"mert komoly elfoglaltság neki a parlamenti munka"
Bizony, a NOSzF évfordulóján is interpellált. Részletek „Az árak szorításában” című (egyébként Lázár Mózes által lényegében már egyszer elmondott) különlegesen igényes, ötletes szófordulatokat tartalmazó felszólalásából: "...tavalyi év legvégéig 33-szor szavaztak meg adóemelést, a Gyurcsány-kormány év közben háromszor emelt adót, a gazdasági miniszter pedig azt mondja, hogy kirobbanóan sikeres az ország... Gyurcsány Ferenc azt mondja, hogy nagy a jólét. Neki biztosan, a luxusbaloldalnak biztosan... a kormány által meghatározott árak több mint 80 százalékkal jobban emelkedtek, mint a piaci ár... egy vaskos gázszámlát Kóka Jánosnak vagy Gyurcsány Ferencnek nem gond kifizetni, de azoknak, akik nem élnek luxuskörülmények között, azoknak igenis probléma, hogy miből állják a cechet... Nem lehet mindent csak dumával helyettesíteni, tettekre lenne szükség! ...Úgy tűnik, hogy a luxusbaloldal vagy nem érzékeli a problémát... Lassan már ott tartunk, hogy önök nemcsak azt ígérgetik, hogy nem lesz gázáremelés, hanem lassan azt mondják, hogy nem is volt... változásra van szükség. Önök 400 ezer új munkahelyet ígértek a választási kampányban, ehhez képest 400 ezer munkanélküli van... változásra van szükség, mert egyre rosszabbul élnek az emberek... változás szükséges: új gazdaságra és új politikára van szükség..."
Jól hallottam, hogy a FIDESZ embere BGY lemondott, mert komoly elfoglaltság neki a parlamenti munka, s a KDNP-s (?) PS fogorvos lett az önkormányzati képviselő?
Ha jól hallottam, ezek szerint BGY jobban terhelt, mint SZF, aki nem mond le, bírja a kettőt.
S gondolom, nagy FIDESZ-KDNP összeborulás hetében gondolom nem volt véletlen ez az ,,önkéntes" lemondás:)
Ha mélyebben érdekel ez a kérdés ajánlom figyelmedbe az alábbi linket!
A magyar villamosenergia rendszer pillanatnyi állapotát mutatja. Jól látható belőle a pillantnyi fogyasztás és a fogyasztáson belül az import. Láthatók a tranzit szállítások is (honnan - hová). Az adatok 5 percenként frissülnek.
az erdeipeter.tk honlapon megtalálható néhány 2005 - ös lakossági áramár. No comment... Főleg az ausztriai meg a litván árral hasonlítgassátok össze ;)
egyébként azért elég nehéz az összehasonlítás, mert pl. Lengyelországban az áramdíjon felül havi és éves egyösszegű díjakat is kell +-ban fizetni a lakosnak.
Tekintve, hogy sikeresen leszalámizta szinte a teljes jobboldalt, lassan már nincs kivel.
Már Csurka sem áll szóba velük, bár a minap azt olvastam a neten, hogy a JOBBIK úgymond kívülről támogatná a Fideszt. Ez a hír viszont ellentmondani látszik annak, hogy a MIÉP és a JOBBIK összeborulóban van mostanában. Hiába, a hatalom...
Szerintem ez az ún. "Munkástagozat" semmi egyéb, mint potenciális szavazók elszipkázási kísérlete a Munkáspárttól. Ha nem sikerül, sag shon, ráérnek még összeborulni Thürmerrel... :))