevem"?

Nos, továbbra is elvárom, hogy amit ígértél, azt betartsd! Már csak betyárbecsületből is.
Előzmény: IceWall_ (2697)
IceWall_ Creative Commons License 2005.10.24 0 0 2701
Virtuális talit kellene csinálni hármasban. A technikai feltételeit meg tudom teremteni. Sárkány akkor neked is elküldöm a terveket mailben. Első nagy feladat, hogy a kamu-álláshirdetések eltűnjenek a netről. Több kárt csinálnak a társadalomnak, mint hasznot. Holnapig összerakom a gondolataimat és menni fog a mail...
tibra Creative Commons License 2005.10.24 0 0 2700

Nekem pályázat-ötletem.

Előzmény: IceWall_ (2698)
Sarkany Creative Commons License 2005.10.24 0 0 2699

Fel kéne építeni egy komoly távmunka-hálózatot.

Ehhez lenne egy-két gyakorlati javaslatom. Jelenleg én is távmunkában dolgozom - a főállásom mellett - minden második hétvégén...

Előzmény: IceWall_ (2698)
IceWall_ Creative Commons License 2005.10.24 0 0 2698
Megkaptam a mailed! Összeszedem a gondolataim és válaszolok rá. Elindítottam egy komoly beruházást, amivel csökkenteni lehet országos szinten a megélhetési problémákkal köszködő embereket, családokat. Fel kéne építeni egy komoly távmunka-hálózatot. Előzetesen ennyi, a többit küldöm mailben.
Előzmény: tibra (2694)
IceWall_ Creative Commons License 2005.10.24 0 0 2697

Jah... bár azt nem nevezném üzletnek, ha ingyen is segítessz másoknak. Ha nem hozta volna ide a sok kacatot, akkor is segíteni akartam neki, de az már mindenen túltesz, hogy késő este zargat a lakásodon a telefonodon.

Idehoz egy FAX-ot meg egy nyomtatót, hogy adjam el. Minek képzel engem? Ószeresnek?

Jövök neked egy sörrel Sárkány! :-)

Előzmény: Sarkany (2692)
Sarkany Creative Commons License 2005.10.24 0 0 2696

Látod, most meg fingja sincs hova szórta el, de legalább most nem tagadja... :))

Persze tudom, nem az övé, ezt nyugodtan lehet széthányni...

Meg egyébként is, fusson utána, aki kölcsönadta...  :)))

Előzmény: IceWall_ (2686)
Tiborcsik Creative Commons License 2005.10.24 0 0 2695
Csak zárójelben jegyzem meg, az üzleti életben attól, hogy valaki utóbb rájön, hogy nem kötött jó üzletet, még nem illik egyoldalúan felrúgni az egyezséget.
Ez többek között önbecsülés kérdése.
tibra Creative Commons License 2005.10.24 0 0 2694

:)

Most biztos nincs. Bár tegnap kifogtam egy üres kupét, kihozhattam volna Bécsbe.

Szerintem a bogrács nálad van. Az állvány lehet a garázsban, ha hazaköltözöm innen, majd megnézem.

Ez meg az étkezési politika témájába illik bele:)

Előzmény: Tiborcsik (2693)
Tiborcsik Creative Commons License 2005.10.24 0 0 2693
Tibra, nálad van a szerencsétlen állvány? Mert énnálam nincs, vagy visszaadtam, vagy nem tudom.
Sarkany Creative Commons License 2005.10.24 0 0 2692

Látom, Te is ráébredtél, hogy vannak személyek, akikkel nem szabad üzletelni.

3 vagy 4 éve kölcsönadtam valakinek - egyenesen a kezébe - egy bográcsot és egy bográcsállványt. Azóta sem láttam viszont sem a bográcsot, sem az állványát.

Amikor két éve rákérdeztem az illetőre, még azt is letagadta, hogy a bográcsállványt kölcsönadtam...

Hármat találhatsz ki lehetett a becsületes kölcsönkérő! :))

tibra Creative Commons License 2005.10.24 0 0 2691

Bezony, szegény bicegett. Most egyébként az innovácó térbeli terjedésének magyar modelljét tudja bemutatni. Bocs Tiborcsik az élcelődésért, csak úgy beugrott:)

Előzmény: Enzo (2689)
Tiborcsik Creative Commons License 2005.10.24 0 0 2690

Icewall, örömmel látom, hogy élsz és virulsz. Komolyan aggódtam érted, miután két hete hétfőn (vagyis 15 napja) azzal köszöntünk el a telefonba, hogy akkor szerdán kereslek és vagy szerdán, vagy csütörtökön eljössz. Miután 15 napja nem tudlak elérni, viszont a szavadat adtad, nem tudtam mást elképzelni, csak hogy valami bajod történt.

Érdekes, egészen eddig a hozzászóláásodig semmilyen kifogással nem éltél nekem a kis egyezségünket illetőleg, aminek lényege, hogy én adtam neked egy rakás alkatrészt, hátha tudsz belőle valamit hasznosítani, te pedig segítesz a régi gépet virustalanítani, újat beüzemelni és a régit hozzákapcsolni. Szerintem mindkettőnk részére egy előnyös egyezségnek tűnt.

Hanem aztán eltűntél, mintha csak bújkálnál, vagy meghaltál volna, és nem tudtam a dolgot mire vélni, és az imént előadott érveid sem meggyőek.

Az meg, hogy ilyeneket írjál rólam (mintha valaki is kérdezte volna) az teljességgel elfogadhatatlan:

"Tettem neki egy utolsó tettet, megvettem neki a hálózati kártyát, itt van nálam. Remélem majd valaki erre jön érte és beépíti neki.

Annyira buta, hogy nem veszi észre, hogy nem veszik észre. Ez a teljes történet. A részemről a dolgot akkor fogom lezártnak tekinteni, ha a cuccait és az új hálózati kártyát elviszi innen valaki neki."

Márpedig én azt szeretném, ha az adott szavadat betartanád, vagyis a nálad lévő pénzért hoznád a hálókártyát meg az egeret (ezt ígérted) és beüzemelnéd a kisgépet a nagyhoz (nevezzük hálózatnak - ki kell húzni a kettő között egy 10 méteres kábelt). Egyszerűen nem értem, miért gondoltad meg magad.  Az, hogy a feleségem mit mondott a kábelről, ez csak ürügy, ez nem lehet az ok, márpedig én egyéb okot nem adtam. Ha neked valami nem előnyös vagy sérelmes az egyezségünkben, amit hangsúlyozom, elfogadtál, akkor miért nem mondtad nekem előbb?

Mondom, nem értem, mivel érdemeltem ki a neheztelésedet, de épp elég büntetés volt nekem, hogy a hálózatot a betegszabadságom idejére szerettem volna (és ígérted), hogy mikor béna vagyok, tudjam használni a kisgépet. Persze ezután is jó lesz az a kisszobában, de már nem vagyok betegállományban.

Arról meg már nem is beszélve, hogy a kisgépen lévő dokumentumokat tartalmazó cd-t igazán elhozhattad volna már régen, még amikor legutóbb voltál nálam (lemértük a kábelt és megígérted, hogy megcsinálod). 50-szer bemondtam a hangpostádban, hogy a lányomnak nagyon kell róla egy-két file. Azt is mondtam, hogy azért kell  okt. 15-ig az összekötés, mert egy anyagot, amit a kisgépen írtam meg, okt. 15-ig el kell küldenem. Netán kéjes élvezetet éreztél, hogy ez meghiúsult?

Szóval ragaszkodom hozzá, hogy tartsd be a szavad, gyere el és csináld meg, amit megígértél. Ellenkező esetben szószegő vagy. Semmi okod a bosszút állni rajtam, én nem ártottam neked.

Amit pedig a pdf-ről híresztelsz: asziszem, a multkor már tisztáztuk, hogy én mindenképpen MS Officet- akartam (hiszen nekem megvan a CD), mellette kérdeztem, hogy tudsz-e mellé adni pdf-kreátort. Erre mondtad te, hogy igen, nem azt mondtad, hogy csak open ofice orghoz tudsz pdf-et, és ezért az MS-t nem ajánlod, nem ilyet nem mondtál.

Aztán azt sem értem még, tényleg nem értek hozzá, de ezért nem vagyok hülye. De azt gyanítom, hogy talán te sem értesz hozzá, avagy direkt hagytad úgy. Szóval a régi gépen volt egy olyan gond, hogy ha elkezdtem egy word-dokumentumot írni, a második oldal után kiírta, hogy nincs elég memória. Te azt mondtad, hogy ezt meg tudod oldani, sőt, ilyen meg olyan turbósítást-tuningolást vagy mit ígértél. Ehhez képest mikor visszahoztad a régi gépet vírustalanítva, a vinyót tök üresen, mégis az első és EGYETLEN word dokumentumnál amit elkezdtem írni, kiírta, hogy nincs elég memória és nem hagyott benne dolgozni.  (Vagy ez is már a bosszúd része volt? Hogy lefoglaltad a memóriát, hadd szívja az a barom!?) Aszittem a szívem megáll. Kénytelen voltam a melót jegyzettömbben megcsinálni. Köszönet érte.

Szóval úgy veszem, hogy én nem bántottalak  meg (amikor igen, azért megkövettelek), de te csúnyán megbántottál, és ezért kétféleképpen vezekelhetsz: egyrészt átgondolod a dolgokat és elnézést kérsz, másrész pedig ha késve is, de az eredeti megállapdást betartod, elvégzed az ígért segítséget.

Üdv, és bocs a többiektől, hogy a dolog itt eszkalálódott.

A kölcsönösen baráti megoldásban bízva: Tib

Enzo Creative Commons License 2005.10.24 0 0 2689
Talán kálváriát bicegett, nem?
Előzmény: tibra (2688)
tibra Creative Commons License 2005.10.24 0 0 2688
Még annyit, hogy a szerelsé idején mesterünk nagyon komoly kálváriát járt a térdével. De ez már egészségpolitika (amit csodálom, hogy még nem írt le, pedig érdekes volna).
Előzmény: tibra (2687)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!