Azt hittem angol lesz a srác.
Kinai, igazából meg sem lepődtem, látva hogy poolban is mennyire nyomulnak.
S mióta Hongkong nem angol hitbízomány még erősebb az előretörésük!:DDDDDDDD
az..pedig lett volna bőven lehetősége, Ronnie se játszik épp tökéletesen, 50 fölötti break is alíg volt. de majd belejön a döntőig remélem. :)
megin lett volna lehetőség Mcmanusnak, de a kéket elcseszte. 6-0 a vége Ronnienak....
a globalsnookeren olvastam, régebben -talán még tavaly is- ez volt a Benson&Hedges Masters, de dohánycég nem lehet névadó szponzor, ezért lett The Masters.
az még tavaly májusban a VBn volt, tényleg "nagyon" naprakész a euro honlap. :) az egyik leggyorsabb 147 volt, mutatták is párszor a euron.
tegnap szerintem Stevens legalább annyira megérdemelte volna a győzelmet mint Williams. sajnáltam is kicsit, sokkal egynletesebb volt Matthew játéka,csak télleg többet kockáztatott, de ezér is volt szimpatikusabb, Mark nem volt az igazi.
mondták tegnap a kommentátorok, hogy 3000 férőhelyes a terem ahol játszanak. nem lehet semmi ennyi ember előtt játszani, volt is hangulat rendesen. :)
Na akkor lépek az eurosportra ottan megnézem mikor van közvetítés :D
Tegnap este életet mentett a snooker,mert ültem a munkahelyemen,és arra gondoltam,de jó lenne ,ha snooker lenne most az eurosporton!!És odakapcsoltam :D
Bocsi,de nem tudtam,hogy most van a masters ,néha pang a topic . . .
Egy korábbi hír volt az eurosport.com-on dátum nélkül... Azt hittem erről a versenyrőúl szól... de akkor ennyit az eurosport naprakészségéről...
(sorry)
Most olvastam, hogy Ronnie az első körben kikapott Fu-tól. Nem örülök. Az egyetlen vigasz lehet neki, hogy a 7. frame-ben elért 147-es brake-ért 169,000 fontot kaszírozott...
Williams fought back after the interval
Defending champion Mark Williams had a major scare against Matthew Stevens before edging a thrilling game 6-5.
Stevens won a cagey first frame after Williams potted the white during a lengthy safety battle and breaks of 105 and 92 put him 3-1 up at the break.
The interval seemed to break his concentration and Williams won the next four, one with a break of 103.
But Stevens battled back, taking the 10th on the black to set up a dramatic finale, only for Williams to hold on.
"At 5-3 down I never thought I'd win, but I said to myself if you get a chance you've got to take it," he said.
"You can't get a tougher first round opponent than Matthew. I'm pleased to be in the competition.
"Towards the weekend is when it really starts. There's nothing worse than watching the rest of it on television."
Stevens was left ruing missed chances after he had made a break of 47 in the deciding frame before missing a vital blue.
"It was more or less a match winning ball," he said. "I played well in the first session. After the interval I had a few chances but I didn't punish him."