Keresés

Részletes keresés

sandrea33 Creative Commons License 2008.08.23 0 0 239
A szánalmas az a műsor amit te művelsz itt.......
Előzmény: Törölt nick (237)
JanFan Creative Commons License 2008.08.23 0 0 238
Sokáig nyávogsz még itt, mint egy hisztis kiscica?

Vedd már észre, hogy senki sem kíváncsi már itt rád.

Nyiss egy topikot és beszélgess magaddal.

Pá-pá
Előzmény: Törölt nick (235)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.23 0 0 237
mondom .engem csak az zavart hogy TE JÁTSZANI akartál.aztán mégsem.beszartál ennyi.nem akartad hogy te legyél a gyenge láncszem.pedig egy szót sem szoltam volna ha 6ik leszel.de igy szánalmas vagy.jelentsük ki:nem mertél kiállni
Előzmény: Törölt nick (236)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.23 0 0 236
és ezt péntek reggel tudtad meg hogy nem leszel gép előtt?
Előzmény: Pillangó (229)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.23 0 0 235
lemaradt egy N betű.erről beszéltem.ezeket keresed,hogy tudj megszólalni,mert saját gondolatod egysincs
Előzmény: JanFan (230)
Pillangó Creative Commons License 2008.08.23 0 0 234
Az utolsó (főleg a bajnokságban az utolsó hely) az minden esetben engem illet:)
Előzmény: BadBoy65 (233)
BadBoy65 Creative Commons License 2008.08.23 0 0 233

Kiváncsi vagyok, kié lesz az utolsó szó a témában, remélem az enyém :).

Már mindenki okfejtését többszörösen megismertük.

Remélem egyikötök sem veszi úgy, hogy beleszóltam a vitába (nem reagáltam semmire).

Pillangó Creative Commons License 2008.08.23 0 0 232
Megelőztél:)
Előzmény: JanFan (230)
Pillangó Creative Commons License 2008.08.23 0 0 231
Itt a lényeg:

"de tudom hogy csak itt merek pattogni arc nélkül"
Előzmény: Törölt nick (227)
JanFan Creative Commons License 2008.08.23 0 0 230
"de tudom hogy csak itt merek pattogni arc nélkül"

Minden szavaddal egyetértek.
:DDD
Pillangó Creative Commons License 2008.08.23 0 0 229
Az utólag szöveg azt jelenti, hogy akkor sem lettem volna gép mellett ha én vagyok nevezve. És ezen nem tudtam volna változtatni. Néha vannak az ember életében a pókernél fontosabb dolgok is.

Néha értelmezhetnéd is amit elolvasol.
Pillangó Creative Commons License 2008.08.23 0 0 228
Fogd már fel végre, hogy nem a játékodat kritizáltam!

Itt nem final table, meg mtt versenyekről volt szó, itt nem 10 verseny van ahol kockáztatni kell, hanem egy versenysorozat, amiből ha kiesel nincs újabb amivel javítod a statisztikád, és ezen olyan pozicióban voltunk, hogy nem a kockáztatás volt a helyes játék. De már sokadjára mondom, nem láttam mi volt, így ennyi volt benne, egy pont és kész.

(Szerencsére sok más különbség van még köztünk. Nem ismersz Te engem, se mint embert, se mint játékost, és jól is van ez így.)
Előzmény: Törölt nick (226)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.23 0 0 227
ez az "utólag" szöveg nálam a magyarázkodás.nem lehet tudni mi lett volna ha...

egyébként meg ha nem vok msn-en,attol még irhattál volna és később elolvaom és visszairok hogy ok.

ja és szarok rá hogy ki utál.ha észrevennéd itt vannak olyanok/janfan,ivánandrás,g666 stb/akiknek ez a kedvenc időtöltésük hogy kötözködnek .de én nem foglakozok velük.úgy néz ki mintha felhuznám magam rajtuk de tudom hogy csak itt merek pattogni arc nélkül.én meg ha kell személyesen is elmegyek ahhoz aki beszol nekem itt.sőt volt is rá példa és kurva nagy haverok lettünk,mert kiderült hogy ő is csak azért csinálja mert sok a köcsög itt,akik nem merik magukat vállalni.
Előzmény: Pillangó (225)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.23 0 0 226
akkor megint kérdem,hogy miért nem játszottál?én biztos nem léptem volna vissza ilyen helyzetben.az ilyen izgalmakat imádni kell nem visszalépni.

ja és másra hallgatsz hogy hogyan játszottam és úgy itélsz meg,akkor kérdd el valakitől a meccsnaplót,ha még lehet és nézdd végig.senki nem állt gyengén.a vakok emelkedtek,mit kellett volna tennem.aq ra ne hivjak prefloopp?/azért leirom hogy lejött a q-m turnre és mégsem hivtam tovább/.a10 aj suited-et dobjam el?akkor mivel játsszak?ez a különbség köztünk.mert lehet hogy egyszer kikapok ezekkel de azért mindig nem lehet ezekkel vesziteni.

és nekem az a mottóm egy versenyen,hogy inkább kockáztatok és chipleader ként bejutni egy döntőasztalra minthogy kiüljem az uccsófizető helyet.mert nem azért nevezek mondjuk egy 10 euros versenyre hogy 30ik legyek 14 euroért.hanem megadom magamnak az esélyt hogy többre vigyem.ahhoz meg kockáztatni kell.de nem akarom magyarázni hogy játszok,mert tudom hogy ez a jo.

csak logikusan gondolkozva vegyünk 10 ugyanolyan versenyt.

10 nevezés=10X10 euro
8 kiesés az elején.2 döntőasztal =kb 300 euro plussz
a 8 kiesésnél mondjuk játszok fél orát.a két döntőnél 3 órát.
összesen tehát=200 euro plussz 7 óra játékkal.
ez vok én.

ez a te szemszögedből/meg tizből kilenc magyarnál/
10 nevezés
10 feszes játék
talán egy fizető hely de az se döntőasztal.talán kettő.2X15 euro
10X2 óra játékkal
összesen=-70 euro. 20 óra játék

kérdem én .melyik a jobb?
Előzmény: Pillangó (224)
Pillangó Creative Commons License 2008.08.23 0 0 225
Ezt Andi írta:
"Személy szerint a mai műsor után szégyenlem, hogy egy csapatban voltam veled."

Ezért kértem Anditól bocsánatot.

A tegnapi hozzászólásaid (mások mocskolása) alapján sajnos már én is megbántam az egészet. Én a pókertudásod, a játékod egy szóval sem kritizáltam, legalábbis lebaszós szándékkal.
Egy kívülálló számára meg tényleg egy lúzer vagy (hisztizel folyamatosan, kitiltanak egy csomó helyről, utál mindenki aki már legalább 2 hozzászólásod elolvasott), de legalábbis felénk ezt mutattad eddig, teljes mértékben alátámasztva a tegnapi viselkedéseddel.
(Én is egy kibaszott lúzer vagyok, biztos megvannak ennek is az okai, de ez most annyira nem lényeges.)

Nem voltál msn-en mikor megbeszéltük Andival, de beírtam a fórumra, de ahelyett hogy megkérdezted volna normálisan, hogy miért cseréltünk, Te rögtön támadni kezdtél.

Ha akartam volna játszani pénteken akkor játszottam volna, szó sem volt arról merem vagy nem merem. (Mi oka lett volna annak hogy nem mertem volna játszani? Ha csak dobálom a lapokat, akkor is megvan minimum a 4. hely és azzal már elég biztos lett volna a 2. hely a végelszámolásnál. Andi ráért, szeretett volna játszani, én pedig belementem ebbe, belekalkulálva azt is hogy jelen állapotomban nagy eséllyel ez volt a legjobb döntés. Utólag látva helyes volt a döntés, mert ha Andi nem játszik akkor ma tőlünk nem ült volna senki az asztalnál, mivel nem voltam gép mellet a meccs idejében.)
Előzmény: Törölt nick (222)
Pillangó Creative Commons License 2008.08.23 0 0 224
Nem basztalak le a csoportmeccsek alatt, mert az első két meccsen türelmes és feszes voltál és ez eredménnyel is párosult, nem basztalak le a harmadik meccsed után sem, annak ellenére hogy ott a blöfföléseiddel csak 1 pontot szereztél, mert nem volt tétje és nem basztalak le a döntő meccse után sem (mert nem láttam csak mesélték hogy kockázatosan játszottál), csak megemlítettem hogy jobb lett volna türelmesen kivárni még kiejtik egymást. ("Lehet nem hibáztál, ennyiből ezt nem tudom megítélni, de a minimálisan 3 pontot kellett volna szerezned, hogy az utolsó fordulóban a saját kezünkben legyen a sorsunk.
Úgy gondolom egy feszes játékkal a 3 pont lazán teljesíthető lett volna (persze lehet holnap újra csak egy pontot tudunk csinálni, szóval semmi gond, most ennyi jött össze).
)"

Ha annyira komolyan vettem volna ezt a bajnokságot (mint ahogy írod), akkor csütörtökön nem 20:45-kor kelek fel, hogy lássam mit csinálsz és esetleg próbáljak hatni rád, ha a többiek fel akarnak húzni és tegnap este is ott szurkoltam volna Andinak, hogy minél előrébb végezzen, netalán akkor tegnap én játszottam volna.
Előzmény: Törölt nick (218)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.23 0 0 223
láttál már olyan kajakos csapatot ahol valaki nem evezett.mert ez olyan.andi 5 meccs.te 3.nehogy rajtad múljon valami,ezért inkább kimaradtál a fontos helyzetekből.3 meccs,abból az egyik olyan csoportmeccs,ami már nem osztott nem szorzott.és te vagy a csapatjátékos.de ezzel nem foglalkoztam,mert nem érdekelt.csak hát megtaláltál hogy én voltam a gyenge láncszem.
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.23 0 0 222
a másik topik 10500as hozzászólása.

előszőr is elnézést kértél anditól hogy engem választottál csapttagnak.előtte meg irod hogy loserek vagyunk.keress még egy olyan csapatot,ahol mindenki nyert legaláb egy meccset.nem hiszem hogy találsz.ha meg te akarsz játszani akkor nálam nem elfogadható olyan indok hogy nem mered vállalni a meccset.ez nekem magas.

és te kezdted.én nem gyártok elméleteket.de ha már csapattag vok,annyir irhattál volna hogy változtattok.mert én biztos igy tettem volna.nem szmit semmit tudom,de az elv igen.ha én nem vok a szemedben csapatjátékos akkor te sem vagy,mert nem mersz játszani.
Előzmény: Pillangó (220)
JanFan Creative Commons License 2008.08.23 0 0 221
Szánalmas vagy, nem kicsit hanem nagyon.

Elsőnek gondoltam, hogy írok neked egy "szépet", de felesleges mert a felfogásod, de ezt tudod te is....

Remélem, hogy lesz alkalmad majd személyesen is elmondani nekem gondolataidat.

Keverd csak a szart a továbbiakban is, az jól megy, max ezt a nicked is törlik majd és nyithatsz egy "jambrik térjen vissza!!!" topikot is a "sztocsy térjen vissza!!!" topik után. Már kíváncsian várom.

Gá-gá-gá...

Előzmény: Törölt nick (219)
Pillangó Creative Commons License 2008.08.23 0 0 220
Gratulálok a sok értelmes hozzászólásodhoz.

Keresd már vissza hol lettél hibáztatva, vagy hol lett bármi is rád kenve.

Nekem estél hogy miért Andi játszik pénteken, holott korábban Te is ezt akartad. Leírtam, hogy miért játszik ő, de az sem tetszett. Gyártod itt magadnak az összeesküvés elméleteket.
Előzmény: Törölt nick (218)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.23 0 0 219
megint idejöttél,és olyanba szóltál bele amihez semmi közöd.sőt olyan mellé állsz aki mellé csak azért állsz,mert én vagyok a másik oldalon.de ha egy kicsit is gondolkoznál/tudom nehéz/láthatod hogy abban is van igazság amit én mondok.

de ilyen emberből mint te több száz van az indexen.csak bólogatsz.imádom az ilyen embereket.nyalizol.mindig csak egy véleményre annyit irni hogy igazad van/mert sztocsy van a másik oldalon,csak igazad lehet/.ezt a legkönnyebb

de nem is tudom hogy minek irgatok egy ilyen köcsögnek mint te.azt nem értem hogy minek szólz mindig bele mások beszélgetésébe.remélem egyszer úgy pofán basznak emiatt hogy ottmaradsz.de itt arc nélkül könnyen játszod a nagyfiút.
Előzmény: JanFan (216)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.23 0 0 218
ne hasonlits össze ugy magaddal hogy nem is ugyanannyi meccset játszottunk.és azért se,mert a csoportmeccsek végi utolsó hely nem osztott nem szorzott.

arról pedig hogy én is akartam andit hogy 2 meccset játsszon a döntőben,engem igazol.mert ha sorrendet kellett volna csinálni ki játsszon két meccset akkor biztos nem téged jelöltelek volna.de te lázadtál érte hogy te kevesebb csoportmeccset játszottál.akkor miért nem vállaltad a meccset?ez a szánalmas.gondolom azért nem vállaltad,mert igy tudod mondani hogy én voltam a gyenge láncszem.ami még igy sem igaz.meg ha azt gyengének tartod aki nyer meg van egy 3ik helye,akkor mit szóljanakazok a csapatok akiknél senki nem nyert egyet sem.

ez egy játék volt ,de te kurva komolyan vetted.én egyszer sem szóltam rosszat sőt még úgy emlékszem dicsértük is egymás teljesítményét.a csoprtmeccsek blöffjeimet is mindig mondtam hogy mikor mire tettem/online/.ott miért nem basztál le hogy kockáztatok?sőt a döntőben még feszesebben is játszottam.

az meg várható minden olyan sportágban ahol többen vannak egy csapatban hogy van olyan aki néha nem szerencsés,vagy van rossz napja.ezért csapat.de aki megsem próbál játszani az nálam nem csapattag.ez olyan mintha valaki nem mer 11est rúgni a meccs végén,de ha kimarad akkor ő az első aki lebassza vétkest.
Előzmény: Pillangó (215)
JanFan Creative Commons License 2008.08.23 0 0 217
Nagy gratula a csapatbajnokság győzteseinek és a dobogósoknak!
JanFan Creative Commons License 2008.08.23 0 0 216
Az a gond, hogy ezzel nem lehet vitatkozni.

Előzmény: Pillangó (215)
Pillangó Creative Commons License 2008.08.23 0 0 215
Itt válaszolok:

Egy hete azt kérdezted, miért nem Andi játszik a héten kétszer, hiszen neki a legjobbak az eredményei, most hogy kétszer játszott, ez nem tetszik.

Na akkor nézzük a teljesítményeket:

Csapatbajnokság:
Andi:
1. 1. 2. 1. 3.
5 meccs 40 pont (átlag 8 pont)

Sztocsy:
1. 3. 6. 6.
4 meccs 16 pont (átlag 4 pont)

Pillangó:
3. 1. 2.
3 meccs 20 pont (átlag 6.67 pont)
Előzmény: Törölt nick (212)
sandrea33 Creative Commons License 2008.08.23 0 0 214
Teljesen mindegy milyen formában.
Az anyázás az anyázás és pont.
Előzmény: Törölt nick (211)
ivanandras Creative Commons License 2008.08.23 0 0 213
én mondtam....
Előzmény: sandrea33 (210)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.23 0 0 212
hát ha velem akarsz beszélgetni akkor nem süllyedni kell.
Előzmény: hg66 (209)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.23 0 0 211
a kurva anyádnak és az anyádnak között nálam van külöbség.nem vok hive én sem az anyázásnak,de már nem birtam egy két ember flegmaságát.
Előzmény: sandrea33 (210)
sandrea33 Creative Commons License 2008.08.22 0 0 210
Nem neveztem nevén ki mondta, de ha ez megnyugtat akkor nem te voltál.

És még egy valami.
A fórumon bárki megszólíthat bárkit, attól, hogy neked nem tetszik a neked szóló írás az még nem ok arra, hogy valakit anyázz.
Az én szememben a legundorítóbb dolgok egyike, ha valaki más anyját szidja.

Személy szerint a mai műsor után szégyenlem, hogy egy csapatban voltam veled.
Előzmény: Törölt nick (207)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!