Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Expo nem tudom, még nem mertem megkérdezni fórumon, hogyan kell lekérdezni, 2-3 ezer lehet benne.
Normál magyar vásárlás, normál garanciával, volt már hivatalos szervizben és ingyen volt. :) Egyébként 2008 októberi vásárlás, plusz egy hónap a szerviz miatt.
Tárgytalanná vált a keresésem, mert időközben vettem egy 70-200/2,8-as Sigma-t. A ZD 40-150/4-5,6 így eladósorba került, érdeklődni az itteni publikus mailcímemen lehet. Az objektív 2011. februárjáig garanciális, teljesen hibátlan, első + hátsó sapka és a napellenző rendelkezésre áll.
Eladóvá vált mostanában néhány apróság a szekrényből.
E-520 dupla kit, 14-42 és 40-150 Magyarországi beszerzés, dobozos, papíros, év végéig garis még. Ha belegondolok nyár óta nem volt használva, leginkább egyben eladó, van még hozzá egy utángyártott pótaksi. Első értelmes ajánlat viheti.
Zuiko 14-54: Ez innen vettem, ideje visszaadni a nagy kölcsönzőbe, ára fixen 70e.
kihasználatlanság miatt eladnám Olympus e-520 duplakitemet + 4 GB Cf kártyát. Novemberben vettem, szerintem bőven 500 alatt van az expok száma. Minden tartozéka megvan. Szinte teljesen új.
Sziasztok. Én is vásároltam Nadie-töl(Fotoptix) és maximálisan elégedett vagyok az üzlettel. GF1-hez vettem egy 20mm-es palacsintát. Csak ajánlani tudom az eladót és az obit is.
(Eladó egy bolti állapotú, talán pár expós ZD 35 f3.5 macro dobozában. Gari 2010.05.15-ig van még rá (hivatalos magyar, MM-ben vásárolt). Bp-en próbálható. Ár fix 40e Forint.)
Eladó egy bolti állapotú, talán pár expós ZD 35 f3.5 macro dobozában. Gari 2010.05.15-ig van még rá (hivatalos magyar, MM-ben vásárolt). Bp-en próbálható. Ár fix 40e Forint.
Szervusztok! Eladó egy SJT-MRJ - Vezetékes távkioldó E-400, és E-500 szériához (+ kompakt gépekhez is, SP 510, -550 stb.) - AF funkció (AF félig lenyomott gombbal, kioldás teljesen lenyomva) - Lezárás ("lock") funkció a hosszú expozicióhoz vagy sorozatfelvételhez - 1m vezeték Ára 2500.- Átvehető: Személyesen Bp. zugló (Bosnyák tér környéke) Vagy postai úton. Ebben az esetben a postaköltség +400.- (elsőbbségi, ajánlott) vagy +355 (ajánlott)
Keresek megvételre nem swd-s új (ha még létezik ilyen) vagy használt, de jó állapotú ZD 50-200/2,8-3,5 objektívet. Esetleg Sigma 70-200/2,8 is szóba jöhet. Ajánlatokat kor, állapot és ár megjelöléssel az itteni publikus mailcímemre kérnék. Amennyiben sikerül valamilyen formában hozzájutnom akár egy Zuikohoz, akár egy Sigmához, úgy felszabadul a használati nyomoktól mentes, még egy évig garanciális, ~2000 expot megért ZD 40-150/4-5,6 kitobjektív.