Valóban nem tudom, hol van most ennek a kreténnek a garázsa, de 2 éve, mikor visszavittem neki a bográcsot (ha úgy volt), a Vosztokon volt, valahol a 18 emeletes mögött. Egyébként meg mit kerestem volna garázsánál? NA ERRE KÖSSÖN CSOMÓT.
Ps. való igaz, egy 5 literes, néhányszáz forintos rozsdás bogrács (melyet lehet, hogy a gulyásfesztiválos másnaposság homálya fed) kevésbé marad meg az emlékezetemben, (mentségemre szóljon, hogy a tulajdonosa emlékezetében is)mint egy 150 milliós jégcsarnok telek vagy 80 milliós műfüves focipálya vagy a 10 milliós MÁV-strandtámogatás.
Jó (megélhetési) politikus válik majd ebből a főemlősből, ha lesz annyi marha, aki rá adja a voksát! :))
Feledékeny, trehány, elhagy mindent, nem emlékszik semmire, amire emlékszik arra is rosszul, de azt is letagadja és rögtön elkezdi sározni a másikat! :))
Ilyen kimagasló erényekkel és kvalitásokkal rendelkező képviselőre van a városnak és a hazának szüksége, nyugodtan rá lehet bízni a közvagyont! :))))
Szerintem, azt sem tudja pontosan hol van a garázsom!
Márpedig, ha visszadta, akkor tudnia kellene, ugyanis a garázson kívül, évek óta nincs egyéb tárolóhelyem.
A telket, ahonnan elvitte a cuccot, nem sokkal a bográcskölcsönzés után, eladtam.
Szerintem, azzal fog most érvelni, hogy visszaadott mindent és a holmit a lakásomban rejtegetem. :))
Vazze Tiborcsik ha nincs meg, nem tudod, nem vagy biztos benne, akkor vegyél már 2000 forintér egy 10 lityós bográcsot és add vissza Sárkánynak! De tényleg! Szabad a hang, de azért egy kicsit túlzás, szerintem.
Ha a Szpem gulyást akar főzni, szívesen odadajuk a szalonos bográcsot, háromszor akkora mint a sarkanyé volt. Sőt, Sarkany is elviheti, nem sürgős visszahoznia De.
Minden bizonnyal meglesz valakinél az a tetves bográcsod Sarkany.
Például: sógornőm lelakatolt biciklijét szépen kiemelte valaki még az ősszel a lezárt Kodály udvarából.
Egy szombaton történt mindez. Reggel a busz elindul osztálykirándulni.
Visszajövet ohne bici.
Történt szeptemberben, hogy a Zagyvaparti sétányon sétáltunk. S egyszer csak egy olyan biciklire lettünk figyelmesek mint az övé volt. Persze más színű volt a sárhányó.
S ez a bicikli bement egy olyan udvarba, ahol még 2 kotyvasztott bicikli állt.
Na ez is legfeljebb alapos gyanu. És nem tudom, hogy ezt az esetet, hogy lehetne kideríteni.
A bogrács ennél tisztább ügy szerintem.
Ha Sárkány nem találja, akkor nyilván ahhoz fordul, aki elkérte tőle.
Ám pontos választ nem tudunk adni, mert bár a net segít, de ezt éppen nem tudjuk visszakeresni.
Nem gondolom, hogy esetünk haszonszerzéssel járt volna, mert ezzel a kis értékkel
még a gulyásfőzés business vertikumát sem lehet szélesíteni mondjuk a bográcskölcsönzéssel.
Én itt legfeljebb a hanyagság, lazaság fogalmát használnám. Ha valóban máshol kötött ki a gulyás. Akkor is, ha nem - mert vétkes hanyagság volt nem megemlékezni erről a fontos visszadási-momentumról, ha már a bográcsra ilyen szép találati mennyiség született a 5 éve működő topicban.
Valaki magyarázza már el ennek akreténnek, mit jelent lopni.
És télleg, kinél van az a szerenmcsétlen bogrács? Rozsdás, 5 literes, kell a somnak. Egyébként kutatok utána, de mindenki csak azt mondja, már rég visszaadtam, csak szívat, "á, mondom, annyira mégsem lehet aljas", legfeljebb elfelejtette, hogy rég visszavittem neki a garázsához. Merthogy nekem valami ilyesmi rémlik, de méérget nem vennék rá.
Megkérdeztem Elvot: azt mondta, hogy az állványért értejöttél. Amikor még volt autód:( Erre emlékszik. De a történelmi tudat már törölte az esemény idejét.