május 19-én, 3680 gramm/52 centi, Gellért lett a neve végül
programozott császár volt, a 38+2re, nem volt problémamentes a szülés, meg az azt követő napok, és nem akarok senkit sokkolni a részletekkel, így maradjunk ennyiben ... túl vagyunk rajta, a baba már teljesen jól van, én pedig szép lassan gyógyulgatok
ehh, én is rákerestem a nickjére, de mivel az index nem teszi a hsz-eket időrendi sorrendbe (hanem a topik utolsó hsz-ei szerint), így nem tudom kikeresni, hogy mikor és melyikben szólalt meg. Pedig kíváncsi vagyok! Te hogy csináltad?:)
Utána kerestem, sokáig nem szólalt meg az indexen, de pont ma, talán elcsíptem. A baba megszületett biztosan, de többet nem tudok. Ha nem fog ide írni, akkor a kiírás dátumával átteszem a szüléstörténetek közé.
Hát, Allia, igencsak megnőttünk :-) Virág, a nagy, tavaly ősszel kezdte a sulit, szerencsére jók a tanárok és szeret oda járni nagyon, megy is a csajnak, nagyon ügyes és okos!
Tündi - a középső - öt éves lesz egy hónap múlva, igazi kis boszorkány, de olyan édes, hogy nem lehet rá haragudni :-) Imádom mindkettőt.
Hamarosan rakok képet a kűzdőkbe, de annyira elhavaz, hogy még mindig dolgozom, hogy nincs otthon semmire energiám, majd jövő héten szabin leszek és akkor tudok ilyenekkel is foglalkozni, ígérem, bepótolom!
Hát szia!!! :-) Mi újság a nagylánnyal? A leendő középsőről jól lemaradtam ám, de sebaj, várlak a harmadikkal a táblába, még mindig/ már megint én vezetem. :-)) Javaslom, hogy ezt a csevej topikban is kérdezd meg, mármint a kistarcsai gyerekágyat. Biztos emlékszik rád más is. :-) indexesbabak.uw.hu
Én még a koraterhesbe irogatok, de hamarosan - ha minden jól megy és az égiek is úgy akarják - átköltözöm hozzátok :-)
Ami mostanság nem hagy nyugodni, az a következő és ezért írok most ide:
harmadik babánkat várjuk, aki elektív császár lesz. Dokink (akinél a második lányunk, Tündi született) a kútvölgyiben van, de mi a tarcsai korházhoz lakunk közel, több szempontból jobb lenne, mint budán.
Szóval a kérdésem: ismertek tarcsán jó császáros dokit és anesztest? Tudja valaki, milyen a gyerekágyas osztály?