Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Olympus E-520 váz hibátlan, szép állapotban,dobozával,töltővel,kábellel,cd-kkel+14-42/3.5-5.6 kitobjektív, karc, gombamentes hibátlan állapotban napellenzővel.Ajándékba adok egy Sandisk Ultra II 2GB CF kártyát és egy Transcend 133x 2GB CF kártyát!
Ár: 90e ft
OM zuiko 50/1.4-hibátlan, első hátsó sapik-22e ft+ ajándék UV szűrő
DMC-L1, G1, G2, GF1, L10, L1, FZ50 és LX3 kompatibilis Kulcsszám: 22, Mérete: 120x80x40 mm, Fekete Használt, tökéletes állapotban, dobozában gyári papírokkal még kb. 1,5 év garanciával. infó itt.:Panasonic DMW-FL220 flash Ára: 33.000 Ft
Nekem is volt 14-45-ösöm, 20 euróért vettem hibásan az ebay-n, de szerencsére javítható volt. Nagyon szépen rajzolt az is, de a 14-42 azért annál jobb! Meg jóval könnyebb is.
Nem használtam még 14-42-est, csak egy 14-45-öst. Meglehetősen jó, és hétköznapi használatra tökéletes. Kirándulásokon előszeretettel használom, kímélem a 14-54-et, meg magamat. Csak könnyebb egy 420+14-45, mint az E-1+14-54.
Eladásra kínálom E520-al vásárolt OZ 40-150 3,5-5,6-os alig használt tökéletes állapotú objektívemet. Az esetek 90%ban az alap 14-42est használtam, most pedig már az új beszerzésű 14-54et:)
Ár: 27.000 Ft.
Az objektív Budapesten tekinthető meg, de a következő 2 hétben a Balcsi környékén és Borsodban is fellelhető leszek.
Szépek! Egyébként kezdő 4/3-os vagyok. Légyszíves, mesélj valamit a 14-54 minőségéről. Látom, tapasztalt vagy. Nekem az alap 14-40 és 40-150 -esem van az oly 520-hoz, de nagyon vágyom egy 14-54-re. Állítólag a 14-40-hez képest is ég és föld a felbontása, rajzolata. Igaz ez?