Kezdő hegesztők számára hoztam létre ezt a topic-ot. Banális kérdések, gépvásárlás megtárgyalására. Egymásnak való segítségnyújtás, tippek, információk. Kérem mindenki tisztelje a kezdő kérdezőt.
A két óra közt lévő csavart vedd ki.Alatta találsz rúgót meg egy gumis szelepülőkét.Na ez kapott be valami koszt és megszorult a felfekvő gumiban.A rajzon láthatod a piros részt(változó lehet a szerelés, lehet hogy alulról tudsz hozzáférni).A mostani reduktoroknál már elhagyták a palack csatlakozó csőben a mikroszűrőt.A képen még látható a szűrő, de nálad biztos csak egy sima furatos cső van.Mind ahogy az enyémeknél is.Avulás törvény.
Az "olcsó" Ergust Dzsino elvitte :-) Ki kell várnod a következőt! :-) (Jó vétel volt mert a wig 201 az úgy 600 újonnan)
Gondolkodtam egyébként én is rajta hogy 100-ért el kéne hozni, rendbe tenni, kipróbálni a "pedálozást" aztán eladni (nem nyerészkedve, csak amennyiben benne volt) ... no de nincs nekem erre időm.
Hát igen,ez jól el van irva,kevés az olyan hely ahol nincsennek elirások,jók az árak,tisztességes felvilágositást tudnak adni minden géphez és kipróbálhatóak is és nem utólsó sorba nem csak a nagypénzű embetek céek talállnak náluk gépet!