Keresés

Részletes keresés

IceWall_ Creative Commons License 2005.10.28 0 0 2777

Egy virtuális várost szeretnék leprogrmozni. Kizárólag szolnoki netesek regisztrálhatnának, modellezni lehetne vele egy város működését valós emberekkel. Hogy ők mit és hogyan tennének. Lásd lehetne egy virtuális önkormi, földhivatal, stb. :)

Előzmény: Enzo (2775)
tibra Creative Commons License 2005.10.28 0 0 2776

Hogy egy kicsit igazi politika legyen:

tegnap a tv2 mutató című műsorában két politikai marketing guru (Wermer András és Bruck Gábor) volt a vendég.

És a gyors műsor ellenére vannak jó gondolatok is. Pl. előkerül egy új szavazó közönség, akik a net révén sokkal tájékozottabbak, mint egyes politikusok.

Sajna a tv2 oldalon a fidesz történelemhez kapcsolódó első rész nincs rajta. Csak a második. De ez sem rossz. Kukk mal:)

Enzo Creative Commons License 2005.10.28 0 0 2775

Nem azért írok, hogy közöljem: a html-programozáshoz annyit értek mint tyúk a betűvetéshez, hanem azért, hogy megkérdezzem:

Szolnok virtulális leprogramozása mit jelent???

Előzmény: IceWall_ (2773)
Tiborcsik Creative Commons License 2005.10.28 0 0 2774

Icewall, néztél már ma a tükörbe?

Elgondolkodtál már azon, miért hagytál cserben?

Segítek, összefoglalom az eddigieket.

Megígérted, hogy segítesz, bevallásod szerint ezt pusztán emberbaráti megfontoládból is megtetted volna, ami igen dícséretes, mindezeken felül megállapodtunk abban, hogy én adok neked egy rakás alkatrészt, hátha tudsz belőle valamit hasznosítani, te pedig segítesz a régi gépet virustalanítani, újat beüzemelni és a régit hozzákapcsolni.

Ennek egy része meg is valósult: némi botladozással az új gépem beüzemelésre került, a régi nálad vírustalanítás alatt állt, amíg én kórházi műtéten voltam 3 napig. Utána néhány napra eltűntél, többször hívtalak telefonon, még a topikban is kerestelek. Aztán te magad jelentkeztél, többször egyeztettünk telefonon, majd személyesen is, elhoztad hozzám a régi gépet meg a zsinórokat, csak arra vártunk, hogy a Karakternél megcsináltassam a végét, és mindezen találkozásaink alatt semmi fennakadás nem volt, végig konstruktív volt a viszony.

Aztán hiába hívtalak, eltűntél minden magyarázat nélkül, majd 2 hét múltán (nem nekem, hanem ország-világnak) azzal magyaráztad, hogy:

1. azért nem vagy hajlandó betartani a szavad, mert odavittem neked 1000 éves cuccokat (amiket anno fenntartás nélkül elfogadtál és nem kifogásoltál), továbbá

2 azért nem vagy hajlandó betartani a szavad, mert a gépvásárlást galád módon a konyhafelújításod idejére időzítettem (azért a konyhád felépült, a személyes segítségem nélkül, és végül is az eredetileg tervezett keret negyedéért vettük a gépet, a te javaslatod szerint), továbbá

3 azért nem vagy hajlandó betartani a szavad, mert a régi gépemen nem volt driver, (amit jól tudtál) és ez megnehezítette az új gép telepítését, a (PDF-et pedig már tisztáztuk, hogy félreértetted), továbbá

4 azért nem vagy hajlandó betartani a szavad, mert a feleségemnek nem tetszettek a kábelek.

Egyéb indokod nem volt.

Lásd be, hogy nem igazán szilárd az érvkészleted. Nos, arra kérlek, hogy gondold át még egyszer, és annak fényében hozz döntést.

Majd én is megkérdem apádat, hogyan vélekedik az eljárásodról.

Előzmény: IceWall_ (2772)
IceWall_ Creative Commons License 2005.10.28 0 0 2773

FELHÍVÁS!!!

Lelkes HTML programozásban jártas embereket keresek Szolnok (virtuális város) leprogramozásához. Jelentkezés: info@kapunet.tk

IceWall_ Creative Commons License 2005.10.28 0 0 2772
Szerintem nem sok, egyébként a szokásos ferdítek, csak hogy nekem legyen igazam című vetélkedőt láthattuk. Nem veszi észre, hogy nem veszik a fickót észre. Egyébként a rokonságával már beszéltem.
Előzmény: Sarkany (2771)
Sarkany Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2771

IceWall!

Szerinted van ennek a palinak még erkölcsi alapja arra, hogy bárkin is számonkérjen valamit? :))

Előzmény: IceWall_ (2769)
Tiborcsik Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2770
Icewall, elgondolkodtál már azon, miért hagytál cserben?

Segítek, összefoglalom az eddigieket.

Megígérted, hogy segítesz, bevallásod szerint ezt pusztán emberbaráti megfontoládból is megtetted volna, ami igen dícséretes, mindezeken felül megállapodtunk abban, hogy én adok neked egy rakás alkatrészt, hátha tudsz belőle valamit hasznosítani, te pedig segítesz a régi gépet virustalanítani, újat beüzemelni és a régit hozzákapcsolni.

Ennek egy része meg is valósult: némi botladozással az új gépem beüzemelésre került, a régi nálad vírustalanítás alatt állt, amíg én kórházi műtéten voltam 3 napig. Utána néhány napra eltűntél, többször hívtalak telefonon, még a topikban is kerestelek. Aztán te magad jelentkeztél, többször egyeztettünk telefonon, majd személyesen is, elhoztad hozzám a régi gépet meg a zsinórokat, csak arra vártunk, hogy a Karakternél megcsináltassam a végét, és mindezen találkozásaink alatt semmi fennakadás nem volt, végig konstruktív volt a viszony.

Aztán hiába hívtalak, eltűntél minden magyarázat nélkül, majd 2 hét múltán (nem nekem, hanem ország-világnak) azzal magyaráztad, hogy:

1. azért nem vagy hajlandó betartani a szavad, mert odavittem neked 1000 éves cuccokat (amiket anno fenntartás nélkül elfogadtál és nem kifogásoltál), továbbá

2 azért nem vagy hajlandó betartani a szavad, mert a gépvásárlást galád módon a konyhafelújításod idejére időzítettem (azért a konyhád felépült, a személyes segítségem nélkül, és végül is az eredetileg tervezett keret negyedéért vettük a gépet, a te javaslatod szerint), továbbá

3 azért nem vagy hajlandó betartani a szavad, mert a régi gépemen nem volt driver, (amit jól tudtál) és ez megnehezítette az új gép telepítését, a (PDF-et pedig már tisztáztuk, hogy félreértetted), továbbá

4 azért nem vagy hajlandó betartani a szavad, mert a feleségemnek nem tetszettek a kábelek.

Egyéb indokod nem volt.

Lásd be, hogy nem igazán szilárd az érvkészleted. Nos, arra kérlek, hogy gondold át még egyszer, és annak fényében hozz döntést.

Mondom, velem már így is eléggé kiszúrtál, bármi volt is a vétkem, megbűnhődtem azzal, hogy a betegségem 4 hete alatt nem élvezhettem a második gép előnyeit, és nem tudtam az általam ígért anyagot határidőre elküldeni.

Ja, és én igazán nem poénkodtam azzal, hogy ki szeretne a kisgazda polgármesterjelölt lenni, mert tőlem az ilyesmi idétlenkedés idegen.

Üdv:Tib
IceWall_ Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2769
A mai nap mondása: A kétszínűség is vonzó - de csak a zebrák között. :DDDD
Sarkany Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2768

A képviselőségre ácsingózó, bográcsbitorló igen nagy szarban lett volna, ha azt mondom: - Találkozzunk a garázsomnál!

Még most, hogy már elárultam az utca nevét, most sem találna oda! :))))

Ha a 18 emeletes kidőlne a helyéből, a romjai nem érnének el a garázsomig, nem hogy mögötte lenne! Na ennyit az igazmondásról...

Állítólag keresettt már arrafelé valamit.

Szerintem nem kereshetett valami sokat, mivel azóta is sóher a végtelenségig!

Úgy vágyik már egy kis lenyúlásra... :)))))

Előzmény: Enzo (2764)
Tiborcsik Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2767
Amre te gondolsz, az a Dr Balogh Kálmán u.
Sarkany Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2766
A Zagyva cukrászda mögött.
Előzmény: Sarkany (2765)
Sarkany Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2765
Nem...
Enzo Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2764
A Balogh Béla u. nem a Varga mellett van?
Előzmény: Tiborcsik (2762)
Sarkany Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2763
ignore on
Előzmény: Tiborcsik (2762)
Tiborcsik Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2762
Ahh, szóval mégis csak a Vosztokon van a garázsod? Vajon mit kerestem én ott? És vajon miért nem hiányzott neked az a bogrács oly hosszú ideig?

Ha meglesz a bográcsod eljuttatom (még nyomozok utána), ha nem lesz meg, veszek neked még egyet.

Előzmény: Sarkany (2760)
Sarkany Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2761

A topic utolsó 50 hozzászólásának tartalmát meg a rendezvényturizmushoz kapcsolódó partnerség címén lehetne meghatározni.

Elég sajátos meghatározása az ott olvasható hazudozásoknak...

Előzmény: tibra (2756)
Sarkany Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2760

A bogrács nincs a garázsomban.

A garázsom egyébként a Balogh Béla úton van, ott is volt mindig, amióta nem a Széchenyin lakom.

A magam részéről a bográcsügyet feladom.

Van néhány tanulsága és új információ tartalma a dolognak:

Így adjon kölcsön az ember bármit - ennyi a tanulság.

Ami az új információ tartalmat illeti, megtudhattam, hogy az anyám kurva és hazug vagyok, csupán azért, mert kölcsönadtam egy bográcsot.

Tiborcsikot eddig sem tartottam sokra, ebbéli meggyőződésemben most sikerült megerősítenie.

A további tanulságokat mindenki vonja le maga...

tibra Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2759

hát, ha nincs gulyásfőző bajnokság, hanem mondjuk síverseny van, akkor biztos nem indul Tiborcsik:)

S ez már a természeti adottságokra alapozott turizmus lenne:)

Előzmény: Enzo (2757)
Enzo Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2758
Akkor siessél! Mindjárt vége a délutánnak!
Előzmény: Sarkany (2748)
Enzo Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2757

rendezvényturizmus?

:)))

Előzmény: tibra (2756)
tibra Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2756

Tiborcsik! Értem, értem; így mindjárt más. Ilyen az én jelenre koncentráló agyam:)

A topic utolsó 50 hozzászólásának tartalmát meg a rendezvényturizmushoz kapcsolódó partnerség címén lehetne meghatározni.

Tiborcsik Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2755
De ha jól értelmezem hallgatásodat, mégiscsak van vagy volt a vosztokon garázsod.
Tiborcsik Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2754
sdarkany! Én azt képzelem, hogy te 2003 március végén a szolnoki topikban illedelmesen megkérdezted, mikor adom vissza a kölcsönadott bográcsodat, mire én illedelmesen azt válaszoltam, kérlek, bármikor, hiszen akkor is csak azért nem adtam vissza, mert éppen külföldre távoztál.

Nos, ezek után 2 és fél évig nem esik szó a bográcsodról, amiről minden normális egyén arra következtethet, hogy a a bográcsodat rendben visszakaptad.

Majd eltelik 2 és fél év,ezen idő alatt te valamiért mérhetetléen gyűlöletet kezdesz irántam felhalmozni (ez köztudott), majd amikor valakivel vitába keveredem, előállsz a bogrács-elméleteddel. Tudod ki veszi ezt be.
Előzmény: Sarkany (2751)
Tiborcsik Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2753
Nem tibra, nem azt mondom mi lenne ha, mire emlékeznék jobban, azt mondom, mire emlékszem jobban.
Előzmény: tibra (2746)
Sarkany Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2751

Neked nem tartozom magyarázattal semmiről, te bográcsbitorló szarházi!

Benned nem volt annyi erkölcsi érzék, ha kölcsönkérsz valamit, azt vissza is kell adni.

Hogy lehet a pofádon ilyen vastag a bőr?

Még te vonsz engem kérdőre?

Mégis, mit képszelsz magadról, te erkölcsi selejt?

Előzmény: Tiborcsik (2749)
Tiborcsik Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2750
Hazudsz gyaur!

Konkrétan emlékszem, hogy a vosztokon jártam a garázsodnál.

Persze most lehet abba kötsz bele, hogy a 18 emeleteshez milyen messze-közel.
Mondd a szemembe, hogy a Vosztokon nem volt garázsod!
Előzmény: Sarkany (2744)
Tiborcsik Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2749
Inkább ne légy rest, menjél ki a garázsodba és nézz szét, vagy erőltesd meg a kis agyadat, kinek másnak adhattad azóta kölcsön!

És magyarázd meg, hogy 2003 májustól egészen 2005 októberéig miért nem hiányoltad?
Előzmény: Sarkany (2748)
Sarkany Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2748

Ma délután nem leszek rest, veszem a fáradságot és kigyűjtöm bográcsügyben bográcsbitorló barátunk eddig elhintett ellentmondásait, hogy ő is tudjon valamire csomót kötni. :)))

Egyre inkább belegabalyodik az ügybe, de habosítja, újabb és újabb ötletei vannak, ahogy ezt tőle megszokhattuk már...

Az még véletlenül sem jutna az eszébe, ha valaki valamit kölcsönkér valamit, azt illik visszaadni, hogy ne a kölcsönadónak kelljen  loholni a holmija után...

A nem emlékszem hova is tettem, kinél is hagytam, egyébként is visszadtam már, meg tulajdonképpen mit is kerestem volna ott tipusú megnyilvánulásai őt minősítik... :((((

Sarkany Creative Commons License 2005.10.27 0 0 2747

ha a nemzeti (városi) vagyonból nagyobb részt felügyelnéd, akkor jobban emlékeznél?

Keverné a milliót a milliárddal, mint Torgyán... :))) 

Előzmény: tibra (2746)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!