Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Ha lenne ilyen használtban, már rég megvettem volna.... Még a közgyűrűnél is ritkább madár... Esetleg ha valaki felszámolja minden olys cuccát, akkor hozzáférhető
Eladó kiváló állapotú 50 f2 macro és 14-54 objektívek gyári tartozékokkal. Gari nincs már rájuk. A makró esetében csere érdekel hasonló állapotú ZD 35 f3.5 macro-ra, míg a zúm esetében 11-22-re. Bp-en próbálhatók. Áruk 100e és 90e Forint.
Gondolkodom rajta, h elcserélem hibátlan ZD 50 f2 obimat (nem garis, gyári tartozékokkal) hasonló állapotú ZD 35 f3.5 macro-ra, értékegyeztetéssel. Bp-en van az obi, célszerű lenne itt a kölcsönös próba. Részletek emilen.
FL-36 vaku (nem R!) szép állapotban, tartozékok nélkül, elemmel: 30 ezer Ft Programozható AF chipes M42 adapter: 10 ezer Ft Pentacon 4/200 preset szép állapotban, tokkal, sapkákkal: 7 ezer Ft
Kedvezmény: Együtt: 43 ezer Vaku + adapter: 38 ezer Adapter + objektív: 17 ezer
Kipróbálható, átvehető Budapesten, postázni nem szeretnék. Emailcím publikus.
Sziasztok! Eladnám Olympus E-1 gépvázam illetve E-620-ra cserélném úgy,hogy ráfizetek némi kp-t ! Az E-1 ára 60.e.ft; 2,5éves,első tulajdosa vagyok, megkímélt állapotú, jelenleg 5800 expó van benne.Szükség esetétén eladó hozzá egy larcmentes, UV szűrős, napellenzős, 14-42mm Obi 30.e.ft. T-Mobil/háromkettőnégy-53-harminchárom
Elnézést, hogy két helyen is felteszem a kérdésemet (az Olympus E-system topikba is beírtam), de nem tudom, hol kapok rá hamarabb választ. Felajánlottak egy Olympus E510-et 14-42 kitobival megvételre. A gép ránézésre nagyon jó állapotú, a tulaj megmutatta, hogy csak kb. 1500 expozíció van benne, és a jelek szerint hibátlanul működik. Érdemes-e megvenni, és ha igen, mennyi lenne a reális ár? (Lehet, hogy a 40-150-es másik kitobit is adná hozzá, az reálisan mennyivel emelné a kit árát?) A fickó azt mondta, ajánljak árat, aztán majd meglátjuk, de viszonylag hamar kell döntenem. Előre is köszönöm s segítségeteket!
Eladó egy tökéletes állapotban lévő, keveset használt 40-150-es objektív (f/3,5-4,5). A napellenző és a sapkák megvannak hozzá. Az email címem publikus.
Van rá esély. Sőt, 3-nál még jobb lehet :-) De én keddig nem tudom megkérdezni, tegyétek már meg Nadie-nál. 1 db-ra mondott 129e-et, hátha lesz kedvezmény többnél.