Nezd meg a Skyex.com on Hun vannak a magyarok...Megneztem azon a helyen ahova koltozol van is ket kaszkador,az egyiket Bezovics Rolandnak hivjak, azt irja magarol szereti a gyors autokat es a repulogepeket, meg a lanyokat. Ha mas nem sprintelhetsz vele egyet a haztomb korul:)
Todod aranyom olyan szakmája van Ragikának, hogy bizony mindenhez kell érteni. Kicsit. Csodáljál is. A jobb oldali profilom a nemesebb, pedig egyébként balos vagyok. Téged is ott tarlak. Kapaszkodj jól. Jön a kanyar.
Hogy azt a McDöcit honnan vetted? Keresd már elö. Addig se zavarsz.
Hát kapás csak akkor vót, mikor odakaptam a zsebemhez, mert valami helybeli zsivány ki akarta húzni a pínztárcámat. Egy jó kis gumbót persze, hogy benyomtam, akkora rákok voltak benne, hogy lelógtak a tányérról. Azér az otthoni halászlé mégiscsak jobb.
Láttam egy istállóhoz hasonló helyet is, valami Preservation Hall, vagy mi a szösz. Rögtön beszladtam, gondoltam lesz ott egy pár jószág, de csak néhány öreg néger fújta a trombitát. Kár, hogy nem volt nálam a furulyám, mert mutattam vóna nekik agy pár figurát.
Mutogatták a lyányok amijük vót, derekasan, ahogy köll. Sajnos képeket nem tudok mutatni, mert nem vót nálam a fotóapparát, csak a horgászfelszerelés. Meredt is a botom az égnek rendesen!
Legalább a cápáknak szójjá ha szeresz fölöttük valamit. Úgy megijettek, hogy má enni se mertek, amikor rájuk potyogott az a sok 200 kilós amerikai a tornacipőjibe.
Na, hogy a nyaralásrú is meséljek, tegnapelőtt ippen New Orleans-ban voltam az Aqaurium of the Americas halait bámultam. Horgászni sajnos nem engedtek, pedig vittem a botomat meg az egész felszerelést. A cápákat csak félve nézegettem, páran felmentek egy állványra a medence fölött, de én inkább nem mentem, mert láttam, hogy eléggé ingatag vót a tákolmány. Gondoltam is, hogy meghúzok rajta néhány csavart, de azt hiszem rossz irányba tekertem őket, mert mindegyik a kezemben maradt. Ott is hagytam inkább az egíszet a fenébe, oszt mentem a Bourbon uccába nyakláncokat osztogatni a fehérnépnek.
Emberek, ti a reklámot manipulációnak nézitek? Meglehetös együgyüségre vall. Amit a reklám mond az mind igaz, akkor, ott amikor a reklám elhangzott. Ezért reklám. A manipuláció az nem ez... Ez a vaj vs. margrin teória meglehetösen fekete fehérre van kopírozva. A tudomány dialektikus és ez az ami elöreviszi. Mi lenne ha megállnánk a vajnál?
Na. Örömmel jelenthetem, hogy sikeresse lezajlóttak a tárgyalások Méltóságos i. (kisbetűs) eharit Cseszlovákia Demokratikus Királya úrra Kalifornyiába, akik idáig virrasztottak, most má nyugoggyanak meg oszt mennyenek alunnyi, minden rendbe van. Riszletes tájikuztatást fogunk annyi az elkövetkező napokba.
Őfelsige nagyon jó benyomást tett a sokat szenvedett Orange County lakosságára. A türelmetlensig eloszlatására mellikülök egy kipet Őmiltóságárú, amin könnyű nyári koronájába kilip a nyilvánosság eli Monarch Beachen a Ritz Carltonbú, ahun megszátt a tárgyalások idejire.