Kedves barbibaba!
Robert Fisk velemenyere csak akkor erdemes adni, ha USA-utalata mellett antiszemitizmusa is szimpatikus.
Nem arrol van szo, hogy nem hiszem el, hogy viselkednek emberek haboruban - mert Afganisztanban sajnos haboruzunk - csupan arrol, hogy R.Fisk esetleg meginterjuvolhatna azokat az afganokat is, akik aldjak Allahot, ha felszabadulhattak a talibok terrorja alol.
Ha megnézed az alábbi site-ot, találsz egy ingyenes lehetőséget képek tárolására. Én is ezt használom a képeink tárolására eharit-tal. Nagyon egyszerű használni.
Tibor!
Esetleg ha kerhetnem, hogy megegyszer rakd fel azt a kepet magadrol, amikor a frissen vasarolt Bujikk autod elott feszitessz mint a pok a lucernasban:)) Azt hiszem azt a cimet adtad neki anno hogy Ez Nekem Amerika. koszi szappan
Kedves Tibor! Igy ahogy mondod:) Emlitetek Csehorszagot, Ausztriat,Nemetorszagot. Itt arviz van. Nem emlitettek Magyarorszagot, Burundit, Nepalt, itt nincs arviz:).
Teeee kis hamis... nem is gondoltam hogy a fecskes fiukra bux:)))
Az internetes topicokban nem fogy el a papir attol, hogy tobben irnak bele. Ezenkivul barmikor at lehet ugrani barbibabat, vagy pistagazdat, kinek mi nem tetszik, es nem olvasni, nem reagalni ra. Elfer itt tobb, parhuzamos beszelgetes, vita is, foleg, ha sok jo ember teszi, es nem a rosszindulat csopog. A topic temaja pedig magatol is vissza-vissza ter, mert cime azokat vonzza-vonzotta ide, akiket erdekel, es lecsapnak minden jo kis temara, csak most eppen uborkaszezon van, es a legnagyobb megtargyalando esemeny eharit kaliforniai latogatasa lett.
Egyebkent igerem, megprobalom majd moderalni magam.
"A giccs az sajnos nem talaltatik a Modus Moderandi esetei kozott"
Mi a rosseb az a "GICCS" ? Ez most ollan amerikai dolog ? Vagy európai ? Netán cseszlovák ? A Modus Moderandit meg e sem tom kipzenyi. Hogy ha az ember nem tanú ölöget, paraszt marad egisz iletibe.
Mint topicgazda persze szeretnem ha mindnel tobben es fordulatosabban tarsalognanak-megjobb -informalodjanak es ha lehet vitatkoznanak a szemely tiszteletevel a topicba.
Most mar van egy kis tapasztalatom a hosszu eletu topicokal kapcsolatban(egy tobb mint 10000 hozzaszolasu Maganyosok klubja,ez itt mar 8500-nal es a konyvekrol szolo tobb mint 4000 hozaszolassal) igy lassan megkockaztatom allitani hogy a topicok elete soran sokszor valtozik a jelleguk.A legnagyobb problema (es ezert moderalom ha lehet a topicjaimat) az initialis topic tema,tartalma megtartasa.Foleg a nivo.Ez a topic tulajdonkepen az USA-rol erdeklodo magyarok es az amerikai Mo.-rol erdeklodok topicjanak indult.Kritikaval,heves vitaval de mindig a tema figyelembetartasaval.Persze neha neha kisertetbe jonnek tarsaink valami emberi viccelodesre,csipjkelodesre,chatra,ami kicsit higitja a mondanivalot de belefer meg az intenciokba.
Annyit tehetek mindnyajunk kedvere hogy megkerlek benneteket maradjatok mind itt (hiszen az a jo ha ellentetes velemenyek jelenek meg,kulonbozo jelemu nickek irnak) de ha lehet tenyleg respectaljuk a topic jelleget es temajat..
Koszonom.
Szerintem eharit sarmos, pistagazdanak van stilusa, en pedig remelem, nem bantottam meg senkit eddigi hozzaszolasaimmal. De ha huncut tarsalkodasunk ezen a forumon zavarja Palocz urat, kedvenc beszelgetotarsainkkal megfontoljuk, hogy elkoltozzunk-e egy masik topicba, hogy maradjon eleg hely a monitoron Palocz urnak Ragikaval torzsalkodni.
Kedves palozc,kerlek jelezz mirre gondolsz.
A minosegert nem tudok intervenialni azert az onkentesen belatogatok felelnek,ok segithetnek benne.Be kell tartanom a Modus Moderandi-ban megfogalmazott okokat amiert jellezhetnek a moderatoroknak.Ha talaltal ilyet, legy szives emlitsd meg.
A giccs az sajnos nem talaltatik a Modus Moderandi esetei kozott...(azonkivul a jellzot mindenki sajat izlese szerint hasznalja, nyilvanit valamit giccsnek vagy sem)
:))
Igen, ez a konyvesbolt-kavezo osszeallitas nagyon jol ki van talalva. Itt adnek otletet magyarorszagi befektetoknek - Starbucks lassan minden klassz helyen van a vilagon, kiveve Utah es Magyarorszag...
van, de nem olyan mértékű. Meg legalább megy egy kis viz a Szigetközbe is.
Azt mondják Budapest kibir 10méteres Dunát is - és várhatóan 840cm-el fog tetőzni -- de majd csak a hétvégén.
A csehek viszont megszivták:-(
Latom TV-n vilag hirekben, olvasom az ujsagokban, hogy milyen hatalmas arviz van Cseheknel. Praga vizalatt van. Arviz van a nemeteknel, Austriaban, Romaniaban, ruszkiknal de senki sem emlitti Bpest-et.
Ezek szerint Magyarorszagon nincs arviz; Igy van?
Szoval betevedtem a cegem konyvtaraba, es kiderult, hogy elo vagyunk fizetve a publikaciora, ugyhogy ott diszeleg a polcon! Meg is tekintem hamarosan.
Hasonszoru eloskodo vagyok en is konyvesbolt teren, en havonta egyszer latogatok el oda, es egy Chai Tea kisereteben par ora alatt atbongeszem az oszes magazint, amit erdekfeszitonek talalok, de sajnalom ra a penzt.
Méltóságos i. (kisbetűs) eharit
Cseszlovákia Demokratikus Királya Uram !
Biztosithatom, hogy ez a néhány esetleg nem idevaló megjegyzis csak azér illette, mer összekevertik velem.
A muzulmán hitre való áttéris kapcsán meg esedezve fordulunk Méltósagodho, hogy csinájja má valahogy vissza ha mig nem késő. Most, hogy jelentős változások várhatók Cseszlovákia szerepét illetően Amerikába, a muzulmán hit miatt csak erőszakka tudnák fentartanyi a rendet az egisz beach-en. Nem maradhatnánk meg huszitának, mind eddig ? Az alatvallókka meg ne tessik szemillesen foglakoznyi, maj ebirok én azokka. Tessik csak az urakodásra koncentrálónnyi, most hogy Plzent is elöntötte a viz oszt vissza kő exprtánunk a sört a Gelsons-bú, lesz dolog ölig.
Szeretnek eloszor is elnezest kerni mindazoktol, akik a latszatvilag fatyla alatt vergodnek, hogy oltozetem es csontkeretes szemuvegem nem nyerte el finom izlesuk tetszeset, de nyaralnek, vagy mi a szosz, es egyetlen boronddel erkezven, mint olyan, aki atutazoban van es aztan visszater otthonos emigraciojaba, nem tehettem meg, hogy diszes Habsburgugrato palastomban setaljak a forro tengerparton, ugye megertik.
Szeretnem megkoszonni orszagom neveben azt a pazar vendeglatast, amiben Pistagazduram reszesitett, nem szuno halam jeleul hamarosan a cseszlovak himnusz ujabb versszakkal egeszul ki. A kiados sorguritas utan ki is koltoztem a Ritzbol, es meghuztam magam LA kulvarosaban.
Szeretnem tovabba tudatni minden kedves topicolvasoval, hogy nepem es jomagam felvettuk a muzulman hitet, talan igy meg antipatikusabbnak tununk majd a jovoben.
Allah akbar!
i. eharit dzsihad
(Kedves Arato ur! Nem kenyerem a szemelyeskedes, de keressen fel egy jo pszichiatert. Ha on pszichiater, akkor adja el a diplomajat elobb! :)
We are in the process of transforming this topic into "MI NEKED CSESZLOVAKIA". Sorry for any further inconvenience that the US might cause during this transition period. Hopefully we can clean up the whole country soon. The US army will be substituted by a very polite brand new Cseszlovakian one ASAP.
Szerintem nincs artatlan MUZULMAN, mert mind melyen a sziveben tartja az utallatot a keresztenyekkel szemben. Ha modja lenne ra kiirtana minden mas vallasu nepet.
dorky-nerdy; A person who is considered unattractive or clumsy but who also very smart or expert at something.
Pista mindenhez ert.
A kepen a csajokkal dorky-nak nez ki.
Szeretnem Pistat fecskeben latni a csajok kozott, feszulo izmokkal.
Vagy: menj el a konyvesboltba, vegyel egy grande cappuccinot, es olvasd el helyben (utalj ram, en is igy szoktam), de ha mar a kezedbe kerul az ujsag, fusd at a latoszerkezetes cikket is (94.oldal)
aspen
Kedves Pistagazda!
Bazeg, regen rohogtem mar ilyen jot! Ha van idod nyomd a tobbi kepet:) a mackolabu labdaslanyra en is szivesen ramozdulnek, de a mellette alloert min 3 evet adnak, remelem evvel tisztaban van/volt az uralkodo:)