Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Árulok Olympus RM-1nek megfelelő vadiúj infrás utángyártott távkioldó ajándék tokkal és elemmel. Ilyen: http://www.egeristi.hu/RC-C1-EN.pdf Garantáltan működik az összes E-Systemes géppel. A megjelölt típusokhoz garantáltan jó, csak még nem frissült az idézett pdf. Budapesten tanulok egyetemen(BME) illetve Sopronban lakom, ezen helyszíneken személyesen is megoldható a találkozás, amúgy pedig +400ftért szívesen ajánlva elsőbbségivel bélelt borítékban postázom. Ezen a fórumon már többen vettetek tőlem távirányítót.... Érdeklődni az egeristi@t-online.hu címen lehet! Kép az idézett pdfben. "Kicsi, könnyű, egyszerű kezelni."
Új Olympus ED 14-42 mm mikro 4/3 optika 3 év márkabolt garanciával: 60 000 Ft
Budapesti vevőt keresek személyes átadás / átvétellel.
E-mail: Kovacsakos@respirator.hu
ELADÓ az alábbi vadonatúj mikro 4/3 szett:
Panasonic DMC-GF1 mikro 4/3 váz 2 év márkabolt garanciával: 80 000 Ft Olympus ED 14-42 mm mikro 4/3 optika 3 év márkabolt garanciával: 60 000 Ft Sandisk Extreme III 8 GB SDHC memóriakártya 20MB/sec: 10 000 Ft
Vadonatúj PANASONIC DMC-GF1 mikro 4/3 váz eladó! A gép 2 napos, teljesen új. A magyar PANASONIC márkaboltban vásároltam és 2 éves garanciával 80 ezer forintba kerül csak a váz optika nélkül, de a kipróbáláshoz tudok optikát biztosítani. Ennek az oka a kiváló minőségű Panasonic LUMIX G 20mm F1.7 ASPH nagyfényerejű lapos fix optika, amihez csak így tudtam hozzájutni. Jelenleg külön nem kapható, csak az egyik GF1 kit részeként. Nekem Olympus E-P2 vázam van, de az Olympus hasonló fix optikája csak F2.8 fényerőt tud. Nekem pedig fontos az extra fényerő, ezért vásároltam meg ezt a remek optikát a kit részeként, de a vázra nincs szükségem.
E-mail: Kovacsakos@respirator.hu
Expo kiolvasás:
1. Kapcsold be a gépet 2. Nyisd ki a CF foglalat ajtaját 3. Nyomd meg egyszerre a "menu" és "OK" gombokat 4. Nyomd meg a nyíl gombokat a következő sorrendben: FEL, LE, BALRA, JOBBRA 5. Nyomd meg egyszer a kioldógombot 6. Nyomd meg a JOBBRA (AF) gombot
Amit látsz a szerviz menü 2. oldala (Page 2)
Ott az első sor R........ kódnál látható érték az expo szám (Shutter Actuations).
További oldalak elérése:
- FEL – Page 1 - JOBBRA – Page 2 - LE – Page 3 - BAL – diagnosztika
Kilépéshez egyszerűen csukd be a CF kártya ajtaját.
Expo nem tudom, még nem mertem megkérdezni fórumon, hogyan kell lekérdezni, 2-3 ezer lehet benne.
Normál magyar vásárlás, normál garanciával, volt már hivatalos szervizben és ingyen volt. :) Egyébként 2008 októberi vásárlás, plusz egy hónap a szerviz miatt.