Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Ezt pl. nem ajánlom, mert akkor abból letiltások lehetnek. Sokkal békességesebb ha szóltok és én diszkréten, villámgyorsan felmosok, mint ahogyan az ma is történt. Ha nem szóltok hozzá, akkor nyoma sem marad a dolognak.
Kérném, töröljék hozzászólásomat a "Falszigetelés víz ellen" topikban. A hozzászólás sorszáma 14. A hozzászólás téves információkat tartalmaz és ilyenformán nem akarom távútra vezetni a vitát.
Szeretném kérni, hogy a "Depeche Mode Klub" nevű topicban a 121017 . számú hozzászólásomat töröljé(te)k, mivel tévesen nem ide szántam. Köszönöm előre is.
Sürgős segítségkérés! Kérlek benneteket mielőbb segítsetek azzal, hogy a Kávéház kocsma topic-jából leveszitek a 217050-es hsz.-omat! Valaki megbántódhat miatta. Mielőbb szeretném elkerülni ezt, mert jóbarátomról van szó, s ugyebár jómagam a saját beírásomat nem tudom törölni, így meg van kötve kezem-lábam. Üdvözlet!
azzal a kéréssel szeretnék Önökhöz fordulni, hogy amennyiben egyetértenek vele, egészítsék ki a pszichológia - pszichiátria főtéma szövegét, ami most ez:
"A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze gyóntatóját vagy terapeutáját!"
az alábbi információkkal:
A www.pszichologia.hu/szolg/ link alatt található segítő foglalkozásúak végzettségüket diploma és/vagy szakoklevél számmal igazolva regisztráltak, város és szakterület szerint kereshetőek.