Kezdő hegesztők számára hoztam létre ezt a topic-ot. Banális kérdések, gépvásárlás megtárgyalására. Egymásnak való segítségnyújtás, tippek, információk. Kérem mindenki tisztelje a kezdő kérdezőt.
Szerintem a betlehemi szakszervezet felemeli a hangját. Eredendően szaloncukor, piros alma, dió szintű ajándékszállításról szólt a munkaszerződés. Most meg trafós hegesztőgép, plazmatévé, Q7-es Audi stb :-)
Múltkor volt szó légzésvédő maszkokról. Akkor feltettem a képet a kissé használt, és az vadi új esabról. Akkor még nem az bőven jó volt, most is teszi még a dolgát, de nálam ez a szint már kuka. Látható mennyi szart megfogott.
Oké.Bár ahhoz a kereszthez csinálnom kell egy spec kulcsot,érdekes mert este visszaraktam gyorsba és már nem megy fel 15 bárig,2 bárra van állitva,az 5 liter/perc,onnan csak 4 ig ment fel,az már úgy okés?
A gumiülőkét nézd meg akár nagyítóval is.Ott lesz a hiba.Nekem egy apró rézszemcse fútodott bele a gumiba Kivettem de csak felcsiszolásal tudtam rende hozni.A Guminak hibátlannak kell lenni.Azóta jó.
Megleptek sok új számmal, én vártam volna több régit.Az ülésrenden a "dühöngő"nagyon keskeny sávnak látszott, ezért vetem hátrább jegyet.A valóság az volt hogy majdnem a fele az volt.Ha ezt tudom, nem sajnáltam volna azt a pár ezrest érte.De Király volt!Beálltam nem kicsit. Nemrég értem haza most netezek,egy kis borral és pálinkával levezetésként.Igaz csak bóti cuccok.
A két óra közt lévő csavart vedd ki.Alatta találsz rúgót meg egy gumis szelepülőkét.Na ez kapott be valami koszt és megszorult a felfekvő gumiban.A rajzon láthatod a piros részt(változó lehet a szerelés, lehet hogy alulról tudsz hozzáférni).A mostani reduktoroknál már elhagyták a palack csatlakozó csőben a mikroszűrőt.A képen még látható a szűrő, de nálad biztos csak egy sima furatos cső van.Mind ahogy az enyémeknél is.Avulás törvény.