Augusztus 20.-án szükségem van egy pár emberre. Megint kipakolunk a Tisza-szálló mellé reggel 8-tól délután 4.-ig. Aki ki tud jönni az hozza ki a protiját meg a sisakját. Elleszünk mint a befőtt, szerintem lesz megint egy kis bemutató mint tavaly. Itt lehet jelentkezni.
én az első évemben érzelmi alapon hoztam a döntést akkor volt a pats-nak a 16-0-s alapszakasza mondanom sem kell nekem is amíg nem jött a bye week és már ki is pottyantam az elődöntőben.Brady welker moss adrian petterson pats def ben watson.jó csapatom volt.tehát amikor választasz majd erre is figyelni kell.
A draft annyira messze van hogy nem is foglakoztam még azzal hogy kiket kellene vállasztani.................a legnagyobb bajom azzal van hogy most érzelmi alapon hozzak döntés vagy racionálisan mert ha érzelmi lesz a döntés akkor bizos hogy nem leszek bent az első 6-ban sem.................de lehet hogy most elkezdek kutakodni
megnéztem a pats meccset.bradyről annyit,hogy nem félt 2 szép td és 1 int amiben azért moss is benne volt mert ha nem fordít hátat hanem elüti akkor nincs gond.van még 1 welkerünk edelmannak hívják újonc 5 elkapás és 1 punt return td először azt hittem welkrenek új száma van de nem.elkapó áradat jó volt nézni a phili annyira rájuk koncentrált,hogy baker kapta a 2 td passzt-.
a def ben aztán volt újdonság az első drive volt csak 3-4 de úgy,hogy 1 dt volt az egyik ilb poszton nem is volt rosz.utánna az egész meccset 4-3 -ban nyomtákúgy hogy a 2 ob is a vonalon volt na ez már nem ment annyira. a mester keveri a kártyát
tavaly több def-em is volt mert azt a végére hagytam ott meg már nem sok külömbség van köztük egyik meccsen ez másikon az a jobb.a nem a top 5 defből választasz az elején akkor kár rajta görcsölni.volt nálam ratyi raiders bengals és még valamilyen def.szerintem 1 jó irányító +1 jó rb + 1 jó def mindent visz.pl brees turner steelers és még ez meg is lehet.én nem rájuk fogok hajtani meg vannak már az aduim de hülye lennék kijátszani.
Tavalyi auto drafton a kovetkezo embereket kaptam: bress-cutler frank gore-a.peterson asszem t.j hudijvfhbstmamdzen-lanc moore gotskowski titans gonzales TE
Persze, nem is azt mondtam a futók hozzák a legtöbb pontot, hogy feltétlenül csak azért jó, ha nem folyamatosan 0 pontokat érsz el. Amin sokat lehet még fogni az egy erős védelem. Varró Gabi nálad volt a Titans védelem? Az mi mák volt az évben :D .
CSONTI! NEM GOND, 3 HÉT ÉS ÉRTENI FOGOD ! CSAK LEÁLLNI NEHÉZ VELE !
TJ. WHOSYOURMAMMA, ööö TJ. HOUSMAZULI... CHAMPIOSHIIIIP!!!
Szerintem meg nem a futók a lényeg, hanem az elkapók, azok hozzák a legtöbb pontot, meg az irányító. Tavaly hiába volt nálam Brandon Jacobs, Chris Jonhson, meg Tomlisson az elkapóim szarok voltak.
SÍRJÁL MÁR!!! AHÁNY RB-M VOLT MIND MEGSÉRÜLT! KB. 10 HB-t használtam a szezon alatt, és Willie Parker, aki az én első pickem volt kb 2 meccsen ha játszott rendesen, mikorra meg már felépült mindegy volt. Viszont Steve Slaton elég strapabíró volt, ő kibírt 3 meccset egymás után és még pontot is szerzett. Jason Witten meg SÉRÜLTEN is a legjobb volt a csapatomba, nem volt véletlen, hogy 3. körben hoztam ki.
De kivolt az a mákos, Béla talán, aki gépi drafton szerezte meg Ronnie Brown-t, aki az első meccsen, a pats ellen csinált vagy 30-40 pontot, amikor megmutatták a srácok,hogy működik Wildcat az "ENEFELBE". :D
nem értettétek meg mit akarok na mindegy hagyjuk.nyilván nem ezt a hatot választom én arra gondoltam,hogy az első hat kit választ de lehet ,hogy rosszul fogalmaztam. amúgy is meninng mit keresne az én csapatomban.