Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
OM 1.4/50: 1.100.000 feletti sorozatszámmal (legjobb bevonat): 25000Ft OM 2.8/24: ez is a legutolsó széria, extra pici: 25000Ft
OM vivitar macro 2x: 9000Ft Fenti obikkal remek makro megoldást ad, itt egy teszt róla: http://www.jr-worldwi.de/photo/index.html?macro3_shootout.html
Apróságok: Tamron - OM vég adaptall-os obikhoz, Metz - OM talp vakukhoz, OM2-höz elem kivezetés a fagyos napokra, OM motor drive vezérlő nélkül + elemtartó
Amennyiben valakinek akad egy felesleges Zuiko 35mm makrója, szép állapotban/jó áron, budapesti (belváros) átvétellel, jelezze a publikus címemen, köszönöm.
A mikro 4/3 rendszeren a 35mm optikák esetén 2x szorzót kell alkalmazni, ezért az optikák 100mm illetve 270mm értékűnek felelnek meg.
Az optikák bármilyen mikro 4/3 rendszerű fényképezőgépen (Olympus EP-1, EP-2 vagy Panasonic G1, GH1, GF1 stb.) használhatóak, de természetesen csak manuális üzemmódban.
A készlet ára 40 000 Ft
Budapesti vevőket keresek személyes átadás átvétellel. E-mail: peregrinator@freemail.hu
Eladó egy 2010.03.29-én vásárolt OLYMPUS ZUIKO 40-150mm (f4.0-5.6) Objektív. Nagyon keveset használt, kitűnő állapotba van, két éves gyári garanciával, hivatalos garancialevéllel (Digitcam-nél vásárolt) és számlamásolattal. Természetesen adom hozzá a napellenzőt, és az első-hátsó objektív sapkát. Gondosan becsomagolva tudom küldeni. Miskolcon személyesen is átvehető.
Keveset használt Zuiko ED 40-150 f/4-5.6 eladó, napellenzővel (gyári), első-, hátsó sapkával. Nyíregyházán, Debrecenben folyamatosan, Budapesten szakaszosan (mondjuk most szombaton) megtekinthető és átvehető.
Eladó Olympus Zuiko Digital 14-45mm kitobi, AF hibával
Eladó a címben szereplő Olympus Zuiko Digital 14-45mm E-500 vázhoz kapott kitobjektív, amiben nem működik az AF. Nem tudom miért, egyszer csak fókuszálás közben, egy hangosabb kattanással megszűnt működni. Ezen túl, pl magas rekeszértékkel, tökéletesen éles képet készít, tehát lencse stb nem repedt, por sincs rajta. Kérésre küldhetek tesztképeket. Hívj 0670/2477388-on, megnézni-átvenni Budapesten lehet, postázhatom is. Ajeszba jár mellé egy 16os kártya. ;)
Vennék: Olympus obi 18-180 és FL 36 vagy FL 50 vaku (E330-hoz venném, gondolom ott az "R"-es vaku nem használható ki, de megköszönném ha valaki ki tudna ebben a témában segíteni).
Eladnám: Olympus obi 40-150 (1:3,5-4,5) (Kitben vettem kb. 5 éve, alig használtam, hibátlan állapotban, első és hátsó tetővel, doboz nélkül)
OK, köszönöm az érdeklődést az Olympus iránt, de csak egyben adom el. És hogy egy érdekességgel is szolgáljak, egy 'komoly' vevő érdeklődött... Bárki találkozik ilyennel, ez csaló (ócska). Hamis igazolásokat kapsz a befizetéséről.
Hello, Thanks for your quick response to me email..... am MRS CELINA JOHNSON from England i am very much interested in buying all your item i want this item to be shipped to my son who went to study agricultural resources in west Africa as a surprise gift and i will be responsible for the payment,i will like to know the item including the shipping cost via Register Post to him in Nigeria, and i would prefer to pay for the item via Bank to Bank transfer or PayPal, i want you to make inquire with the shipment cost through Register Post to my son address below..
Name : David Johnson Address : NO 46 oke ayadi Street City : Akure State : Ondo State. Country : Nigeria. Zipcode : 23434. Tel # : 2347035226167
BANK INFORMATION. Bank Name..... Account Name......... Account Number............... Bank Branch...................................... Swift Code...................... Total Cost..................................
Eladó egy 2010.03.29-én vásárolt OLYMPUS ZUIKO 40-150mm (f4.0-5.6) Objektív. Nagyon keveset használt, kitűnő állapotba van, két éves gyári garanciával, hivatalos garancialevéllel (Digitcam-nél vásárolt) és számlamásolattal. Természetesen adom hozzá a napellenzőt, és az első-hátsó objektív sapkát. Gondosan becsomagolva tudom küldeni. Miskolcon személyesen is átvehető.
Írtad ugyan, hogy csak egyben adnád el az összes cuccot, azért megkérdezném, hogy tennél-e kivételt. Engem ugyanis csak az Ownuser markolat érdekelne, mert úgy tudom, hogy E-520-ra is alkalmas.