Ha a Szpem gulyást akar főzni, szívesen odadajuk a szalonos bográcsot, háromszor akkora mint a sarkanyé volt. Sőt, Sarkany is elviheti, nem sürgős visszahoznia De.
Minden bizonnyal meglesz valakinél az a tetves bográcsod Sarkany.
Például: sógornőm lelakatolt biciklijét szépen kiemelte valaki még az ősszel a lezárt Kodály udvarából.
Egy szombaton történt mindez. Reggel a busz elindul osztálykirándulni.
Visszajövet ohne bici.
Történt szeptemberben, hogy a Zagyvaparti sétányon sétáltunk. S egyszer csak egy olyan biciklire lettünk figyelmesek mint az övé volt. Persze más színű volt a sárhányó.
S ez a bicikli bement egy olyan udvarba, ahol még 2 kotyvasztott bicikli állt.
Na ez is legfeljebb alapos gyanu. És nem tudom, hogy ezt az esetet, hogy lehetne kideríteni.
A bogrács ennél tisztább ügy szerintem.
Ha Sárkány nem találja, akkor nyilván ahhoz fordul, aki elkérte tőle.
Ám pontos választ nem tudunk adni, mert bár a net segít, de ezt éppen nem tudjuk visszakeresni.
Nem gondolom, hogy esetünk haszonszerzéssel járt volna, mert ezzel a kis értékkel
még a gulyásfőzés business vertikumát sem lehet szélesíteni mondjuk a bográcskölcsönzéssel.
Én itt legfeljebb a hanyagság, lazaság fogalmát használnám. Ha valóban máshol kötött ki a gulyás. Akkor is, ha nem - mert vétkes hanyagság volt nem megemlékezni erről a fontos visszadási-momentumról, ha már a bográcsra ilyen szép találati mennyiség született a 5 éve működő topicban.
Valaki magyarázza már el ennek akreténnek, mit jelent lopni.
És télleg, kinél van az a szerenmcsétlen bogrács? Rozsdás, 5 literes, kell a somnak. Egyébként kutatok utána, de mindenki csak azt mondja, már rég visszaadtam, csak szívat, "á, mondom, annyira mégsem lehet aljas", legfeljebb elfelejtette, hogy rég visszavittem neki a garázsához. Merthogy nekem valami ilyesmi rémlik, de méérget nem vennék rá.
Megkérdeztem Elvot: azt mondta, hogy az állványért értejöttél. Amikor még volt autód:( Erre emlékszik. De a történelmi tudat már törölte az esemény idejét.
Qrvára tudja ez a gyerek, hogyan működik egy egyesület, aminek még a közelében sem járt, Sarkany meg elalél az élvezettől, hogy ismételje a hülyeséget.
Elmondom nektek, hogy a Szolnokiak Szolnokért Egyesület miért van. Azért, mert Tiborcsik titkolt/nem titkolt vágya, hogy civil képviselőként egyengesse az önkormányzatnál piciny kis életünket. Erről szól az Egyesület.
Végül is, miért ne! Minden adottsága megvan hozzá!
Érteni nem ért semmihez, sóher a végtelenségig, ha hazugságon kapják meg tud sértődni és tupírozza a semmit, mellébeszélni is tud rendesen, nyilván szeretne privatizálni is (magának), képviselné magát alaposan, stb. Igazi megélhetési politikus tipus...
Arról végképp nem ő tehet, hogy lopásban még csak egy bogrács+állvány erejéig próbálhatta ki a tehetségét... :))
Gond talán azzal van, hogy az elmúlt 15 évben valamennyi képviselő ilyen volt. A választók hócipője nagyon tele van már az ilyenekkel... :))
A tagság lemondásáról itt most a neten nyilatkozott.
Zsolti, mikor jössz összarakni a gépem, amint még 2 hete is ígérted? (Pont két hete, október 11-én kedden beszéltünk utoljára - mellesleg léppente hívtál) akkor abban egyeztünk meg, hogy én másnap, szerdán megcsináltatom a Karakterben a zsinór végét, letesztelik és aztán vissszahívlak, hogy mikor jössz pontosan. Emlékszel? És azóta játszol kámfort. Én meg hívlak éjjel-nappal. Mit összeaggódtam magam, hátha bajod esett, "én meg a mankimmal még segíteni sem tudok, jaj, mi lett ezzel a szerencsétlen gyerekkel! Pedig olyan rendes, szolgálatkész volt szegény."