ez nem is vicces ;)) remélem nem viseli meg Ronniet ez az elbukott frame, már a zsebében volt szinte, de talán látjuk mindjárt...
30-40ig eljutott elég sok frameben, de az kevés volt és Davis fordított. most 49ig, talán ez már elég alap lesz..
go Ronnie!!
Á,nagyon keveset láttam a Welshből.:((
Tudod,AusOpen!Azért nálam a tenisz a No1..:)
Jó egy hete nem aludtam egy igazit,ülve,állva,kanapén pilledezek néha félórákat.:))
unalmas is lenne ha mindketten Ronnienak szurkolnánk.. :)
tegnap nézted az O'Sullivan-Dale meccs összefoglalóját? Ronnienak kétszer is akkor mákja volt: egyszer kétfalról ment el a piros, a következő frameben a feketén megpattant és úgy ment el a piros, nagyon tetszett. S mindez két egymást követő frameben.
nem tudom mi lehet Ronnieval, eddig nagyon jól magabiztosan játszott, nehogy már a döntőben kapjon ki.
tegnap néztem Davis meccséről az összefoglalót, jól játszott persze, de iszonyú lassan. még az egyszerübb lökések előtt is csomót gondolkodott, talán ez hozta ki Ronniet a ritmusból.
na mindegy azér csak nyer: gO'Sullivan!!!
Nem voltam este, így csak most tudtam meg. Hááááááááááát, tényleg bajban vagyok...mindegy, rosszul nem járhatok, max az egyik szemem sír, a meg üveg. :-)
Még gondolkozom, hogy kinek drukkoljak, de valahogy azt érzem, ha el is tudom dönteni, a másik fog nyerni... :-)))
és úgy lett :)) Ronnie alázott 6-1re az elődöntőben, az utolsó 3framet láttam, nagyon jól játszott röpködtek a centuryk :)
tehát holnap a döntőben:
Steve Davis - Ronnie O'Sullivan
az öreg rókának legyen elég a döntő: gO'Sulivan!! :D
szerintem szinte mindenki ezt reméli, ezért is félek kicsit a mecstől, ilyenkor szokott meglepetés születni, de azér most csak nem..:)
Williams ellen szerintem nem játszott olyan jól Dale, inkább Mark volt formán kivül, még a fehéret is kilökte egyszer. olyat se nagyon láttam még előtte snookermeccsen.
meghát Dalenek az is nagyon szép eredmény, hogy bejutott a 4közé, ennyi legyen elég neki. :)
hi!
sajnos az 5. framet hozta Fu. szurkolok Davisnek mer szerintem nagyon nagy dolog, hogy bejutott a döntőbe, mostanában nem nagyon ment neki. meg eddig Davis egyik meccsét se adta a euro, úgyhogy be kell jutnia a döntőbe, hogy láthassuk.
szóval Ronnie-Davis döntőnek kell lennie!! :)
Fu tényleg jól játszott, de szerintem most leginkább annak köszönheti a győzelmet, hogy Hendry nem koncentrált eléggé, egyszerűen felhozta a hibáival, pedig 4-2-nél már gödörben volt, sokat is rontott.
A snookerei nekem is tetszettek, ügyesen és kreatívan csinálta őket.