Kezdő hegesztők számára hoztam létre ezt a topic-ot. Banális kérdések, gépvásárlás megtárgyalására. Egymásnak való segítségnyújtás, tippek, információk. Kérem mindenki tisztelje a kezdő kérdezőt.
Az "olcsó" Ergust Dzsino elvitte :-) Ki kell várnod a következőt! :-) (Jó vétel volt mert a wig 201 az úgy 600 újonnan)
Gondolkodtam egyébként én is rajta hogy 100-ért el kéne hozni, rendbe tenni, kipróbálni a "pedálozást" aztán eladni (nem nyerészkedve, csak amennyiben benne volt) ... no de nincs nekem erre időm.
Hát igen,ez jól el van irva,kevés az olyan hely ahol nincsennek elirások,jók az árak,tisztességes felvilágositást tudnak adni minden géphez és kipróbálhatóak is és nem utólsó sorba nem csak a nagypénzű embetek céek talállnak náluk gépet!
Ilyen helyzetben tényleg nem ér semmit a legdrágább pajzs sem.Összecsikaródik repedhet is meg az állítógombok is törhetnek a bujkáláskor. Hiába vannak 4 szenzorosak is,azok elég mélyen ülnek hogy kb.csak 60fok szélességbe érzékeljenek,hogy a melletted hegesztő ívjét ne érzékeljék.
Ha csak alkalmi a dolog az ilyen hegesztés akkor nem éri meg a drága bőrkámzsás "pajzsot" megvenni.
Talán símaszk autógén szemüveggel 9-10-es üveggel.:)))) párszor elmegy.