Bármennyire is próbálsz független és objektív lenni, akiknek nem tetszik, úgyis megpróbálnak majd rádverni dolgokat. Nekünk az lenne a feladatunk, hogy pártsemlegesen tárjuk a személyes véleményünket az emberek felé, a híreket kiegészítve saját gondolatainkkal.
Egyben biztos lehetsz, ha ennek az alapjait megcsinálnánk, akkor mindíg szálka lennénk mások szemében. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy mi vagyunk a jó oldalon.
Én pl. nem tudok független cikket írni. Mindig benne van/lesz az az útálat, amit egyes politikai pártok vagy politikusok iránt érzek, viselt dolgaik iránt táplálok. Csapdahelyzet...
Olyanra nem szoktam vállalkozni, amiről biztosan tudom, hogy képtelen vagyok rá.
hazudozhatsz itt mindent össze-vissza. csak azt az egyet mondd meg, mi az istenért nem adod vissza a régi gépemről cd-re töltött dokumentumokat??? Jól hallhattad az ajtó másik oldalán (valóban csöngettem-kopogtam ott vagy félóráig), miközben beszéltem hozzád, és csak azt hajtogattam, hozd ki a cd-t, hiszen otthon voltál.
Zsolti, ha nem adod vissza a régi gépem anyagát, akkor nem csak szószegő, hazug és indiszkrét vagy, de tolvaj is.
Nem üvölteni kellene, hanem korrekten tájékoztatni. Az internetes kampány pénzünkbe nem kerülne. Szerintem ebben sok SZPEM-es és nem SZPEM-es benne lenne. Egyébként a honlapok müxenek, csak a domainek nem.
Sem a SZPEM, sem az ESZKÖZ nem létezik már. A honlapjukat sem leltem fel már a minap.
Vannak lelkes nickek, akik idén januárban csatlakoztak valamihez, aminek lett valami kézzelfogható, érzékelhető eredménye...
Egyéni bozótharc van. :((
A magam részéről gyűjtöm az Interneten fellelt linkeket...
Persze egy-egy konkrét, mozgósító erejű ügy kapcsán meg lehet próbálni összetrombitálni a társaságot, de ehhez konkrét célok, rendezett, összefésült gondolatok kellenek...
Az sem biztos, hogy be kell állnunk üvölteni a farkasok vagy a sakálok közé! Nagyon durva kampány várható!
Térjünk át más témára... kéne csinálni egy SZPEM-es gyületet. Úgy gondolom, hogy nekünk is fel kellene valamilyen formában készülni a 2006-os önkormányzati választásokra. Egy gyenge kis civil választási kampányt kéne csinálni. Az emberek hajlamosak elfeledni a képviselőik baklövéseit.
Trágárság ügyben készítsünk egy gyorslistát szolnoki internetes vonatkozásban, az elmúlt két és fél év terméséből!
- volt kétrendbeli "kurvaanyázás", nem magánmailban, csak úgy spontán,
- volt egy "Kuss disznó, nincs moslék", nem magánmailban, csak úgy spontán,
- volt egy levlistás "lefaszozás", topicon töbrendbelileg ismételve, habosítva, amúgy barátilag.
Többnek részese-tanuja nem voltam, de nem kizárt, hogy fellelhetők még hasonló retorikai gyöngyszemek.
No, ennyit a "rögeszmés gyűlölet"-ről...
Áttérhetünk-e valami más témára, vagy van még valaki, aki úgy érzi, hogy mindez nem elég bizonyító erejű Tiborcsik emberi nagyságának és ékesszólásának illusztrálására?
Amikor Tiborcsiknak egy vita során elfogy minden érve, akkor elkezd trágárkodni.
Amikor bőviben van az érveknek, akkor használja a "Kuss disznó, nincs moslék!" nyelvi fordulatot és természetesen mindezt szigorúan magánmailban teszi... :)))
:) csak azt hallgatja el sarkany gondosan, hogy az a lefaszozás nem az index topikon történt, hanem egy magánlevélben. Más kérdés, hogy a dolgot akkor is, mint most Icewall esetében, a sértett indiszkréciója eszkalálta.
Egyáltalán nem értem, és elítélem, miért kell a személyes konfliktusokat internetes fórumon kiteregetni? Én soha nem tennék ilyet.
Tévedsz Zsolti, nem olyankor trágárkodom, amikor elfogy az érvem, hanem amikor felbasszák a csőrömet.
Ellenben te tüntetőleg elkerülöd az érveid hangoztatását.
1. Amit megígértél és ellenértékét elfogadtad, nem tartottad be nekem. Így volt? 2. Soha nem a szemembe panaszkodtál, csak itt az index fórumon. Így volt?
Merjél a szemembe nézni, ne félj nem esik bántódásod. De attól tartok, szégyellnél nekem szembe mondani bármit is.
Hogy is mondta sarkany barátunk? A stílus az ember.
Olyan emberrel kapcsolatban, aki már többrendbelileg topictársainak a szemébe hazudott, őket és hozzátartozóikat trágár szavakkal gyalázta, topictársai ellen spionkodott, nem vagyok hajlandó más hangnemet használni. Egyszerűen nem érdemel mást...
Az ilyen ember egy jellemtelen, erkölcsi toprongy és még azt sem érdemli meg, hogy embernek nevezzék.
Ez a topic a polfórumok egy eldugott szögletében van. A polfórumon nem divat a finomkodás, itt mindenki megmondhatja a frankót. Itt még a kukkolás sem bűn... :))
Lófog, magam is nagyon sajnálom, hogy icewall személyes vélt sérelmeinek csak itt az internetes nyilvánosságon ad hangot. Ha végignézed ezt a szomorú sztorit, mindig ő teregette a szennyest. Valóban ne ide való. Egyszerűen nem értem. :(
Ps. persze Sarkany, az egy másik fejezet, bár megvallom azt sem nagyon értem, honnan őbenne irántam ez a mérhetetlen felgyűlemlett gyűlölet, úgy érzem bármennyit is vitatkoztunk itt eddig (na jó, a legutóbbi anyázásig), nem adtam rá okot.
De ez csak a kisebbik baj. Tudod mi a nagyobbik baj? Az, hogy szembe, személyes találkozásunkkor mindig nagyon szívélyes voltál velem, soha szóban semmi kifogásod nem volt.