Keresés

Részletes keresés

Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.20 0 0 376

Tényleg csippendéleztem és tényleg nem voltam kisminkelve, de bár csak a kanapén alhattam volna. A fürdőkádban töltöttem az éjszakát. És ha szabadna megkérdeznem ezt ki mesélte neked? Én Dezsőékkel hónapok óta nem találkoztam, csak azért

Előzmény: Törölt nick (374)
Paleokrites Creative Commons License 2021.04.20 -1 0 375

egy idő után ez is uncsi lehet... :)

Előzmény: Törölt nick (374)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.20 -1 0 374

én meg olyat hallottam, hogy valaki olyankor csippendélezett a feleségének, amikor az nem volt kisminkelve. oszt csodálkozik, hogy a kanapén alszik.

Előzmény: Paleokrites (360)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.20 0 0 373

nem használsz te ma egy kicsit túl sok jat?

Előzmény: Törölt nick (371)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2021.04.20 0 0 372

Most nem tud aludni...?

Előzmény: Nyndzsa (370)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.20 0 0 371

ja, értem.

Előzmény: Nyndzsa (370)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.20 -1 0 370

Ahol aludni lehet. Azt hittem nincs alternatív útvonalad

Előzmény: Törölt nick (369)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.20 0 0 369

ja, miféle szállást?

Előzmény: Nyndzsa (364)
Paleokrites Creative Commons License 2021.04.20 -1 0 368

Honnan gondolod, hogy nem tanultam a történeteimből, akár mások történeteiből?

Éppen ezek a kis nüánszok vezettek arra, hogy az igazságot keressem inkább, mint azt a sok hazudozást, amiket összehordanak a teológiák és más erkölcstanítások állami huzatosai!

Előzmény: Nyndzsa (365)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.20 -1 0 367

Kinek a micsoda...?

Előzmény: Eklatáns Béla (366)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2021.04.20 0 0 366

Miféle szállást...?

Előzmény: Nyndzsa (364)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.20 0 0 365

Az a rengeteg esélyes, hogy össz három. Az Apple úgy jött létre, hogy senkinek nem volt nője. A Strormregion úgy született hogy talán egynek volt nője, senki másnak nem. Nekem nagyon úgy tünik, hogy te inkább mesékben élsz, mint kiértékeld a történteket és tanuj belőle

Előzmény: Paleokrites (358)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.20 -1 0 364

Mér csinálsz úgy, mintha nem lennének rokonaid, barátaid stb akikhez fordulhatnál. Akik szállást adnának.

Előzmény: Törölt nick (361)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.20 0 0 363

és a shenpen miért tud normális házas kapcsolatban élni? vagy ő tényleg kamu, mint ahogy más lámák mondják róla, meg a felesége is?

majd azt várja ki ez a rohadék, amikor én verem félholtra. annak is eljön az ideje. a  nagy buddhista láma, avalokitesvara megtestesülése erőszakolgatja és veri a feleségét, meg hazudozik a körülötte lévő siserehadnak, hogy még etessék is. engem meg letagad, meg hülyének mond a csicskásai előtt, nehogy valamitől megfosszák.

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.20 0 0 362

én nem mentem a lámához, hanem ő rabolt el. nagy különbség. azzal a hazugsággal, hogy helyrehozza, amit mások tönkretettek. fogalmam sem volt arról, hogy mi lesz belőle, azt hittem, hogy normális láma. és az elején sem értettem mi az a tantrikus szex, és hogy jön az én láma iránti érzelmeimhez a szex, amikor soha nem gondoltam rá úgy. Csak azt nem tudtam, hogy ő viszont úgy gondolt rám. az egész egy megfontolt, kitervelt tőrbecsalás volt, rám erőltette magát, megaláz és a hülye haverjaival élvezkedik. az elején behízelegte magát, aztán elszabadult a pokol.

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.20 0 0 361

azért ne nézd hülyének a közönséget. arra utalsz, hogy a láma felajánl a többi görénynek is? hogy rohadnátok meg. inkább meghalok

Paleokrites Creative Commons License 2021.04.20 0 0 360

Furcsa a női lélek.... :)

Elmesélek egy történetet... Szerelmes voltam egy lányba, akit a legjobb barátom elvitt és lefektetett, majd elvette, neki jól ment minden... Aztán két gyermekük lett, közben a srác verte, alkoholizált és felajánlotta az ő barátainak a feleségét, ha vele is lefekszenek, ennyi és volt egy pár ilyen szerelmem, akik inkább az álmaikat választották, majd félholtra verte a férje...., nem kellettem nekik mert kimutattam mennyire szeretném őket és törődtem velük...  Nem egyedi eset vagyok, a baráti körömbe is van egy két illető akik így járták meg...

Előzmény: Törölt nick (359)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.20 0 0 359

és egy férfi sem járult hozzá egy nő sikeréhez sem. a nőknek akkor sikerült bármi, amikor megszabadultak a férfiaktól, vagy amikor eleve szóba sem álltak velük. a nőnek nem kell a férfi, a férfinak viszont kell a nő. ez az igazság. a nőket azért nyomják el, mert a férfi annyira nyomorék, hogy egyedül soha nem keveredne ki a szarból, vagy derékig mindig benne állna legnagyobb erőfeszítései ellenére is. a nő meg annyira teljes, hogy magától eszébe nem jutna lealacsonyodni a férfihoz. el kell nyomni, tönkre kell tenni ahhoz, hogy hagyja, hogy egy balfék mellé szegődjön, és eljátszhassa, hogy majd ő segít. aztán ül a hátán, szívja a nő vérét, gondolatait, a férfiak előtt meg gyávaságból még le is tagadja, hogy a feleségétől tud mindent. aztán egy szép nap megáll a fejlődésben, és az asszonyt kezdi hibáztatni, hogy miért értelmesebb nála még így, elnyomottan is.

Előzmény: Paleokrites (358)
Paleokrites Creative Commons License 2021.04.20 -1 0 358

Rengeteg nő járult hozzá a férfiak sikereihez, ötleteikkel, feltalálásaikkal, jó meglátásaikkal..., de ahogyan a férfiak sem egyformák, így a nők sem... Én mindig tiszteltem őket, egyesek vonzanak, persze ez is egy belső érzelmi dolgon alapul, most sincs ez másképen...

Előzmény: Nyndzsa (357)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.20 -1 0 357

Vallások érdeme. Láttál már programozó nőt? Vagy designert, grafikust? Amúgy sok szakmából maguktól hullanak ki.

Előzmény: Paleokrites (356)
Paleokrites Creative Commons License 2021.04.19 -1 0 356

ha a férfi férfi lett volna már a kezdetek kezdetén, nem lett volna egyenjogúságért harc sem, ha emberszámba vették volna a nőt..., ez a vallások bűne!

Előzmény: Nyndzsa (355)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.19 -1 0 355

A női emancipáció óta ferdül, torzul. Minden a nők hibája.

Előzmény: Paleokrites (353)
Paleokrites Creative Commons License 2021.04.19 -1 0 354

Nos, Pál azt írt amit akart, nem Isten..., de még csak felesége sem volt, így azt hantázott amit csak tudott másoktól, hogy érzelmeket is adjon a témának!

az hogy hány nőt szeret egy férfi az életében és hány férfit szeret egy nő életében, ez sokszor későn, avagy nem igazán derül ki!

A szeretet nem parancsra, sem nem vallásos hitre kellene, hogy működjön, a szeretet vagy az emberrel született tulajdonságából fakadó érzelmi kötelék, vagy egy megjátszott szerep az egész:

Előzmény: Nyndzsa (351)
Paleokrites Creative Commons License 2021.04.19 -1 0 353

ajjaj, ferdül a világ és ki tudja milyenné válik..., lehet jobb lesz nekünk is keresni egy másik bolygót... :)

Előzmény: Nyndzsa (352)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.19 -1 0 352

Wagy ha eleve a nőket férfiaknak tartyák és a férfiakat nőnek. Wagy a férfiakat mókuskának, a nőket meg elefántnak.

Előzmény: Paleokrites (349)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.19 -1 0 351

Ha úgy van ahogy írod, akkor miért ez szerepel a Kolosse 3,19-ben:

Ti férfiak, szeressétek a ti feleségeteket, és ne legyetek irántok keserű kedvűek.

ehelyett:

Ti férfiak, szeressétek a ti feleségeiteket, mind a három akár százat és ne legyetek irántok keserű kedvűek.

???????

Előzmény: Paleokrites (339)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.19 -1 0 350

és ezért miért lehet neki csak egy felesége, a világiaknak meg több?

Előzmény: Paleokrites (348)
Paleokrites Creative Commons License 2021.04.19 -1 0 349

sajnos a nőket nem igazán tekintették egyenlő félnek, ha ezt annak idején elismerték volna, ma nem itt tartana az emberiség...

Előzmény: Törölt nick (341)
Paleokrites Creative Commons License 2021.04.19 -1 0 348

a szerzetes az mentesítette magát a társadalom elvárásaitól...

Előzmény: Törölt nick (342)
Paleokrites Creative Commons License 2021.04.19 -1 0 347

láma karmája, nem a kamrája, karimája, de nem is a kamarása... :)

Előzmény: Törölt nick (346)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!